Zvezdinho Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 On 7/6/2020 at 10:46 AM, John Dies at the End said: @Zvezdinho dobro Zveki, nije problem, platiću Ja 😐 Zems si video sto je i kod nas bio protest.E provali ovo. Quote Skup je protekao bez incidenata osim manjeg koškanja sa vozačem koji je upravljao vozzilom za zaprašivanje komaraca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 On 7/9/2020 at 2:34 PM, Zvezdinho said: Zems si video sto je i kod nas bio protest.E provali ovo. Jbt, mi u gradu imamo vozilo za zaprašivanje komaraca 😂 Pun kufer policije juče/prekjuče u centru. P.S: ipak ćeš ti morati da platis kafu, osušilo me zence načisto 😛🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 (edited) Ma iz kuce samo izlazim u kupovinu, ne smem ni kod frizera da odem, a jos malo pa cu da imam frizuru ko ovi iz Whitesnake-a. U kafice i kladionku ne ulazim. Edited July 14, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 Jeli bre zems @Zvezdinho koji je bre qr#c sa gradskim vodovodom i pijaćom vodom. Užasan ukus ima. I dobi ona budaletina iz Parunovca, Don Kruševački ,batine sinoć... Ništa ne prijavljujes, moram Kurir da čitam Ako mi deca daju free, plaćam u ponedeljak-utorak kafu ( nemam se i za Pepsi, kriza jbg ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 Pa to ga bio ovaj sto je Borku i ovima iz Levice polupao glave i zube. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 Ma znam ih... Slepali se uz Makragica, posebno kada je bio "finansijer" Temnica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 2, 2020 Share Posted August 2, 2020 Zems @Zvezdinho , testirao se, rekoše dečko možeš na Arbait ... Kakav sam neće me ni Corona... Danas povratak na "Baustelle", i to odma' noćna + nedelja 😴 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 2, 2020 Share Posted August 2, 2020 (edited) Ne znam koj moj si i dolazio, ja da sam u Dojcland se ne bi vracao uopste. Edited August 2, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 2, 2020 Share Posted August 2, 2020 4 minutes ago, Zvezdinho said: Ne znam koj moj si i dolazio, ja da sam u Dojcland se ne bi vracao uopste. Pa mora malo da dodjem da se duvam po selo i glumim s' renta car Audi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 7, 2020 Share Posted September 7, 2020 Ono kad se kao @delgado kurchi da je ove sezone osvojio titulu nakon sto je otkazana sezona, nakon sto mu kazete da niko nije osvojio ligu ove sezone Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted September 7, 2020 Share Posted September 7, 2020 E sere mi se od ovoga. Je l nam nacrtana medalja, je l sve zvanicno po ESPNu, je l niko nije menjao i stavljao poll ? Osvojili smo titulu, svako ko misli da nismo neka se upuca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 7, 2020 Share Posted September 7, 2020 9 minutes ago, delgado said: E sere mi se od ovoga. Je l nam nacrtana medalja, je l sve zvanicno po ESPNu, je l niko nije menjao i stavljao poll ? Osvojili smo titulu, svako ko misli da nismo neka se upuca I na tarabu svasta pise, pa ne znaci da je to tacno Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted September 7, 2020 Share Posted September 7, 2020 Ma ako ne dobacujes, onda okej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted September 7, 2020 Share Posted September 7, 2020 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 7, 2020 Share Posted September 7, 2020 On 6/17/2020 at 12:27 PM, Chaos Is Me said: Predlažem da se na espn profilu lige stavi poll, a može i ovde, šta dalje sa sezonom. Naravno da ovakve ostoya style titule postoje samo u glavama njenih imaginarnih osvajača, ali uvek sam bio za demokratiju pa da glasamo. Što se mene tiče, sezona se poništava. Zali se Haosu delgadinho. Evo sta kaze najbolji NBA fantazer svih vremena ( za sad), a ja koji nakon njega imam najbolji PO rekord ever se slazem sa njim, tako da situacija jasna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 7, 2020 Share Posted September 7, 2020 Danas sam preko messengera priznao titulu Delgadu, znači dečku a ja sam uvek bio filantrop. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 7, 2020 Share Posted September 7, 2020 znaci mozemo poceti cestitati. cestitam delgado. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted September 7, 2020 Share Posted September 7, 2020 Realno ovo je jos i najzasluzenija titula od svih ovih sto drzi u potpisu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 7, 2020 Share Posted September 7, 2020 Ovakve titule bi se i Ostoja stideo Ovo je tkz Ostoja titula 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted September 8, 2020 Author Share Posted September 8, 2020 A bili smo kao dobro staro vinooo, zveki zvekii ee moj zvekinjooo vidim da ti je tesko sto smo dobili priznanje ali gledaj to sa vedrije strane. Bar te nismo poslali u B ligu ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted September 8, 2020 Share Posted September 8, 2020 Sta li je sa @Wook ? Jesi ziv bro, javi mi se bar na viber Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 8, 2020 Share Posted September 8, 2020 (edited) 4 hours ago, maXa88 said: A bili smo kao dobro staro vinooo, zveki zvekii ee moj zvekinjooo vidim da ti je tesko sto smo dobili priznanje ali gledaj to sa vedrije strane. Bar te nismo poslali u B ligu ❤️ Kome moze da smeta priznanje nepostojece titule, tkz. Ostoja titule. Cak je i ESPN rekao da se prekida liga u kojima je poceo PO, a ono su samo softverski zavrsili sezonu.Priznali vam titulu kao svet Izraelu prestonicu u Jerusalimu Titulu moze i da vam prizna samo neki fantazerski Vucic i tkz. fantazi Kosovo Edited September 8, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted September 8, 2020 Share Posted September 8, 2020 (edited) Čestitke Maxi i gospodji...Na dostojnom otporu koji su mi pružili u međusobnom duelu...Da se i ja pohvalim da sam laganeze dobio sampione!!! Zems ne odstupaj ni za pedalj u odbrani dostojanstva lige 😁 Edited September 8, 2020 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 8, 2020 Share Posted September 8, 2020 Kako komentarisete sledecu sezonu koja ce biti bas dosta skracena? Pocinje najranije u januaru. Velike su sanse da fantazi sezone ni ne bude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 8, 2020 Share Posted September 8, 2020 (edited) 1 hour ago, Drakaris said: Kako komentarisete sledecu sezonu koja ce biti bas dosta skracena? Pocinje najranije u januaru. Velike su sanse da fantazi sezone ni ne bude. Polako de se zuris, za par meseci ko ziv ko mrtav. Da prezivimo do tad. 1 hour ago, John Dies at the End said: Čestitke Maxi i gospodji...Na dostojnom otporu koji su mi pružili u međusobnom duelu...Da se i ja pohvalim da sam laganeze dobio sampione!!! Zems ne odstupaj ni za pedalj u odbrani dostojanstva lige 😁 Sto ti Bizu bre nisu ubacili u Zadrugu da se maklja sa Kristijanom Edited September 8, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts