Fat Zadd Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 3 hours ago, Zvezdinho said: Dobro te posluzio Vonli Vuchino, s pravom si zamenio Dienga izmenom iz supljeg u prazno Odlicni ovi nasi sa suncane Floride Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 Vuce Buker kao Harden.. Asistencija do TD-a... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 'naci NinjaTurtle 🐢 brani Kadinjacu ... Verujem da ce imati 1/22 , jedno 7 to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 Kao da nije dovoljno sto uini ima brutalnu ekipu, jos se i raspored tako namestio da njegovi imaju 200 minuta vise ove nedelje. Kvantitativne kategorije ne mozemo nikako stici iako su nam brojke skroz pristojne za standard ovog kola. Bice ovo bas ubedljiv poraz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 Nema sanse da mi ovde dobijemo neki matchup, nerealno kakav raspad nocas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 (edited) edit @Contador54 drzim wigginsa na ir, to je sav ustupak koji mogu da napravim, dok ne odlucim ko leti iz ekipe. malko mi je nejasno zasto ste bacili bas wes matthewsa ali hvala, verovatno cu ga zadrzati edit pt2 mislim da ta razlika u minutima ne dolazi od broja utakmica vec prosto moji igraci provode u proseku vise minuta u igri Edited November 24, 2019 by uini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 (edited) Solidan je Wess, ali mali Donte ga šije u poenima, trojkama, skokovima, a posebno u stlz. Brutalno jaka ti je ekipa. @Zvezdinho Vidi šta sam ti uradio od Powella, he-he-he, još Matić valjda i Borivoje me prozivali kako neću moći da ga sačekam, kad ono-medjutim Biće tu fine minutaže i kad se Lowry vrati. Edited November 24, 2019 by Wook Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 Tesko da ce tu nesto da bude kad se Lowry vrati, a i ne nedostaje mi nesto. Neka ga tebi , sta bi ja sam u A ligi ako ti ispadnes. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 (edited) Chedaj mi uništio fg, a ovi silni skokovi mi malo znače, ali daću i njemu koju sedmicu fore. 3 minutes ago, Zvezdinho said: Tesko da ce tu nesto da bude kad se Lowry vrati, a i ne nedostaje mi nesto. Neka ga tebi , sta bi ja sam u A ligi ako ti ispadnes. Ne mogu Lowry i VanVleet igrati po četrdeset minuta, kao na početku. Još bolje mu je da igra 28-30 sa klupe, imaće veći usg. Tako mi je i IT-a upropastilo stavljanje u prvu petorku pored Beala. dok je ulazio sa klupe imao je zeleno svetlo da pripaljuje kad hoće. Edited November 24, 2019 by Wook Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 Jeste jos da nisi poklonio Burksa koji je sigurniji i bolji pa da se radujes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 Ništa što je vezano za GS nije sigurno dugoročno. Powell ima neuporedivo bolji fg u odnosu na Burksa. Kad biram bekove, to mi je važnije od ppg, na ovu moju koncepciju. mada, trenutno je koncepcija uništena izostankom Aytona, ali valjda će sve biti kako treba za plej of... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 Ove papricice i nisu bas nesto ljute. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 (edited) Ljudi, da li je ovo moguće - Markkanen 95. na rateru Top dvadeset baja Edited November 24, 2019 by Wook 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 (edited) Jeste zato je POwel siguran, ima jos cek da vidim kalendar..... 7 dana, isto toliko i FVF ce biti u top 50. Aj sto ima bolju produkciju Burks nego i duzi rok trajanja posto im je 2 najbolji bek posle Rasela, a on cim istekne malo misic 3 nedelje out.. Mel00 i Kenard trojke 0/12, kvalitetni trojkasi... Mel00u se oprasta ove 2 stls mogu da budu krucijalne. Edit: zato znamo ko je blizu Top 20.... Ben nice job Edited November 24, 2019 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 21 minutes ago, Wook said: Ljudi, da li je ovo moguće - Markkanen 95. na rateru Top dvadeset baja Ti je negde s mojim JaVale-om. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 Grofe, sta trazis za Markanena? 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 (edited) Kako si ga namirisao Weabu jos si ga ti dao kada je imao dobre average statse... Markanana drzi ona prva utakmica protiv sarlote 35/18 inace bi i on bio veoma blizu Kanteru i ADamsu. Edit pa ja sam tek sada video ove % za 3 i fg, kuku lele pa Brook Lopez nema ovako los fg za C... Spasila te aplikacija Grofe, sta ce tebe Melo na ovaj tim.... Mislim imao bi fg na 30% sa njim Edited November 24, 2019 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 30 minutes ago, Itachi Uchiha said: Grofe, sta trazis za Markanena? 😄 Simonsa 19 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Spasila te aplikacija Grofe, sta ce tebe Melo na ovaj tim.... Mislim imao bi fg na 30% sa njim Ovako imam jakih 40% FVV ce imati istu produkciju i kad se vrati Lauri. FVV je sad prvi plej, buducnost fransize. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 6 minutes ago, Drakaris said: FVV ce imati istu produkciju i kad se vrati Lauri. FVV je sad prvi plej, buducnost fransize. Ovo bukvalno nije izvodljivo i da se vraca neki mnogo losiji igrac, a ne debeli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 6 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Ovo bukvalno nije izvodljivo i da se vraca neki mnogo losiji igrac, a ne debeli. Nema šanse, vraćao, ne vraćao. Dečko igra bez zamene, a to mora da dodje na naplatu, ako mu ne skrešu minute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 FVV bukvalno ima istu minutazu otpocetka sezone. Cak mu je i najveca minutaza u sezoni bila kad je Lauri ispeglao 45 minuta. Pauel ce klupicu sa 10 minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 8 minutes ago, Drakaris said: FVV bukvalno ima istu minutazu otpocetka sezone. Cak mu je i najveca minutaza u sezoni bila kad je Lauri ispeglao 45 minuta. Pauel ce klupicu sa 10 minuta. Nije bitna minutaza, nego ne moze da ima isto lopti kao sad dok je i Lowry na terenu, vrlo jednostavna racunica. Takodje, u nekom trenutku ce morati da mu smanje minute ili ce da crkne do januara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 Samo je falilo da nasi ne zaseru previse veceras i dobili bismo mecap. Ovako vodimo trojke za jednu, off skokove za 2, Chaos ima Dzamajkla i Doriana, mi Bartona. Na FA za vcrs nema bukvalno nista, a i Hasan je propustio 2 meca ove nedelje... Maxa je uneo krs i skart u tim i dropovao mi Poupa, da se ne zaboravi!!! Al opet, nemam ni sta da mu prigovorim, draftovao sam Enesa jbnog free agenta u II rundi i sad mi je jedina nada da se skrsi Tajs ili ovaj Time-Lord, a ne bi ni mogao da draftujem da nije bilo Makse. Bartone, momce iz Kolorada, sve oci su uprte u tebe veceras, ocemo jednu 15p, 7sk (3off) , 3+ trojke partiju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 Nemam pojma kako vodim, uzasna nedelja suteri ne pogadjaju nista Spelman mi bio glavni 3 sa 7 u 2 meca.. Da se odbrani fg, stls i 3 danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 2 hours ago, LayupFromTheMidget said: Jeste jos da nisi poklonio Burksa koji je sigurniji i bolji pa da se radujes Prvi Sam ga ja poklonio #justfortherecord Od vodstva tokom cele nedelje, veceras bez problema gubim 3CAT😃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts