Noćna mora B92 fantazera Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Jedan mali apel za druga @nlavrnja Ako može naš deadline da se pomeri za ponedeljak veče, ili barem nedelju u ponoć? Razlog je to što velika većina igrača trejdovanih ovih dana još uvek nije ni debitovala, a dobar deo neće ni večeras. Tako da je veliki problem proceniti ih, bukvalno lov u mutnom. A drugo, treba i vremena da se jave ljudi, od 4 poruke koje sam juče poslao, jedino mi se weeb javio. I to su ljudi sa kojima sam redovno kontaktirao tokom sezone u pitanju. Inače, to pomeranje za dan ništa ne bi promenilo što se regularnosti tiče, jer opet ostaju pune 3 takmičarske sedmice i skoro čitav mesec dana do početka našeg playoff-a, zbog AS vikenda. Neka ovo bude i moja današnja rođendanska željica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 (edited) 10 minutes ago, uini said: Ti nisi uradio trejd otkad igraš fantasy, tako da se ništa ne pitaš u ovom slučaju. U suprotnom, prove me wrong, pa mi pošalji neku ponudu. Edited February 8, 2020 by Noćna mora B92 fantazera Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 uradio sam ja puno trejdova ali si ti u to vreme igrao školice i jurke a ne fantazi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Za ove 4 godine otkako igram - 0. A mislim da nisi ni onu pre, koju sam samo pratio sa strane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 27 minutes ago, Miskooo said: Hocemo dzentlmenski dogovor, vadimo sve igrace koje imamo danas i sutra? Evo ruka. 😁 Realno si zasluzio da nas dobijes, ali ovaj tim ima neku cudnu auru da u nedelju cesto reseva a tada imamo vise igraca :D. Jokic-mladic Tyes i Ridjavi sveto trojstvo tvoje 😄 Steta sto te izjebao zlocinac imao bi pucikato ekipu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 (edited) 7 hours ago, delgado said: Nerealno te kenja Zveki. Evo Bartona vec najavili za sutra da ne igra, Hasan takodje out sad kad je trebalo da pokusa da stigne skokove. Eto iskukao si da sudije iskljuce Arizu nakon protesta zbog nedosudjenog faula na pocetku 2/4. Ma ne, super bi bilo da vi sa punim sastavom me pregazite bez Dzimi Batlera 2 utakmice, MPJ cele nedelje i to ima OUT al nema mesta na IR listi, Tome Brajanta. Eto iskukao si trojkasku rapsodiju Dankana i CJ. Ne brini se, imate vise igraca do kraja nedelje, preokrecete ovo zadnji dan. Edited February 8, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 (edited) 44 minutes ago, Noćna mora B92 fantazera said: Za ove 4 godine otkako igram - 0. A mislim da nisi ni onu pre, koju sam samo pratio sa strane. poslednje tri sezone nisam pravio trejd, to je tacno. u principu dobro draftujem, možda i najbolje na svetu i onda ne mogu da se jebavam sa baticama koje misle da su mnogo pametne kao danny ainge popizdeo sam kada sam na pola sezone pre 4 godine shvatio da moram d'uradim nešto ako želim da ne ispadnem iz lige: nudio steph curryja svima i javno. kakve sam ponude dobijao, dobro je da nisam zadavio nekoga. to sve hoće da profitira na ljudskoj nesreći. edit nudio i khris middletonea koga sam pokupio sa FA, pa su bili ljudi u fazonu, čekaj da vidimo kad će zaigrati. posle odvalio kod mene u ispadnutom rosteru. neznalice i ziheraši. na kraju dadoh zvekiju nurkića za smarta ali tad je već bilo kasno Edited February 8, 2020 by uini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 48 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Realno si zasluzio da nas dobijes, ali ovaj tim ima neku cudnu auru da u nedelju cesto reseva a tada imamo vise igraca :D. Jokic-mladic Tyes i Ridjavi sveto trojstvo tvoje 😄 Steta sto te izjebao zlocinac imao bi pucikato ekipu Vodim samo zbog boljeg rasporeda do sada, znam da imate vise sutra, zato i predlazem. 😁 Ko je zlocinac? Grifin? On me jeste sjebao, i sad dok je O, a i kad je "igrao". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 (edited) 29 minutes ago, uini said: popizdeo sam kada sam na pola sezone pre 4 godine shvatio da moram d'uradim nešto ako želim da ne ispadnem iz lige: nudio steph curryja svima i javno. kakve sam ponude dobijao, dobro je da nisam zadavio nekoga. to sve hoće da profitira na ljudskoj nesreći. To bilo one sezone u B, kad je mene draft zeznuo i autopick mi uzeo Aaron Gordon-a sa 4. pozicije? Ne sećam se toga, a sigurno ti ništa nisam slao do sada. Inače se ne sećam tadašnje Curry situacije, ali mogu za ovu sezonu da ti kažem kako bih ja postupio da sam draftovao njega (a iskreno sam razmišljao, da sam dobio neko od 5-8. mesta na draftu) . U trenutku kad se povredio i kad su javili koliko će da ga drže van (što je jasno signaliziralo da ne žele da ga vraćaju sem ako ih liga ne primora i da se opraštaju od ambicija ove sezone), dao bih ga za nekog igrača više srednje klase, tipa neki Hayward, J-Rich ili pak tvoj Morris, za koga je takođe jasno kao dan bilo da će biti trejdovan i da će mu vrednost pasti. Izuzev ako se neko ne bi prevario i ponudio više od toga za Steph-a u ovakvoj situaciji. To bih prihvatio u treptaj oka. Jedina situacija gde bih ga zadržao, je ako imam mesto na IR i ako sam siguran da mi je ekipa dovoljno jaka da obezbedi playoff, pa da mogu da priuštim da ga štekam za tada, jer bi tu mogao da bude game changer, ako dobije slučajno priliku da igra nekoliko mečeva. Logika je prosta - džaba ti bio on Chef, Brada ili čak i Freak, ako neće igrati 90% ili više utakmica u sezoni i više je nego neizvestan za najbitniji deo iste. Edited February 8, 2020 by Noćna mora B92 fantazera Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 (edited) 3 minutes ago, Noćna mora B92 fantazera said: To bilo one sezone u B, kad je mene draft zeznuo i autopick mi uzeo Aaron Gordon-a sa 4. pozicije? Ne sećam se toga, a sigurno ti ništa nisam slao do sada. boro, nismo mi igrali tada zajedno. ja sam te opisane sezone ispadao iz A lige. mi smo igrali sledeće u B prvi put zajedno edit bio je steph curry zdrav cele te sezone, nudio sam ga u trejdu zato što mi je to bio najbolji igrač Edited February 8, 2020 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 40 minutes ago, uini said: u principu dobro draftujem, možda i najbolje na svetu lolololol 0 titula i jedno ispadanje iz lige. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 4 minutes ago, Drakaris said: lolololol 0 titula i jedno ispadanje iz lige. nisam rekao da sam vrhunski fantazi igrač, već da vrhunski draftujem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 35 minutes ago, Miskooo said: Vodim samo zbog boljeg rasporeda do sada, znam da imate vise sutra, zato i predlazem. 😁 Ko je zlocinac? Grifin? On me jeste sjebao, i sad dok je O, a i kad je "igrao". Jep taj lopov... Ti imas danas vise ja sutra dosta kategorija je na noz, moze ovaj duel da ode na sve strane. Ja sam se zajebavao sa TD i tu spickao 2/3 izmena za dz i sinoc stavio DSJ rekoh 6a/2s ima 2 meca u 2 dana, ali nisam siguran da imamo kapacitet da uzmemo 9 ast vise danas i sutra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Meni je Snel iznudjeno resenje jer sam stavio vejver za Delona, samo ti si bio ispred mene. Mada ne mogu da se pozalim, dobio sam 5as sinoc, videcemo veceras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Najveca glupost sto su na novoj platformi izbacili trade block. Sad nit znas sta ko trazi i sta bi dao, a sta ne bi nikako dao. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 8, 2020 Author Share Posted February 8, 2020 Zveki samo da ti javim da ne prozivas deglija vise. Doziveo je blazi nervni slom zasto sto sam mu dropovao Sabaza, ni meni se ne javlja. 😕 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 i ne treba da ti se javlja 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Treba te blokira za takav kiks, ako ne uzmete titulu ovo ce da se spominje... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 5 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Treba te blokira za takav kiks, ako ne uzmete titulu ovo ce da se spominje... Jeste, back up plej Wash ce da odluci Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 8, 2020 Author Share Posted February 8, 2020 Ne vredi da objasnjavam. Jedino me ti razumes zveki. Eno ga degli sece vene. Ako ne prezivi ovu sezonu sa mnom moracu da trazim drugog coownera 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Ovako, ko je zainteresovan za Tomu Brajanta, MPJ, Arizu nek salje ponudu. Moze i Toma plus MPJ za neku zverku. Batler i Lamarkus nisu za prodaju, jedino u slucaju neke mega ponude mogu da idu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 4 hours ago, maXa88 said: Debeli sta trazis da nam vratis Sabaza? 😞 A sada znaš ko sam??!! 😛 Sad ću svima da odgovorim na poruke 😴 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 58 minutes ago, Zvezdinho said: Jeste, back up plej Wash ce da odluci Sitnice odlucuju, otisao je u tim gde mu je 1 konkurencija Ish Smith; tim igra ultra brzu kosarku sto mu ide u korist i videcemo koliko ce da jasu Beala.. Ako je pokojni IT imao fantazi vrednost imace i ovaj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Hvala, Maticu. Najgore od svega je sto sam i ja u afektu i besu sto je trejdovan prvo u Denver gde ne bi mogao nista rekao u fazonu Pa ajde dropuj ako mozes da nadjes nesto bolje. I nasao je Hartenstajna 😄 koji u tinyball Houstonu sluzi kao da dohvata visoke stvari iz ormana u svlacionicama igracima. Ja ga sigurno ne bih dropovao, makar iz postovanja sto nam je doneo jedini TD ove godine i za igre koje je pruzio kod nas. Da je iskocilo nesto dobro, pa i da kazes, ovako nije sacekan rasplet do kraja i napravljena je nenadoknadiva steta. I'm devastated. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts