Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Kako igra fucking Satoranski. Ovo mu je utakmica karijere nad blentavim Houksima. 27-8-7 😄 lol

Ovo samo meni moze da se desi. 

Edited by Drakaris
Posted
2 minutes ago, LayupFromTheMidget said:

Kada pogodim ovog rotirajuceg onda ga za sve pare  pogodim fake holiday 18/2/1 70% i 3 trojke pre neki dan donte 17/7/1/1/1 uz 3 trojke i dobar fg.. a nekad se desi i Leaf kao juce

Mi se juce odlucismo za glupljeg brata, malo je reci da nije uradio nista.

• Ha-ha 1
Posted

Ja sam ocekivao vecu borbu za 3 a gledao sam ili ovog ili frankie zato sto mi pg bilo otvoreno zbog outa ruze... frenki lupnu 3 banane 😂😂 tako da mogao sam bolje da gadjam i jos dignuo simonsa koji tek nema korist #zvekitaktika busi 2 ekipe

Posted

Ja uzeh QCooka i dropovah Gallowaya koji je veceras odigrao kao GOAT fantasy player u odnosu na moje ostale gubavce...  

Maxa ce biti jako, jako besan ujutru. A ja padoh dallas -3.5 na kladari. Uzas.

Boro, posto Collins ?

Posted

mo harkless živi sama u svetu tuge, pustinji hladnoj noći duge

ali zato montrezl, moj drugi centar ikada koji je napravio DD i to kakav: 34/13/5 + stl-blk-to

ja ♥️ montrezl.

1 hour ago, delgado said:

Maxa ce biti jako, jako besan ujutru.

• Ha-ha 1
Posted

Ovo je totalno aRealno 😴

Da me pune i iz dana u dan, kola u kolo, raznorazni mediocriteti odigraju partije karijere protiv mene.

Isuvise sam ja star za ova sranja i nerviranje... 

Do sledece (TM) sezone , u B liZi naravno 😴

• Ha-ha 1
  • Tuzno 3
Posted
20 minutes ago, Magia said:

Odlican drop Burksa prekjuce.

Burks ce biti trejdovan u roku od mesec dana, pre Russella.

Mogao sam ga jos malo ostaviti, ali nije steta, jurim % i skokove. Visok waiver na njega je ludilo.

Posted

šta realno mogu da dobiju za burksa, žovijalni razgovor uz dve ture pive u pabu?

ima ugovor na godinu dana od $2,320,044 

više im se isplati da imaju nekoga ko će da proturi loptu kroz obruč

• Like 2
Posted (edited)
6 minutes ago, Chaos Is Me said:

Taj clutchsports je baš relevantan izvor, bukvalno klikbejt najgori.

Jebo me Bouban.

Izvor je Brian Windhorst.

Ali nema veze, ako im neki plej of tim u problemima ponudi pika druge runde, spakovaće ga sa mašnicom. Vidimo kako im igra ovogodišnji pik druge runde.

Edited by Wook
Posted

Strasna partija Gobera sinoc, ke-ke. 

U kojoj si rundi Zveki birao Satoranskog? Isplatilo se. Bruka sta pochini chovek sinoc : )

• Ha-ha 2
Posted (edited)

@Malkolm Brogdon evo vam ga spas sezone Matis na waiveru ako vas on ne spasi od ispadanja nece niko, razbijete boru zbog njega i slavlje moze da pocne(dobro pomazem i ja surovim razbijanjem debelog, moze ovo i 13/0 da bude) 
edit: kakav trejd burksa videli ljudi kako je prosao u Kingsima prosle godine samo bacili pik... 3p ima 90% g ligasa u rosteru tako da ce da mu znaci ovaj kao zlato... ovi iz nyk definitivno imaju najvece sanse za trejd

Edited by LayupFromTheMidget
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...