Zvezdinho Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Kakav snajper. Ako hece neko njega u paru sa Lamarkusom neka se javi na PM. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 (edited) 12 minutes ago, Miskooo said: Bezi tamo. Em igram bez Grifina, em sam igrao bez izmena, em u cetvrtak nisam ubacio igrace.... i opt nista nisi napravio. Pa koliko fore treba da ti dam?! :p Nedovoljno morao si da ostavis Lemba na klupi, pokvarice ti hemiju tima. 7 minutes ago, Zvezdinho said: Gde su sad fantazeri sa komentarima Madjija mnogo dobar, sastavio je mnogo jaku ekipu, favorit za titulu. Uini na radaru si mi zbog ovog uzimanja Brauna ispred nosa. Madjija je igrao bez Janga. Da mu je igrao, bio bi ispod gyzatora. Edited November 4, 2019 by Drakaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Da mu je igrao Jang opet bi pobedio jer ovaj pravi TO ko blesav bilo bi 7-5-1 za mene. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 @Wook Ma idi.... Uzmi u obzir i igre mog prvog pika. A sto se cetvrtka tice, za sad oba puta nisam ubacivao igrace. Nadam se da cu da se dovedem u red. 😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Ima li neki superstar na trzistu, daj da unovicim ovaj kvantitet (kvalitetnih) visokih za neku zvezdu uz Janisa. Od visokih ima sve: ovi sto skacu (Adams, doduse njega ne bih voleo da dam, duguje mi partije) ovi sto blokiraju Ibaka, ovi sto sve rade Al; U b kategoriji je maxi to je neki ibaka light 3+blk. Od skorera: Ruza- najjaci ppm+ ast Budi- pocinje da trpa, bice verovatno najbolji trojkas Kenard- trojke i hustleri: Pj tucker-stls-rreb-3 Winslow-stls-blk-ast-reb-poeni (mini ben) White-stls-blk sa pozicije pg-uz dobar ppm i fg (duvaj ga popovicu)... Ovi dosadni sto jure Janisa tu mora barem pik 1 i pik 2 runde, ne Mitch i Tatum..... Znaci bas da se profitira u 2 za 1 razmeni a ne da zajedno imaju goru produkciju od Janisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Just now, LayupFromTheMidget said: Ima li neki superstar na trzistu, daj da unovicim ovaj kvantitet (kvalitetnih) visokih za neku zvezdu uz Janisa. Od visokih ima sve: ovi sto skacu (Adams, doduse njega ne bih voleo da dam, duguje mi partije) ovi sto blokiraju Ibaka, ovi sto sve rade Al; U b kategoriji je maxi to je neki ibaka light 3+blk. Od skorera: Ruza- najjaci ppm+ ast Budi- pocinje da trpa, bice verovatno najbolji trojkas Kenard- trojke i hustleri: Pj tucker-stls-rreb-3 Winslow-stls-blk-ast-reb-poeni (mini ben) White-stls-blk sa pozicije pg-uz dobar ppm i fg (duvaj ga popovicu)... Ovi dosadni sto jure Janisa tu mora barem pik 1 i pik 2 runde, ne Mitch i Tatum..... Znaci bas da se profitira u 2 za 1 razmeni a ne da zajedno imaju goru produkciju od Janisa Aldridz i Bejns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 3 minutes ago, Zvezdinho said: Aldridz i Bejns. Ne mogu to da uzmem za Maxija, Aldridz je sam dovoljan. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 53 minutes ago, Zvezdinho said: Uini na radaru si mi zbog ovog uzimanja Brauna ispred nosa. I koj ce ti on kad si favorit za titulu. verovatno ga samo strimujem za večeras pošto sujeta i v. prevara imaju 4x meča više a nisam gledao broj tekmi obrve i sv luke mada moze biti interesantan u narednih metar dana dok se r. jackson leči Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Ne bih ga ja strimovao dok ne vidis barem nedeljni ucinak, oba pleja pistonsa su stakleni a Fraizier je smesan. Ovaj je igrao pleja proslu i to solidno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 (edited) da, čitao sam reakcije na tekmu, kažu pistons fanovi da je zapravo prvi put igrao pleja Edit imam nekoliko kandidata za FA. mikal i monk svakako, mada me rajcaju obojica, ovaj prvi krade za 15min što drugi vrsni lopovi rade za 30+ a monk je baš microwave za pts i ppm Edited November 4, 2019 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Monk je trebao da bude plej 2 unita, 2 trojke par ast i jak ppm, usao mu bio graham u ulogu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Cestitke Selfijevcima. Lose vece. Knox i O'Neale 0/8 iz igre. Kljucni razlog za gubitak poena. Jedina poztivna stvar u ovom kolu je sto mi se napokon roster kompletirao, pa cu za naredne duele raspolagati svim naoruznjem (Z excluded). Bas u losem trenutku mi dolazi Mizerija. Bilo bi bolje da je neki laksi matchup. Sta je tu je, u ovom kolu moram da probam da se izvadim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 1 hour ago, LayupFromTheMidget said: Ima li neki superstar na trzistu, daj da unovicim ovaj kvantitet (kvalitetnih) visokih za neku zvezdu uz Janisa. Od visokih ima sve: ovi sto skacu (Adams, doduse njega ne bih voleo da dam, duguje mi partije) ovi sto blokiraju Ibaka, ovi sto sve rade Al; U b kategoriji je maxi to je neki ibaka light 3+blk. Od skorera: Ruza- najjaci ppm+ ast Budi- pocinje da trpa, bice verovatno najbolji trojkas Kenard- trojke i hustleri: Pj tucker-stls-rreb-3 Winslow-stls-blk-ast-reb-poeni (mini ben) White-stls-blk sa pozicije pg-uz dobar ppm i fg (duvaj ga popovicu)... Ovi dosadni sto jure Janisa tu mora barem pik 1 i pik 2 runde, ne Mitch i Tatum..... Znaci bas da se profitira u 2 za 1 razmeni a ne da zajedno imaju goru produkciju od Janisa Ben Simons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Quote Erik Spoelstra Calls Duncan Robinson ‘One of the Best Shooters on This Planet’ https://heatnation.com/videos/erik-spoelstra-calls-duncan-robinson-one-best-shooters-planet/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 20 minutes ago, Itachi Uchiha said: Ben Simons. Opet imas trejd epizodu, uzmes igraca pa tog istog uvalis za par dana. Sumnjam da mogu da ti dam vise od Markanena i Fleta ipak su to top20 i top 50 igraci, Grofu jurio Budija pa opet nisam bio nesto pun entuzijazma u tom potencijalnom trejdu 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 23 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Opet imas trejd epizodu, uzmes igraca pa tog istog uvalis za par dana. Sumnjam da mogu da ti dam vise od Markanena i Fleta ipak su to top20 i top 50 igraci, Grofu jurio Budija pa opet nisam bio nesto pun entuzijazma u tom potencijalnom trejdu 😄 Cus uvalim, pa ne dajem Luka Kenarda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 uze @Wook hrišćansko drvo. neka te služi u radosti i veselju i donosi dobre statse o raznim slavama. stvarno bih voleo da momak uspe, nevezano za fantazi. da je pravde, trejdovali bi nekim budalama a da nisu knicksi, griffina i dali mu 30+ minuta da dominira. opasan i moderan igrač a oni daju 9min thon makeru i 30ak 'keefu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 9 minutes ago, Itachi Uchiha said: Cus uvalim, pa ne dajem Luka Kenarda. Luke Kenard radi ono sto je draftovan 2.7 trojke, ben slabije radi svoj posao ali kazi koja bi 2 za bena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 30 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Luke Kenard radi ono sto je draftovan 2.7 trojke, ben slabije radi svoj posao ali kazi koja bi 2 za bena Mozes na PM slobodno. Ali svakako nista od ovih sto im je mesec dana rok trajanja. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 6 minutes ago, Itachi Uchiha said: Mozes na PM slobodno. Ali svakako nista od ovih sto im je mesec dana rok trajanja. 😄 Kod mene samo maxi ima toliki rok(doduse ja ne verujem Powelu i njegovoj odbrani) ostalo su starteri ili imaju produkciju startera (ibaka i 🌹) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Ni ja ne verujem Tarneru i Sabonisu Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 ni ja ne verujem maxi i delgadu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted November 4, 2019 Author Share Posted November 4, 2019 Veruj nam. Mi smo hriscani 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 odrekao sam se hrišćanstva kada sam odbacio hrišćansko drvo. sad verujem u sloveniju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 (edited) Uini sta trazis za Brusa Brauna. Bolje nesto da trazis nego da zamolim lavrnju kao delgado da vrati Brauna na FA posto sam ga ja prvi hteo. Edited November 4, 2019 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts