Jump to content

Recommended Posts

Posted

Na autopilotu sam odigrao ovo kolo umesto da se malo više iscimam. Crowder i Aminu juče zajednički 0-13 iz igre, kakva braća, ne mogu da doguraju do dvocifrenog broja poena nikako. Imam 40 def skokova više al nekim čudom manje off skokova od rivala koji su ništa spec. 

Posted
1 hour ago, LayupFromTheMidget said:

A Sta trazis 😕

Cuti taj ce napravi neki stars ovo ostalo tuga;/ lavrnjo koji si bio na waiveru

marvin moze fazon u utorak neki stats da napravi, posto danas ne igra

• Ha-ha 1
  • Tuzno 2
Posted

Imam jednu molbu... Na poslu sam greskom sa APP izbacio Okodjija a hteo sam Kenricha WIlliamsa za Belinelija, ako se slazu svi da mi se vrati igrac ?

• Like 1
Posted

Imam i ja molbu, dropovao sam Krisa Dana rano ujutru u petak, da bih ga mogao uzeti za nedelju, jer su mi stl prekopotrebni. Na moju zalost, tako sam se razbio sinoc da nisam bio u mogucnosti da ga vratim u tim. Gyzatori ionako gube velikom razlikom, njima nista ne znaci. 

Posted

Pa ja ozbiljno pitam, proslo je tek par sati i niko nije zaigrao, verujem da mi svi verujete i da jedino iz nekog inata biste bili da mi se ne vrati Okogie. 

Jedan pool Mozda da padne ?

Posted

Imam i ja jednu molbu...

Draftovao sam ova dva NesreTnika iz NYK.

Te ako mogu da draftujem njih dvojicu + da Mi dekretom dodelite Mayersa, snimio sam ga pre Wini-eeeeJA 

😴

• Ha-ha 3
Posted (edited)

I ja imam molbu, jel mozete da mi od zoruleta uzmete Nana i stavite u tim jer sam hteo prvi da ga uzmem ali dok sam smislio koga da dropujem zorule ga muchki uze:furious:

Edited by Zvezdinho
Posted
1 minute ago, John Dies at the End said:

Imam i ja jednu molbu...

Draftovao sam ova dva NesreTnika iz NYK.

Te ako mogu da draftujem njih dvojicu + da Mi dekretom dodelite Mayersa, snimio sam ga pre Wini-eeeeJA 

😴

E da, i Zvekiju Treaea 😴

Posted

Koliko znam, i ranije u ovakvim slucajevima (cini mi se Lavrnjin drug bas) -> vracali su se igraci. Par sati nakon sto sam isto uradio, niko nije nista odigraoo, a ovde se neki B ligasi segace sa mnom. Zanima me stav Matica i Lavrnje pre svega kao LMova i ovih vidjenijih fantazi glava- Wook, Chaos.. Pa ustvari stav cele lige, ali ozbiljno..

Ako je vecina za NE, ok, greska, idemo dalje, poklanjam nekog odlican ubod 11.runde.

Posted

Ja sam za da se sada vrati igrač ali da više ne bude ovih sranja, ko je dropovao dropovao je, još ti uvek aplikacija ponudi ono da potvrdiš izmenu, tako da nema nikakvih argumenata za ovakve gluposti. 

• Like 1
Posted

Vuku je willi vracen u istoj situaciji, a sato nije mislim zorexu (???), jer ga nije greskom dropovao vec u trejdu namerno, da bi par sati kasnije objavljeno da je wall zavrsio sezonu.

Mom ortaku vraceno u B, s tim sto je on bacio LMA 😄

I ja sam za vracanje jerbo se oglasio maltene odmah, bez daljih posledica po ostale ucesnike.

• Like 2
Posted

Kuku  kakva budala treba da budes pa da dropujes  omiljenog igraca u timu. 

Degli nasao sam gde se dropuju coowneri. Ne zvao se ja maxa ako ne letis iz tima zbog ovoga

Lavrnjo dropuj delgada!

• Ha-ha 2
Posted

Kako se odmah oglasio? Dropovan je pre par sati?

Jbg, ne igramo prvu sezonu i prvimo pocetnicke greske, pa da razumem greske + ovo sto je napisao Kaos.

Nisam bio tada, ni sada za vracanje igraca.

• Like 2
Posted

Ja sam prosle godine imao 2 Hernangomeza u timu, tu je bila zabuna : ).

@delgadoOvo jedino ako si pijan menjao, Okogie i Williams nikakve slicnosti.

Bio je i ove godine slucaj sa JJ iz Heata, neko trazio da mu se vrati, kao greska, ali prc. Nije vracen. Matic rekao da ne zna da ga vrati.

Ako je bio pijan, vratite mu : )

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...