stefan81888 Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Pa Treja Janga traži. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 6 minutes ago, LayupFromTheMidget said: A Sta trazis 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Ne ozbiljno najlakse se tako orjentisem koliko ko ceni nekog igraca, da ne bude da saljem nepristojne ponude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Na autopilotu sam odigrao ovo kolo umesto da se malo više iscimam. Crowder i Aminu juče zajednički 0-13 iz igre, kakva braća, ne mogu da doguraju do dvocifrenog broja poena nikako. Imam 40 def skokova više al nekim čudom manje off skokova od rivala koji su ništa spec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 46 minutes ago, LayupFromTheMidget said: lavrnjo koji si bio na waiveru 14. mislim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 1 hour ago, LayupFromTheMidget said: A Sta trazis 😕 Cuti taj ce napravi neki stars ovo ostalo tuga;/ lavrnjo koji si bio na waiveru marvin moze fazon u utorak neki stats da napravi, posto danas ne igra 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Dan zalosti, Redzi ce da pauzira mesec dana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Imam jednu molbu... Na poslu sam greskom sa APP izbacio Okodjija a hteo sam Kenricha WIlliamsa za Belinelija, ako se slazu svi da mi se vrati igrac ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Pogledati Manu-ov avatar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Imam i ja molbu, dropovao sam Krisa Dana rano ujutru u petak, da bih ga mogao uzeti za nedelju, jer su mi stl prekopotrebni. Na moju zalost, tako sam se razbio sinoc da nisam bio u mogucnosti da ga vratim u tim. Gyzatori ionako gube velikom razlikom, njima nista ne znaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Pa ja ozbiljno pitam, proslo je tek par sati i niko nije zaigrao, verujem da mi svi verujete i da jedino iz nekog inata biste bili da mi se ne vrati Okogie. Jedan pool Mozda da padne ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Imam i ja jednu molbu... Draftovao sam ova dva NesreTnika iz NYK. Te ako mogu da draftujem njih dvojicu + da Mi dekretom dodelite Mayersa, snimio sam ga pre Wini-eeeeJA 😴 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 (edited) I ja imam molbu, jel mozete da mi od zoruleta uzmete Nana i stavite u tim jer sam hteo prvi da ga uzmem ali dok sam smislio koga da dropujem zorule ga muchki uze Edited November 3, 2019 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 1 minute ago, John Dies at the End said: Imam i ja jednu molbu... Draftovao sam ova dva NesreTnika iz NYK. Te ako mogu da draftujem njih dvojicu + da Mi dekretom dodelite Mayersa, snimio sam ga pre Wini-eeeeJA 😴 E da, i Zvekiju Treaea 😴 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Koliko znam, i ranije u ovakvim slucajevima (cini mi se Lavrnjin drug bas) -> vracali su se igraci. Par sati nakon sto sam isto uradio, niko nije nista odigraoo, a ovde se neki B ligasi segace sa mnom. Zanima me stav Matica i Lavrnje pre svega kao LMova i ovih vidjenijih fantazi glava- Wook, Chaos.. Pa ustvari stav cele lige, ali ozbiljno.. Ako je vecina za NE, ok, greska, idemo dalje, poklanjam nekog odlican ubod 11.runde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 @Zvezdinho ovo B ligasi nesto na tvoju atresu 😴 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 @delgado ja sam za da se vrati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Ja sam za da se sada vrati igrač ali da više ne bude ovih sranja, ko je dropovao dropovao je, još ti uvek aplikacija ponudi ono da potvrdiš izmenu, tako da nema nikakvih argumenata za ovakve gluposti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Vratio se i vuku Willie prosle godine, ali nije Satoranski misku valjda Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Vuku je willi vracen u istoj situaciji, a sato nije mislim zorexu (???), jer ga nije greskom dropovao vec u trejdu namerno, da bi par sati kasnije objavljeno da je wall zavrsio sezonu. Mom ortaku vraceno u B, s tim sto je on bacio LMA 😄 I ja sam za vracanje jerbo se oglasio maltene odmah, bez daljih posledica po ostale ucesnike. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted November 3, 2019 Author Share Posted November 3, 2019 Kuku kakva budala treba da budes pa da dropujes omiljenog igraca u timu. Degli nasao sam gde se dropuju coowneri. Ne zvao se ja maxa ako ne letis iz tima zbog ovoga Lavrnjo dropuj delgada! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Kako se odmah oglasio? Dropovan je pre par sati? Jbg, ne igramo prvu sezonu i prvimo pocetnicke greske, pa da razumem greske + ovo sto je napisao Kaos. Nisam bio tada, ni sada za vracanje igraca. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Ja sam prosle godine imao 2 Hernangomeza u timu, tu je bila zabuna : ). @delgadoOvo jedino ako si pijan menjao, Okogie i Williams nikakve slicnosti. Bio je i ove godine slucaj sa JJ iz Heata, neko trazio da mu se vrati, kao greska, ali prc. Nije vracen. Matic rekao da ne zna da ga vrati. Ako je bio pijan, vratite mu : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Nije pijan, nego na poslu uz kucanje 100000 tiketa jer je , jelte, vikend, bio sam ubedjen da sam obelezio Kenricha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted November 3, 2019 Author Share Posted November 3, 2019 Ja znam kako da obelezim tutumraka i beskorisnu masu ko sto si ti 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts