LayupFromTheMidget Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Zveki daj tog Roziera sada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Ako nekom trebaju asisti iz nizih rundi nek se javi ako ga interesuje DJ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Raste PPM, PTS, BDP, NBA. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Dobar trejd. Opet uparivanje Gobera i Kapele. Jos fali Kari, pa da kompletira trio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 GS je toliko grozan da sam morao da dignem Burksa sa FA. Za gomilu ovih GS G ligasa je Jordan licno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 GS je toliko loš da je debeli Spellman dobio minute da me sahrani, masa lopti mu se odbila u ruke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 (edited) 28 minutes ago, Chaos Is Me said: GS je toliko loš da je debeli Spellman dobio minute da me sahrani, masa lopti mu se odbila u ruke. Samo kukate, kao da ste vi slucajno propustili Trej Janga u 2.rundi drafta. Edited October 27, 2019 by Zvezdinho 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 GJ Magijo, oducio si nas od fantazija ove nedelje. Mozda i dobar momenat da se nasi raspadnu, s obzirom da ne bismo prosli dobro i da se nisu raspali. Kapiram da bi dobio bilo koji duel sa ovakvim igrama. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Ja sam nocna mora nocne more... 3-0 protiv Borivoja u ove 2 sezone easy money Janis i pikovi srednje/kasnije runde izneli ovo, jebo me Evans gledao sam Duncana danas i to bi i blk okrenule... Adamse sekvojo igraj da te ne uvalim nekome. Sada sampion koji igra bez 2 i 3 pika ali opet ima najdublju ekipu i isamarao je Rasela i debelog sa pola gasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Debeli standarno svake sezone ima kasno paljenje 😁 Cestitke protivniku, ubio me ovaj dvojac iz Majamija, koji nema sanse da ponovi Partikel kada se Zvekijeva prodilja vrati... Uz moju malo vecu aktivnost na FA I skoncetrisanost, mogle se do jos 1-2cat. A sada stari znanac 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 @fat zadd imaš sreće ovaj put, već su mi jrue i zach collins uspeli da poginu, videćemo samo na koliko. prvi koleno ovaj drugi sinoć dislicirao rame. boro vradzbina pokupio skala tokom nedelje ničim izazvan, trebalo je da znam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Cestike Delgi, razvalise me tvoji veceras. Mnogo tuzan tim sam sastavio, ne gine mi druzenje sa Gagom, Djoletom i ekipom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Dam ti ruzu (ti kao fan bulsa samo njega bi trebao da uzmes) i visokog za Lilly. A sta dinamicni duo trazi za Dja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 (edited) FVV + visoki(Favors, Milsap, Markanen, Noel) za jednog visokog. Posto se Ticma necka. 😄 Edited October 28, 2019 by Itachi Uchiha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Chestitke Haosu. Grozna nedelja sa povredama i suspenzijom za moje. I ovako okrnjen sam izgubio 4-5 kategorija bukvalno za dlaku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 (edited) Graham sut 1/13, verovatno smo izgubili i FG u poslednjoj utakmici Samo 2 kategorije Vidim moji sutali sl.bacanja juce 21/21 al dzabe kad je Lempron sutao 5/5. JJJ me je unakazio nocas. Cekam njega i Kajrija za pare na ovog tutubana 16,5 granica, dao 10p u 1/4 , ja rekoh opa evo ga i taman ga pohvalise kako nije imao problema sa faulovima, pocinje 3/4 3.licna, 4.lica aut.Pocinje 4/4 odmah pravi 5.licnu aut iz igre, na triminuta do kraja ulazi nista, produzeci i u produzecima napravi 6/licnu. Tacno sam zaboravio ovu cinjenicu da lik ima problem sa faulovima, mogao sam Porzingisa da igram i CJ Mekaluma. Edited October 28, 2019 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 2 hours ago, threepwood said: Cestike Delgi, razvalise me tvoji veceras. Mnogo tuzan tim sam sastavio, ne gine mi druzenje sa Gagom, Djoletom i ekipom Hvala ti brate na cestitkama, nasi su bukvalno shvatili ozbiljnost situacije tek zadnjeg dana i tu su se probudle neke lepe partije Srudera, CJ, Huda i naravno Obrve i eto preokrenusmo mecap u svoju korist. Ne verujem da ispadas, duga je liga, a i igrao si protiv ozbiljnog tima. Haha, vec je na pomolu trejd B ligasa, jednih koji su usli zasluzeno i osvojili ligu i jednog slepera. Samo mi nije jasno Zveki zasto im poklanjas Gobera, za par dana bice "PROPUSTIO SAM TRE JANGA , ZAJEBALI SU ME OVI ZA GOBERA I PAO SAM TIKET ZA MELEONE" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 (edited) Zbog toga sto je drvo koje nece imati suteve.Nema vise Rubija da ga razigrava. Prevario me PO raspored i to sto je prosle godine bio na player rateru 8 valjda. Edited October 28, 2019 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 (edited) Zveki, evo ti Kanter + Barton za Gobera ? EDIT : Hoces mozda T. Jang + Kanter/Barton, ne Trae, nego Teddy al ti si se zalio na TJanga, a i on je to kapiras hehe Edited October 28, 2019 by delgado Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 To sad ponudi Grofu Kantera i Bartona za Gobera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Cekaj, Gober je Grofov, ne tvoj, au pomesao sam , sori Zveki. Au Grofe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Zveki je dao Gobera Brogdonu i Zumbulu 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Pa sta onda, da izvines, jede govna ??! DObro je da nisam toliko prolupao,... Kakav predivan pogled na tabelu, vini prvi pa maxa/ja & lavrnja delimo drugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 2 minutes ago, delgado said: Kakav predivan pogled na tabelu, vini prvi pa maxa/ja & lavrnja delimo drugo clutchu pored ziona nisu igrala još 2-3 igrača, među njima i powell iz mavsa. zato ću sada ja da nastavim bez jruea i zach collinsa. samo da se brzo vrate, ne mogu te 4-5 nedelja izostanke bitnih igrača da trpim, nisam tako koncipiran (: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Mi igramo sad protiv clutcha, fina prilika da preuzmemo primat posle 2 runde Ujutru se budim i nema 10 poruka od Maxe na fejsu MAJMUNCINO JEDNA STA SI TI SPREMAO CELO LETO i znao sam da smo odrali. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts