Zvezdinho Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 Ja ga nikad nisam ni bubao, napravim mock draft dan pred draft i spisak okvirno koga bi i to je to.Ako ne verujes imas isti ovakav post na temama za ranije sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 Just now, Zvezdinho said: Ja ga nikad nisam ni bubao, napravim mock draft dan pred draft i spisak okvirno koga bi i to je to.Ako ne verujes imas isti ovakav post na temama za ranije sezone. Zato si birao A. Gordona u 2. rundi i ispao u B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 (edited) 6 minutes ago, Wook said: Zato si birao A. Gordona u 2. rundi i ispao u B. Bilo kako bilo sa tim sistemom imam 3 finala, sa skorom jedna titula- 1 win, 1 draw, 1 loss. Dok si ti sa svojim jednom u vreme sandala osvojio i nikad nisi prismrdeo finalu vise. U stvari jesi jednom do 1/2 sa CP3 i DJ sa 5 meca u nedelji al te neko izbacio, ne mogu da se setim sad ko je to bio Edited October 17, 2019 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 3 minutes ago, Zvezdinho said: Ja ga nikad nisam ni bubao, napravim mock draft dan pred draft i spisak okvirno koga bi i to je to.Ako ne verujes imas isti ovakav post na temama za ranije sezone. Nisam mislio konkretno na tebe. Gotvniji mi je lagani i opusteni ritam za odabir pikova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 (edited) 10 minutes ago, mr clutch said: Mogu prvih 5-6 rundi da odradim za 30s, ali za poslednjih par rundi mi je malo 45s, barem je tako bilo prosle sezone. Jbg mrzi me da bubam draft, vise volim spontano da ga odradim. Takodje mi uvek neko otme odredjenog igraca, pa moram da se prilagodjavam, i ne pomaze mi player queue. Tome i sluzi player queue, ako ti neko uzme igraca da imas alternativu. Edited October 17, 2019 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 Ocekujem dominantnu sezonu Zvekija i finale. Bridzis ce da bude steal drafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 Najbolje napisite sve slipere koje imate, sto da se ljudi maltretiraju da sami traze. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 @Zvezdinho Ne secam se neke tvoje titule od kada igram ovde. Mozda imas neku sa shljake, kad pola likova nije ni znalo sta je fantasy? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 Zveki, kaži nam kad si igrao finala i kako si ih dobio ili tragično izgubio. Nisi odavno. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 Osvojio je u periodu kad nisu brojali blokove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 4 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Najbolje napisite sve slipere koje imate, sto da se ljudi maltretiraju da sami traze. nisam baš upratio diskusiju ali danas svako može da sazna ko je potcenjen ili precenjen, taman da ne prati nba. po meni se ipak sve svodi na in-draft decision, koliko se prilagodis prilikama i neprilikama tokom drafta imam neke svoje igrače u apsolutnom svetu ali kad krenu da ti ih skidaju bezboznici, moraš da se predomislis (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 13 minutes ago, Drakaris said: Ocekujem dominantnu sezonu Zvekija i finale. Bridzis ce da bude steal drafta. balmer.mp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 48 minutes ago, uini said: nisam baš upratio diskusiju ali danas svako može da sazna ko je potcenjen ili precenjen, taman da ne prati nba. po meni se ipak sve svodi na in-draft decision, koliko se prilagodis prilikama i neprilikama tokom drafta imam neke svoje igrače u apsolutnom svetu ali kad krenu da ti ih skidaju bezboznici, moraš da se predomislis 🙂 Slazem se, ali i to zahteva nesto posla. Pogledas espn projekcije, uporedis sa svojim, analiziras depth chart svakog tima. Bar je meni tako zanimljivije nego da na forumu neko napise ko su sleeperi. Narocito jer je ovo specificna liga i ne mozes da nadjes mnogo korisnih analiza na netu za 20 team 13 cat ligu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 45 sekundi treba da bude izbor, dovoljno je. Mnogo se otegne kad je 60 sec, a 30 je premalo posebno kad krene frka panika kad ti neko uzme igrača ispred nosa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 1 hour ago, stefan81888 said: Zveki, kaži nam kad si igrao finala i kako si ih dobio ili tragično izgubio. Nisi odavno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 Meka nlavrnja ili neko drugi napravi anketu, pa da demokratski odlučimo koliki je timer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 Pa ove sto su spomenul i nisu neki sleperi.. To je sve u 100 pika. A ima slepera pun kurac tamo oko 300 mesta na espn projekciji. Da ne pisem zbog Brogija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 1 minute ago, mr clutch said: Meka nlavrnja ili neko drugi napravi anketu, pa da demokratski odlučimo koliki je timer. Boro likes this. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 Neka mcl odluči koliko će trajati vremenski runda, ne zaboravimo i da je on u ligi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 Mora malo da se glasa, nismo dugo. Bridzisa sam pomenuo, jer je vec bio pomenut. Kao da se ne zna da ce Bridzis u drugom delu sezone da porobi. Mada ko zna, Sarlot ima najnejasniji put u kom se krece fransiza. Umesto da krenu u tank mod, oni daju Roziru preveliki ugovor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 2 hours ago, Malkolm Brogdon said: Osvojio je u periodu kad nisu brojali blokove. nije bilo trojke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 Sekundaza: Vec godinama je 45 sec nego ta opcija ne postoji u ovim podesavanjima, samo kad se udje u draft room, do sat pred pocetak. Jowanitza/tigrica: Slao ja opet mejl, slao i matic, ako se ne javi do sutra uvece, nudimo mesto nbk, pa dalje idemo redom... Mogao bi @djole vec sad da vidi ko bi mu sledeci upao iz C lige 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 (edited) Djole kaze da ne moze da se promeni na 45 sekundi otkako su promenili platformu sat vremena pre drafta. Edited October 17, 2019 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 1 hour ago, LayupFromTheMidget said: Pa ove sto su spomenul i nisu neki sleperi.. To je sve u 100 pika. A ima slepera pun kurac tamo oko 300 mesta na espn projekciji. Da ne pisem zbog Brogija Smajlagic i Guduric nego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 3 minutes ago, Zvezdinho said: Djole kaze da ne moze da se promeni na 45 sekundi otkako su promenili platformu sat vremena pre drafta. Onda 60. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts