Jump to content

Serbia against the world - nije bitno kako ali pobedjujemo

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Hahah

Pa ne bi se Rafica nikad otkrio.

Sve sto bi postojalo kad dokaz, spanski sud (citaj inkvizicija) bi spalio 😶

Ps-moj naslov bi bio- Nadal, zlocin koji traje 😎

Edited by Vamos Laki
  • Ha-ha 1
  • 3 weeks later...
Posted

Ovo mi se cini kao jedina odgovarajuca tema :lol_2:

"Iskreno, ako imate grdilo para bolje bit' ka Dijana Janković, nego ka Jelena Đoković", napisao je jedan korisnik dodavši komentar: "Pa vi birajte hoćete li jahtom da ulećete u luku u Majami i snimate sa Šegijem ili da pravite sapun od majčinog mleka i trenirate veverice da otvaraju čakre".

"Iskreno, bolje Dijana Janković nego Jelena Đoković"; Novakova supruga odmah reagovala

Posted
4 hours ago, Barker said:

Majka iz Srbije ISCEPALA poklon od Novaka Đokovića: Objavila SKANDALOZAN snimak, ljudi su u šoku (VIDEO)

hajde za naslov, ali koji idiot od zene! :twak: (morala sam da nadjem tekst da vidim o cemu se radi). to bre treba u zatvor, zakljucati i baciti kljuc!

• Like 1
Posted

NE ZNAJU ŠTA IH JE SNAŠLO Novak Englezima usred Londona očitao brutalnu lekciju od koje im bride obrazi od sramote

ALO (nisu mi poznati, ali pretposavljam neki list tipa Kurir). Tekst naravno nisam citao :classic_biggrin: (videh nesto o nasoj fudbaskoj reprezentaciji pa kliknuh i prevarih se).

Posted

Obično kad je ovakav naslov bude neka totalno nezanimljiva glupost :classic_biggrin: jeste, tu je negde sa Kurirom, pretpostavljam da ima neka gradacija između portala tipa Alo, Ekspres, Mondo itd., ali meni je sve to isto, ne udubljujem se.

Posted

BRITANSKI NOVINAR PROVOCIRAO NOVAKA PITANJEM O VAKCINI Đoković uzvratio udarac, napravio ga SMEŠNIM!

SRAMNO PONAŠANJE BRITANCA Novinar provocirao Novaka pitanjem o vakcini, a brutalan odgovor Srbina se masovno šeruje na mrežama

Tako je srBski sine, on će nama majku mu jebem englesku :furious:

• Thanks 1
  • Ha-ha 4
Posted (edited)
1 hour ago, Barker said:

ĐOKOVIĆ I NESTOR SU MASONI: NOLE ĆE BITI KRALJ NOVE JUGOSLAVIJE! Kolumnista NIN-a ŠOKIRAO javnost 

:twak::krstipd4:

Ludnica je, kanda, otkljucana sirom ostala.

(morala sam da nadjem tekst da vidim kako su Daniela Nestora uvukli u celu pricu, kad tamo, a ono nije on nego "najsmesniji virus" Nestorovic; pa sam procitala i ostale nebuloze. Bog te mazo! Koji je to nivo ludila!  :krstipd4:  Ja se cudim da u Srbiji ima jos i jedno normalno ljudsko bice kad procitam sta se sve servira u medijima.)

On će još malo da igra tenis, možda još nekoliko godina jer je u klimaksu i, jednostavno, ne može više. Njega spremaju (za kralja, prim. aut.)

:roflmao:

Edited by wwww
  • Ha-ha 3
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...