deez nuts. Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 JELENA ZAPUŠILA USTA GLAVNOM MRZITELJU NOVAKA: Pokajao se što ih je uopšte prozivao, brutalno spuštanje 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Makar su napisali mrzitelj umesto hejter, i to je nešto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Mhm, sta li je koristio? Nadal otkrio šta je koristio za finale sa Đokovićem 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted October 19, 2020 Author Share Posted October 19, 2020 Loshmi @Vamos Laki pisao naslov 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted October 19, 2020 Share Posted October 19, 2020 (edited) Hahah Pa ne bi se Rafica nikad otkrio. Sve sto bi postojalo kad dokaz, spanski sud (citaj inkvizicija) bi spalio 😶 Ps-moj naslov bi bio- Nadal, zlocin koji traje 😎 Edited October 19, 2020 by Vamos Laki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted October 21, 2020 Author Share Posted October 21, 2020 "Nadal je bukvalno 'pokopao' Đokovića" JAOOO KLINTONEEEE 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 Ovo mi se cini kao jedina odgovarajuca tema Quote "Iskreno, ako imate grdilo para bolje bit' ka Dijana Janković, nego ka Jelena Đoković", napisao je jedan korisnik dodavši komentar: "Pa vi birajte hoćete li jahtom da ulećete u luku u Majami i snimate sa Šegijem ili da pravite sapun od majčinog mleka i trenirate veverice da otvaraju čakre". "Iskreno, bolje Dijana Janković nego Jelena Đoković"; Novakova supruga odmah reagovala Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 Morala sam da kliknem da vidim ko je ta Dijana Janković Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 Ni ja nisam imala blage veze nego su mi ove veverice bile genijalne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Majka iz Srbije ISCEPALA poklon od Novaka Đokovića: Objavila SKANDALOZAN snimak, ljudi su u šoku (VIDEO) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Ja sam znao, bila je po vestima kada je pocinjala "karijeru" pa se hvalila kako je neka sestra (a ustvari je dalja rodjaka) od JJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 4 hours ago, Barker said: Majka iz Srbije ISCEPALA poklon od Novaka Đokovića: Objavila SKANDALOZAN snimak, ljudi su u šoku (VIDEO) hajde za naslov, ali koji idiot od zene! (morala sam da nadjem tekst da vidim o cemu se radi). to bre treba u zatvor, zakljucati i baciti kljuc! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Pa da sam znao stavio bi link kako dolikuje 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Quote NE ZNAJU ŠTA IH JE SNAŠLO Novak Englezima usred Londona očitao brutalnu lekciju od koje im bride obrazi od sramote ALO (nisu mi poznati, ali pretposavljam neki list tipa Kurir). Tekst naravno nisam citao (videh nesto o nasoj fudbaskoj reprezentaciji pa kliknuh i prevarih se). Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Obično kad je ovakav naslov bude neka totalno nezanimljiva glupost jeste, tu je negde sa Kurirom, pretpostavljam da ima neka gradacija između portala tipa Alo, Ekspres, Mondo itd., ali meni je sve to isto, ne udubljujem se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 Đoković i Džej Zi pokreću zajednički biznis ( eto, nije samo politika i para nauka, ima nesto i do (sou) biznisa ) 😃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted November 23, 2020 Author Share Posted November 23, 2020 BRITANSKI NOVINAR PROVOCIRAO NOVAKA PITANJEM O VAKCINI Đoković uzvratio udarac, napravio ga SMEŠNIM! SRAMNO PONAŠANJE BRITANCA Novinar provocirao Novaka pitanjem o vakcini, a brutalan odgovor Srbina se masovno šeruje na mrežama Tako je srBski sine, on će nama majku mu jebem englesku 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted November 23, 2020 Author Share Posted November 23, 2020 U INAT MRZITELJIMA! Srbijo, Novaka samo 10 NEDELJA DELI OD TRONA! šah-mat mrzitelji! 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 NIJEDNA ORGANIZACIJA OVO NE RADI SVOM ŠAMPIONU Skandal! ATP uputio novi prljav udarac Novaku i PONIZIO Srbina 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 ĐOKOVIĆ I NESTOR SU MASONI: NOLE ĆE BITI KRALJ NOVE JUGOSLAVIJE! Kolumnista NIN-a ŠOKIRAO javnost 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 (edited) 1 hour ago, Barker said: ĐOKOVIĆ I NESTOR SU MASONI: NOLE ĆE BITI KRALJ NOVE JUGOSLAVIJE! Kolumnista NIN-a ŠOKIRAO javnost Ludnica je, kanda, otkljucana sirom ostala. (morala sam da nadjem tekst da vidim kako su Daniela Nestora uvukli u celu pricu, kad tamo, a ono nije on nego "najsmesniji virus" Nestorovic; pa sam procitala i ostale nebuloze. Bog te mazo! Koji je to nivo ludila! Ja se cudim da u Srbiji ima jos i jedno normalno ljudsko bice kad procitam sta se sve servira u medijima.) Quote On će još malo da igra tenis, možda još nekoliko godina jer je u klimaksu i, jednostavno, ne može više. Njega spremaju (za kralja, prim. aut.) Edited December 6, 2020 by wwww 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 A koji li je to NIN-ov kolumnista i šta je stvarno napisao, Bog te pita Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 6 hours ago, Barker said: ĐOKOVIĆ I NESTOR SU MASONI: NOLE ĆE BITI KRALJ NOVE JUGOSLAVIJE! Kolumnista NIN-a ŠOKIRAO javnost Sitan ti je font, ovo mora krupnije 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 @wwww tacno se vidi da ne zivis ovde kad si pomislila na Daniela Nestora 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 NEVIĐEN SKANDAL! Britanci PROSTAČKI uvredili Novaka, Đoković je doživeo svašta, ali ovako nešto - NIKADA! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts