Gudura Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 12 minutes ago, laki pepe said: Ocekujem vcrs sve ono sto krasi derbi i postderbi 😄 a onda, vidimo se u petak u Areni ili na SK, kako ko. Od vecerasnje utakmice zavisi i vidjanje u Areni u odnosu 1:2. Ako dobijemo 16 hiljada ima da dodje da vidi na delu Jamesa kako plodi i Lazica kako kasni za njim po korak-dva i Sakovu amneziju u prvih 10 minuta, ako izgubimo i donji prsten ce biti preveliki. U svakom slucaju mucna sezona u rangu Alimpijeve, bukvalno ne znas sta moze da se desi na svakoj sledecoj utakmici, jer trenera nemamo, i sve zavisi od toga da li ce par vrhunskih pojedinaca da ustane na desnu nogu. Ne mogu da zamislim kako bi smo uzivali ove sezone sa ovakvim timom i iole normalnim trenerom😖 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 Ja dolazim u petak kako god da se zavrsi vcrs. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 3 minutes ago, laki pepe said: Ja dolazim u petak kako god da se zavrsi vcrs. I ja, ali znas kakve su neverne k.... nasi semenkari Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorlfc Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 9 minutes ago, laki pepe said: Inace, sta se desilo sa Nenadicem u Megi??? Povreda kolena pre jedno 10 dana. Bas je lose izgledalo, posle nisam ispratio vesti o tezini povrede. Btw. Sta je ono bilo izmedju Velickovica i Pecarskog? Novica je imao plan ili da igracki rasturi Pecarskog ili da se pobije s njim. Nijedno od ta dva nije uspeo da izvede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 Ali kako mrzim termine derbija u 21 h. Bukvalno do ponoci moras gledati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 15 minutes ago, Gudura said: I ja, ali znas kakve su neverne k.... nasi semenkari Nakon sto je mnogo vode proteklo ove swzone mogu samo reci nije moja stvar. Igramo mi, igra tu odredjen broj igraca kojima skidam kapu i za znanje i za zalaganje. Sa druge strane je CSKA, vjerovatno u 2-3 najbolja tima decenije. Mozemo samo da dobijemo ovom utakmicom. Na skali od razocarenje do spektakl, nadam se spektaklu. Zar nije dovoljno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 9 minutes ago, laki pepe said: Nakon sto je mnogo vode proteklo ove swzone mogu samo reci nije moja stvar. Igramo mi, igra tu odredjen broj igraca kojima skidam kapu i za znanje i za zalaganje. Sa druge strane je CSKA, vjerovatno u 2-3 najbolja tima decenije. Mozemo samo da dobijemo ovom utakmicom. Na skali od razocarenje do spektakl, nadam se spektaklu. Zar nije dovoljno. Pa tako razmislja i Nebojsa. Spektakl i zarada. Ima nas koji bismo i rezultat. Koji je moguc. Al eto, covek se upinje svom snagom da ga nema ove sezone. Kad bih krenuo da pravim listu gresaka, tihi don bih napisao za ovu sezonu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 3 minutes ago, Vamos Laki said: Pa tako razmislja i Nebojsa. Spektakl i zarada. Ima nas koji bismo i rezultat. Koji je moguc. Al eto, covek se upinje svom snagom da ga nema ove sezone. Kad bih krenuo da pravim listu gresaka, tihi don bih napisao za ovu sezonu. Ne branim ti. Ja mislim da ovaj spektakl nece jos dugo da traje. Hocu da dozivim jos koji prije nego sto mi Minhen i Atina budu najblizi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamoFlacko Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 prenosi li jos neko osim arene? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alija Sirotanović Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 19 minutes ago, SamoFlacko said: prenosi li jos neko osim arene? Samo arena Na o2 Lacio - Inter Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 Je li @Chaos Is Me na poziciji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
larry Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 2 hours ago, Ahmet Sabo said: Samo arena Na o2 Lacio - Inter Onda neki link neko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 2 minutes ago, larry said: Onda neki link neko? http://www.jagledam.com/arena-sport-1-uzivo-stream ovo je neki drznedaj link 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamoFlacko Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 kakav nam je net u cg, radi top dok su ljudi na litije, kad se vrate, totalni kolaps. u ime oca i sina. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 jebate miš koja ovo nariče pred košarkašu utakmicu i zašto 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorlfc Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 Jos patrijarh da blagosilja parket i moze da se igra 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 Ne radi ovo uinijevo. Dajte bilo šta bukvalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 2 minutes ago, feanorlfc said: Jos patrijarh da blagosilja parket i moze da se igra Može svi zajedno posle jednu litiju, al` da pevaju "doktor Mladen vodi partizane" beš mi sve ako to nije ista melodija Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 4 minutes ago, djole said: Ne radi ovo uinijevo. Dajte bilo šta bukvalno. nasao jos jedan ali i taj je prso http://www.uzivoprenos.com/2016/07/arena-sport-1-livestream-preko-interneta.html ja cu jos malo da se zajebavam pa idem da gledam utisak nedelje Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 http://bit.ly/2SSN68m roknite ovo u vlc ako imate 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 Čekamo da nam kvazinovinarska pudla još jednom objasni kako je Filip Čović ponovo stavio ruku na uho i isprovocirao publiku da počne sa pesmom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 Najbitnije je da je pobijedila prava sportska prica. A kao inace praznik kosarke u Nisu Zamalo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 Čestitke komšije na fer i sportskoj borbi. Ne bi bilo nezasluženo i da ste vi pobedili. Billy ste blizu. 4 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 lol 2 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 U svakom slucaju Kup nije razocarao. Donio je Derbi sa svim sto on jeste svih ovih godina Ali da ne budem negativan i pricam samo o losem, meni se finale svidjelo kao malo koji derbi posljednjih godina. Mislim da kvalitet timova odavno nije bilo igracki blizi kao ove godine (ne nuzno individualni nego ukupan timski) i to je dalo jednu utakmicu koju sam sa uzivanjem gledao. Ok, nekome se ne svidja jer se grijesi, nije tecno, ne umire se u ljepoti ACB style. Ali ja volim tu igru sa intenzitetom na obje strane parketa, a bilo je sinoc koliko hoces. Bilo je na kraju i individualno znacajnih dostignuca. Zamalo da bude pravi spektakl. Inace, zaista bih pohvalio Jaramaza za angazman. Njemu je uloga sto je dobio kao skrojena. Ako mi je za utjehu, drago ki je sto ga nisam uzalud hvalio samo par dana ranije. Pejdz ima najvise koristi od boravka Berona ovde, isprofilisace svoju igru ugledajuci se bas na njega, a to mu lako moze donositi solidne ugovore dobrih jos 7-8 godina. Nemam apsolutno zamjerki ni za koga u Zvezdinom timu. U datom trenutku ovo je igracki maksimum. Ekipa koja nije samo dan ranije mogla da ustopuje jednog Atica i Ascerica igrala je utakmicu u tri puta jacem intenzitetu. Naravno da je trebala da pobijedi sinoc, ali eto. Isto nije trebala da dobije ni dan ranije. Ako se izvuku dobri uvidi iz cijele price moze biti plodonosno. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts