Stiletto Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Ja bih stadion "zvanično" nazvao po onome ko iskešira najviše, zašto ne zaraditi ako se može (naravno, barabe iz uprave bi smotale i te pare dok kažeš britva, al' jebiga... do nekih boljih vremena) Ono što biš nazvao po igračima su tribine. Umesto Istok, Zapad, Sever, Jug bilo bi: -Zapad, gde se najviše skupljaju stariji ljudi i penzioneri - Stjepan Bobek -Istok, generacije rođene 70-tih i 80-tih - Momčilo Vukotić -Jug, navijačke grupe - Dragan Mance -Sever, ili prazan ili Zvezdaši - Velibor Vasović 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 2 hours ago, VoodooDerina said: Sada kada je i definitivno FKP postao vlasnik stadiona, da li postoji ideja za promenu generičkog imena "Stadion FK Partizan"? Kako to "sada"? Je l' sam nešto propustio, meni je ostalo u pamćenju da je to odavno rešeno? A ako će da se menja ime, može biti samo 1: Stadion Umar Sadik. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 CR7 ga dade is slobodnjaka. Bambi jos ceka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 9 hours ago, VoodooDerina said: Sada kada je i definitivno FKP postao vlasnik stadiona, da li postoji ideja za promenu generičkog imena "Stadion FK Partizan"? stadion je zvanicno nas jos od 1990 godine a to sto se malo pa malo digne ona stvar nekom politicaru ganciju pa odluci da silji patku na nama to samo govori u kakvoj drzavi zivimo 8 hours ago, Klotzen said: Ako ime treba da bude po fudbaleru onda velibor vasovic ili neko iz te generacije. da damo ime stadiona po nasem igracu koji je nosio i dres vecitog rivala pa ne moramo da imitiramo komsije 😎 da zivimo u normalnoj drzavi normalno bi bilo da stadion dobije ime sponzora koji najvise iskesira no posto to nije slucaj jbm li ga sta znam... stadion misa tumbas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Sve što želim od sutrašnje utakmice jeste da pokažemo drugačiju filozofiju od komšijske večeras. Idi u pres koliko god možeš, nemoj da ti odbrana spava u krilu golmana i da svi budu iza lopte. Pa makar primili pet komada, zabole me, samo da se pokaže želja za igrom i ideja u igri (a koja nije ograničena na suvu destrukciju, mada ne znam jesam li video takav fkp ove godine). Mada i pored svega vrv gubimo lagano, na gostovanjima se ove godine nismo baš proslavili (ako ne računamo Astanu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Hoćemo li večeras da lupamo selfije po Old Trafordu i da se oduševljavamo što gazimo tom travom ili ćemo da odigramo čvrsto i hrabro? Mislim da ova utakmica, nevezano od rezultata, može da pokaže dosta na temu dokle smo stigli u izgradnji karaktera ekipe. Što se tiče imena stadiona, za mene će on uvek biti JNA (nisam nešto lud za istom nego želim da se održi ta tradicija). U užu konkurenciju za imena tribina (loža i ulaza takođe) treba obavezno uvrstiti Ilješa Špica. Inače, stadion jeste naš još od 1990. upoznao sam i osobu koja je sa naše strane to potpisala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 (edited) 14 minutes ago, 34Barkley said: Hoćemo li večeras da lupamo selfije po Old Trafordu i da se oduševljavamo što gazimo tom travom ili ćemo da odigramo čvrsto i hrabro? Mislim da ova utakmica, nevezano od rezultata, može da pokaže dosta na temu dokle smo stigli u izgradnji karaktera ekipe. Što se tiče imena stadiona, za mene će on uvek biti JNA (nisam nešto lud za istom nego želim da se održi ta tradicija). U užu konkurenciju za imena tribina (loža i ulaza takođe) treba obavezno uvrstiti Ilješa Špica. Inače, stadion jeste naš još od 1990. upoznao sam i osobu koja je sa naše strane to potpisala. Očekujem večeras najveće iznenađenje ovog kola evropskih takmičenja na Old Trafordu. Btw. slažem se sa gospodinom Arsenijem Pešićem oko imena stadiona. Edited November 7, 2019 by Jonnhy Clash Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Na današnji dan pre 35 godina na stadionu Partizana je odigrana utakmica koju je Eurosport uvrstio među 100 najboljih u istoriji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 4 hours ago, 34Barkley said: Hoćemo li večeras da lupamo selfije po Old Trafordu i da se oduševljavamo što gazimo tom travom ili ćemo da odigramo čvrsto i hrabro? Mislim da ova utakmica, nevezano od rezultata, može da pokaže dosta na temu dokle smo stigli u izgradnji karaktera ekipe. Što se tiče imena stadiona, za mene će on uvek biti JNA (nisam nešto lud za istom nego želim da se održi ta tradicija). U užu konkurenciju za imena tribina (loža i ulaza takođe) treba obavezno uvrstiti Ilješa Špica. Inače, stadion jeste naš još od 1990. upoznao sam i osobu koja je sa naše strane to potpisala. A čiji je stadion bio pre 1990.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Pa drzavni, vojni, kako god. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 AZ rutinira Astanu, treba nam bar jedna pobeda u gostima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajmo Milivoje Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Ma nema sta mi da trazimo protiv AZ, ozbiljna ekipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Prolazimo sigurno ako dobijemo sve do kraja.[emoji16] Ja bi vise voleo da uzmemo jos 6 boda i da ne prodjemo, nego jos 4 i da prodjemo. Mada ova druga varijanta je skoro pa nemoguca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
autsajder Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 (edited) 6 hours ago, VLADIMIR PERIC VALTER said: Na današnji dan pre 35 godina na stadionu Partizana je odigrana utakmica koju je Eurosport uvrstio među 100 najboljih u istoriji. Sjećam se maglovito tog TV prenosa, ali meni je ipak draži i neprevaziđen revanš protiv Seltika. Išao je samo radio-prenos sa legendarnim Jordanom Ivanovićem, sjećam se povratka iz popodnevne školske smjene, sam kod kuće, palim radio i snimanje i otisak ostaje forever u duši. Kasetu sam kasnije slušao bezbroj puta, miksovao skraćenu verziju sa golovima (kao na ovom videu), zagubila se s godinama.. Kakav najež i dan danas na ovaj komentar i kadrove.. Kakvi su lafovi bili ti igrači. Da me puste na Ol Traford večeras pokido bih ko Šaka Zulu. Edited November 7, 2019 by autsajder 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Baš danas čitam ovaj tekst na B92 o QPR, i onda mi padne na pamet Seltik pa odgledam klip sa Jordanom. Što ti je grobarska nostalgija. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Stojković - Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević - Zdjelar, Šćekić - Suma, Natho, Asano - Sadik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 70000 ljudi došlo da gleda Partizan 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.L.T.I Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Bele štucne, dobijamo ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Uključim se na ofsajd Marsijala i čujem Strajnića jbt Šteta za ovaj ofsajd Sadika, bio bi lep gol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Miletić i Urošević najbolji za sada. (Ne znaju gde su)Sent from my Mi 9T using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Ma ne moze Scepan da igra ovakve utakmice. Momak ne ume pas napred da odigra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Ma ne moze Scepan da igra ovakve utakmice. Momak ne ume da igra. Sent from my Mi 9T using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted November 7, 2019 Author Share Posted November 7, 2019 Siluju nas po Miletićevoj strani. Svi su prepoznali ko je najslabija karika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Siluju nas po Miletićevoj strani. Svi su prepoznali ko je najslabija karika Nisu svi. Onaj ko treba nije. Sent from my Mi 9T using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts