ranzo Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 16 minutes ago, Patriota iz kauca said: Što se mene tiče da ih odučimo od fudbala i u sledeća dva derbija (po mogućstvu i u kupu) a oni nek šutiraju penale do kraja prvenstva. ne mozes tako da gledas na stvari i da imamo kvalitetniju ekipu izuzetno je tesko dobiti nekog tri puta u prvenstvu pa jos i u kupu a pogotovo ne vecitog rivala koji ima i skuplji i kvalitetniji tim poznato je da se titula najcesce ne osvaja u derbijima nego bas u ovakvim utakmicama jednostavno dodje neki derbi gde odigramo lose, oni nas zasluzeno dobiju, pogledas tabelu vidis imaju 15 - 20 bodova vise i kazes pa zasluzeno prvi i jbg aj sad ti nekom objasni o cemu se tu sve radi savo za izjavu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Starešina Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 28 minutes ago, zorex said: Izuzetno peečkasta izjava Miloševića. Totalno u suprotnosti od onog što traži od svojih igrača. Jadno, prejadno. Ja mu ne mogu zameriti mnogo. Profesionalac je, radi svoj posao najbolje sto moze, ulaze energiju i vreme, i onda dodju banditi i poseru se po svemu sto radis. Dosta frustrirajuce.Ja mu se divim kako izdrzava to sve. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 Meni je ovaj Partizan podjednako gotivan kao i Saletov Partizan. Ništa, baš ništa ne mogu da im zamerim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 Na pocetku sezone sam pricao da treba da igramo sa omladincima prvenstvo. Bicemo drugi i sa njima. Imamo sansu da debelo poravimo koeficijent za Evropu i to treba da je cilj. Ovako rizikujemo povrede igraca bez kojih NE MOZEMO da igramo ozbiljan fudbal, a deca od kojih klub zivi gule fosnu. Oni neka vezuju 30 pobeda u nizu i neka slave velicanstvene preokrete i tese se da je bilo isto pod Toletom. Isto je bilo, otprilike koliko je isto i u drzavi. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 6 minutes ago, dekifisher said: Na pocetku sezone sam pricao da treba da igramo sa omladincima prvenstvo. Bicemo drugi i sa njima. Imamo sansu da debelo poravimo koeficijent za Evropu i to treba da je cilj. Ovako rizikujemo povrede igraca bez kojih NE MOZEMO da igramo ozbiljan fudbal, a deca od kojih klub zivi gule fosnu. Oni neka vezuju 30 pobeda u nizu i neka slave velicanstvene preokrete i tese se da je bilo isto pod Toletom. Isto je bilo, otprilike koliko je isto i u drzavi. Cemu ovakvi postovi? Ispred tih omladinaca Partizana bi bili i Cukaricki i Vojvodina i TSC, mozda cak i neke ekipe koje su sada u sredini tabele lige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 1 minute ago, goldberg said: Cemu ovakvi postovi? Ispred tih omladinaca Partizana bi bili i Cukaricki i Vojvodina i TSC, mozda cak i neke ekipe koje su sada u sredini tabele lige. Bili bi da su Bata i Gordan treneri. I ne mislim da igra nas omladinski tim, nego da igraju klinci koji su sada u 1. timu. Natho, Bambi, Markec, Suma, Ostoja i Zdjelar da ih bodre sa tribina. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Znanje imanje Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Stavljanje Uroševića na desnog beka je promašaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Ja ne znam zasto su Luku poslali na pozajmicu kad nismo imali nijednog desnog beka. Ocekivao sam da se letos vrati, ali oni ga ostavili u Spartaku. Iskreno, nisam pratio igra li tamo uopste. Miletic nije desni bek. A pretpostavljam da Vulicevic nije ni registrovan. Ne znam sta je sa Pesukicem, mogao je on odigrati to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Hladne glave mogu Savu da uputim kritiku za to što je ispustio utakmicu iz ruku. Desilo se to što se desilo, ali nije odigrana ni trećina utakmice, bilo je vremena da se stvari vrate u normalu. Upali smo u srljanje, nervoza je rasla, moglo je to mnogo ranije da nam se osveti, promašili su nekoliko čistih šansi. Tim nije bio svoj a on je to morao da reši. Ok, mlad je i naučiće i taj deo posla, da ne sme da bude navijač nego najstaloženija osoba na stadionu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 (edited) Da su odigrali kako treba, ne bismo sad pričali o penalu i neregularnostima. Nema opravdanja. Edited October 7, 2019 by simply minds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 (edited) Transfer veka u Humskoj: Partizan prodao Filipa Stevanovića! Edited October 9, 2019 by Ne sam Safete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Znanje imanje Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 Katastrofa za Partizan. Sramota kakve njuške vode klub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 Zašto katastrofa? Jeste da je mlad i perspektivan igrač ali cifra je poprilična. Naravno, izvući će stoka za sebe veliki deo ali to bi se svakako desilo i da je duplo manje. Teško da bi dobili više od nekog kluba direktno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 Ako su ga prodali za 16 mil. a ostaje kod nas bar još sezonu onda je ok. Umeli su oni i mnogo bolje da daju odmah za kikiriki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 Jel prenosi ovo neko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 2 minutes ago, Son_of_a_gun said: Jel prenosi ovo neko? Niko. Partizan: N.Stevanović - Pešukić, Vujačić, Dinga, Urošević - Smiljanić - Lutovac, Marković, Lakčević, Ivanović - Gigić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Znanje imanje Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 Čudo nema Pavlovića (Lazara). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 Čudo nema Pavlovića (Lazara). Pa igrao za mladu repku pre neki dan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 20 minutes ago, Alek The Great said: 26 minutes ago, Znanje imanje said: Čudo nema Pavlovića (Lazara). Pa igrao za mladu repku pre neki dan. Juče 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 1:0 za Partizan, Ivanović 41'. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 2:0, Ivanović 46'. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 3:0, Ivanović 63'. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 4:0, Lutovac 66'. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 5:0, Ivanović 67'. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 6:0, Ivanović 90', kraj meča. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts