Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bra'o mali :bravo:

Dakletm Sinner 2019-tu zavrsio sa NextGen titulom,a ovu sa ATP Sofiom. Fino.
Uvek volim da kazem kako titule radjaju glad za jos titula. Bice ih jos dosta za njega

• Like 1
Posted
56 minutes ago, Crni Bombarder said:

Na kojem SK je prenos..nesto ne mogu da pronadjem tabletu..:classic_unsure:

Ispravio sam :classic_tongue:

Bravo, mali!

Nažalost, nisam uspio gledati finale, valjda ću uspjeti reprizu danas, barem na preskokce.

• Ha-ha 3
Posted
30 minutes ago, zoe Bg said:

Joj sto je ruzan pehar :lol_2:

Bravo za gingera :18:

Meni je pehar više nego pristojan u poređenju sa Hamburgom, a posebno Sardinijom.

Posted
2 hours ago, alcesta said:

Meni je pehar više nego pristojan u poređenju sa Hamburgom, a posebno Sardinijom.

Ma ni blizu najruzniji ali nekako jeftin :classic_biggrin:

• Ha-ha 1
Posted
36 minutes ago, zoe Bg said:

Ma ni blizu najruzniji ali nekako jeftin :classic_biggrin:

Slažem se.

Sad gledam snimku, Pospisil da nije imao toliko povreda i da je jači u glavi bi komotno po meni dogurao do Top 20 i ostao tamo neko duže vrijeme. Ništa lošiji nije bio od Jannika, ako ne i bolji, ali u ključnim momentima Talijan je bio bolji. Bilo je par fantastičnih poena, možda netko okači.

Posted (edited)

Koga briga kakav je pehar, bitno je da je prvenac osvojen:18:

Da to nije nimalo lako moze Felix da potvrdi, a bogami i puno njih starijih. 

U drugom setu posle osvojenog brejka upade dete u Novakovu crnu rupu i jedva se pri kraju seta iskobelja iz nje. U trecem je bio sjajan, a u tajbrejku ko veliki:23:

Govor na ceremoniji, kao da ih je vec ko zna koliko odrzao :classic_smile: neverovatan lik! Kaze Ubaldi kako su Nadal i Fededer pod stare dane popravljali bekende, Novak servis i igru na mrezi, a ovo dete vec sad ima sve udarce na zavidnom nivou.

Postao je najmladji italijan sa osvojenom ATP titulom. Verujem da je ovo prva od niza titula, pa i onih najvecih koje ce Janik sa ponosom podizati uvis u narednim godinama. Zvezda je rodjena :smiley53:ostaje nam da pratimo njen put.. 

Edited by Milica
  • Like 3
Posted
1 minute ago, Milica said:

Da to nije ni malo lako moze Felix da potvrdi, a bogami i puno njih starijih. 

Baš sam mislila na Benetoa danas  :classic_sad:

• Tuzno 2
Posted

Felix je talentovan, ima odlicnu fiziku ali je jako nedovrsen.

I takticki i tehnicki.

Videcemo, top10 je sigurica, al za vise i dalje teska prognoza.

• 1 month later...
Posted

Mateo Beretini (zahvaljujuci coroni 10. na Atp listi ) nije uspeo da prodje ni 1/4 finale turnira serije 250 na kojem je bio prvi nosilac. 

Izgubio od Bublika koji je danas u polufinalu savladao Sardija te sutra u finalu igra protiv De Minora za prvu Atp titulu. De Minor je u polufinalu dobio Gofana. 

• Like 1
Posted

Znaci Korda junior nije uspeo da dodje do prvenca.. 

Predvidjaju mu sjajnu buducnost. 

Otac Petr 1998 osvojio AO, a sin 2018 juniorski AO. Na zadnjem RG prosao kvalifikacije i u 4 kolu izgubio od Nadala. 

Iznera dobio i na RG i sad u Delray Beach. 

Obzirom da nije igrao kvalifikacije za AO, nisam ispratila, dal je mozda dobio WC ili ga preskace ove godine?

Posted
6 minutes ago, Milica said:

Obzirom da nije igrao kvalifikacije za AO, nisam ispratila, dal je mozda dobio WC ili ga preskace ove godine?

Izabrao je da igra DB umesto kvalifikacija.

• Thanks 1