Dracarys Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Deluje kao da će Nadal osvojiti ovaj Vašington. Ne igra niko ozbiljan. Pogledao malo meč Nadala i Soka i tu je Rafa odigrao sa dosta oscilacija, što je i razumljivo, jer nije imao meč 2 meseca. Kako bude igrao što više, biće sve ozbiljniji. Iznenadio me je i njegov raspored gde mu je u planu da nagura ovaj turnir sa predstojećim mastersima u 3 nedelje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Haris mu je predao, ne igra danas mec, to mu sigurno odgovara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Siner dobio Kordu, a sad ce u dublu njih dvojica igrati protiv Nika i Tijafoa Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 44 minutes ago, Drakaris said: Iznenadio me je i njegov raspored gde mu je u planu da nagura ovaj turnir sa predstojećim mastersima u 3 nedelje. Pa ima još vremena da odustane od jednog, videćemo. Verovatno čeka da vidi kako će se osećati i dokle će stići. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 (edited) Rafa nema nikakvih problema s nogom (do sada). Izgubio 1. set. Publika za sada mirna (valjda jos nisu pijani ) evo ga sad urlik kad je Rafa brejknuo. Znaci, nije stvar u alkoholu nego u rezultatu. Edited August 6, 2021 by wwww 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 (edited) kakva atmosfera u USA! uvertira za USO... kazem ja da su oni totalno odlepili, a neki mi ne veruju... Edited August 6, 2021 by wwww 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 L Harris pobedio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Naravno da je pobedio...Sad čekamo izjavu da je bio povređen... I da nije lomio reket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Pa da...foot 🙄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 L Harris pobedio.A sinoc komentator na SK kaze da mu je ovaj predao pre meca, ja nisam ni proveravala, racunam da to ne moze da omasi [emoji52] Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 9 hours ago, wwww said: kakva atmosfera u USA! uvertira za USO... Ja se ovoga najviše i bojim na USO. Zažalićemo za mehurom od prošle godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Siner i Korda dobili Klovna i Tijafoa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Omladinci su bas uzivali 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Ok je ovaj klinac Brooksby, vec sam ga primetila na nekom turniru, a sad jos dere Milmana i sto mu je dodatni, ogroman plus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 'ajde što je dobio Milmana, nego je vezao Andersona, Tijafoa i Feliksa. Pokazuje dečko da se može računati na njega kada se govori o budućnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnesiac. Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Pozdrav svima!Već izvjesno vrijeme pratim povremeno ovaj forum, a kako onaj na kom sam pisao propada, nema što nego da se registrujem na ovaj. Vidim da je Boxy tu (veliki pozdrav za nju) a vjerujem da ima još neko meni poznat. Iako prilično pratim mlade igrače, moram priznati da je sinoćni protiv Auger-Alliasimea bio njegov prvi meč koji sam gledao od početka do kraja. Da nije osvojio te čelendžere ove godine pomislio bih da je odustao od tenisa i odabrao koledž što je bila njegova dilema nakon US Opena 2018. i pobjede protiv Berdycha u prvom kolu. Nakon osvojenih čelendžera sam pročitao da je imao povredu koja ga je od terena odvojila 14 mjeseci i to je bio razlog zašto je "ispario". Stoga njegove godine treba "oduzeti" u smislu da se zbog pauze i neiskustva nije mogao ranije probiti. Jer ovo što sam od njega vidio u ova dva meča je obećavajuće. Neozbiljno bi bilo da sada prognoziram njegove domete. Sviđa mi se lakoća kojom izvodi udarce sa oba krila. Nikako mi se ne sviđa servis iz stava "mirno!" sa kratkim izbačajem i to je razočaravajuće s obzirom na njegovu visinu. U polufinalu protiv Sinnera, a tu su moje simpatije više na strani Talijana kog ipak pratim od prvog osvojenog čelendžera u Bergamu. U svakom slučaju ćemo imati novog nextgen (U21) igrača u finalu nekog ATP turnira i tu dolazimo do impresivne brojke (13) ove godine. Hoće li sustići brojku od 17 od 2019. teško je reći, no daleko smo od perioda 2010 - 2015. U tom periodu od 6 godina smo u finalima ATP turnira samo 5 puta imali U21 igrača, a naročito su "slavne" bile 2010. i 2012. koje su prošle a da niko od U21 igrača nije bio u finalu nekog ATP turnira. Prokleti lost-gen. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Dobrodosao, ozbiljno pojacanje za teniski pdf 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 (edited) Dobro nam došao Evo dobio Siner Bruksbija. Edited August 7, 2021 by alcesta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnesiac. Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Na sto crnih jada Sinner i pored toga što je morao ranije završiti meč. Pobjeda za statistiku. Sinner kao tinejdžer osvaja 3. ATP turnir i to je najviše još od 2008. kad je Del Potro osvojio 4 ATP turnira prije 20-og rođendana. Samo je još Zverev u međuvremenu uspio da osvoji više od jednog (2). Interesantno je da su njih trojica imali isti broj finala (4) što nije najviše od tinejdžera, no taj podatak Felixu Auger-Aliassimeu koji je 5 puta igrao finale malo znači :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Odličan rezultat za Sinera, podići će ga posle prilično neprijatnog perioda. Verujem da je baš umoran a težak mu je žreb u Torontu, videćemo šta će biti u Sinsinatiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Samo sto jadnicka ne prestaju da napadaju zbog odsustva sa OI . Kao moze da osvoji titulu na ATP 500 a malo pre toga nije bio u stanju da igra OI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Pa nije ni rekao da nije u stanju, to mu je možda i bila greška. Vidim da dosta kritičara uskače u bandwagon opet, standardno, mnogo više me nerviraju ovi koji tvrde da je Beretini izmislio povredu, valjda da bi preskakao redovne masterse srećom ne gledam to često, ali komentari na italijanske vesti se nimalo ne razlikuju od ovih koje čitamo na B92 i sličnim mestima, sa sve izjavama kako to samo kod nas ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 20, 2021 Share Posted August 20, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 20, 2021 Share Posted August 20, 2021 Kirgios-Mari prvo kolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted August 20, 2021 Share Posted August 20, 2021 Sta li je Endija toliko vuce da nastavlja tek to nije jasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts