Jump to content

ATP turniri 250&500


zoe Bg

Recommended Posts

11 minutes ago, alcesta said:

Šta se Sineru desilo?

 

Quote

The talented Italian has been suffering from thigh and back problems caused by his high level of activity in recent months and will not play at the Conde de Godó.

 

Edit: Evo šta je rekao jučer na press konferenciji

 

Quote

During the press conference, Jannik commented: “I have been playing a lot of matches lately and suffered from cramps. I have to recover for tomorrow because I know it will be a very tough match.

At the moment, I have no pain and that is the most important thing. The truth is that I expected to recover more from yesterday to today. We’ll see how I feel tomorrow. If I feel like today … I don’t want to get injured; that’s something I don’t want. Now the important thing is to recover. I know my body, after what happened last year, what its limit is.”

 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Nakon što je prošle godine predao finale Muenchena Runeu ovaj put je Botic Van de Zandschulp imao jedinstvenu priliku doći do svoje prve ATP titule pobjedom nad istim protivnikom na istom turniru i to nakon što je izgubio prvi set. Triput je u trećem setu servirao za meč, propustio je 4 meč lopte. Na kraju izgubio u tiebreaku. Rune došao do klupe zbog ozljede gležnja na break lopti kod drugog Boticevog servisa za meč, ali mu sudac nije dao MTO jer je već jednom imao MTO zbog bolova u ramenu ranije u setu ako se ne varam. Botic bijesan i razočaran, nije dao nikakvu izjavu nakon meča (možda to nije ni praksa u Muenchenu).

Edit: ipak je dao izjavu na kraju, “klasičnu”.

Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, alcesta said:

Pa na ceremoniji bi trebalo da govore obojica, bez obzira gde je turnir.


Da, na početku je samo Rune govorio pa me to zbunilo al na kraju su obojica.  Rijetko pratim dodjele trofeja ali sad sam zbog situacije čitave ispratio. Na kraju Runea obukli u tradicionalnu bavarsku nošnju 😁 i dali mu ključeve od BMW-a, Botic mora da jedva čeka pobjeći negdje gdje ga nitko ne može vidjeti.

Link to comment
Share on other sites

Morao sam da cimam drugara iz Kragujevca, inače jednog od najboljih statističara teniske istorije, da mi otkrije podatak kad se posljednji put dogodilo da dva tinejdžera osvoje turnire istoga dana. On je morao da se vrati u 1995. kad su to učinili Rios i Schalken. Iako su Alkaraz i Rune odbranili turnire osvojene prošle godine, sticajem okolnosti to je prošle godine bilo u različitim sedmicama inače bii to bio, vjerujem, jedinstven primjer. No i ovako su najmlađi tinejdžeri koji su odbranili titulu nakon Nadala. Rune je to mogao osvojiti turnir i prošle nedjelje ali mu je nedostajalo samo malo više snage, tj. nekih 15 minuta. Danas epic choke Botica inače bi iscrpljenost opet bila jedini razlog da je izgubio.

O ostalom na drugoj temu.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...