Keira Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 Dobro jeste to Marakeš,ali meni teren nije izgledao toliko loš , iako je stream bio očajan Najzanimljivije je što čuješ ljude, okolo terena opušteno ćaskaju tokom poena. Bukvalo kao da su na bazaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 9, 2022 Share Posted April 9, 2022 U Beogradu će da budu baš velika imena. Novak, Dominik, Rubljov, Hačanov, Monfis, Gofan, Fonjini, Garin, Karacev, plus srpski teniseri. Neće biti nezanimljivo, posebno mi je čudna odluka Dominika da izabere pre Beograd, nego Barselonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted April 9, 2022 Share Posted April 9, 2022 10 hours ago, Keira said: Dobro jeste to Marakeš,ali meni teren nije izgledao toliko loš , iako je stream bio očajan Najzanimljivije je što čuješ ljude, okolo terena opušteno ćaskaju tokom poena. Bukvalo kao da su na bazaru Ja sam gledala na Supertennisu i italijanski komentator (verovatno pristrasan) u ova dva gema sto sam gledala, je za svaki los udarac Muzetija kao opravdanje naveo los odskok 🙃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted April 9, 2022 Share Posted April 9, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted April 9, 2022 Share Posted April 9, 2022 7 hours ago, Dracarys said: U Beogradu će da budu baš velika imena. Novak, Dominik, Rubljov, Hačanov, Monfis, Gofan, Fonjini, Garin, Karacev, plus srpski teniseri. Neće biti nezanimljivo, posebno mi je čudna odluka Dominika da izabere pre Beograd, nego Barselonu. Entry lista deluje impresivno za 250cu.Definitivno organizatori rade na tome da privuku što više igrača iz vrha .Pretpostavljam da je to nagradni fond, apperance fee za najveće zvezde, uslovi za boravak i trening. Čitala sam od igrača koji su bili u NTC da je teretana jedna, od ako ne i trenutno najbolja na touru (po kvalitetu i raznovrsnosti opreme, kvalifikovanom osoblju koje radi) Mada sigurno će neko i odustati. Npr Monfils , on mi uvek deluje prilicno nepouzdano , pa onda i Thiem . Dominik nikako da se iščupa iz kruga u koji je upao nakon osvajanja USO. Povrede se nadovezuju jedna na drugu, nije lako održati motivaciju ,problemi i van terena. Tu prevashodno mislim na fajt sa Bresnikom, fiziom, menadžerima. Za vrhunskog tenisera duže vreme deluje izgubljeno. Pretpostavljam da je sve to posledica načina kako je ranije igrao, veliki broj turnira i mečeva. Ovako daje utisak da samo što se nije vratio tenisu, i onda se nešto desti (kao nedavna infekicja koronom zbog koje je odustao od MC). Imam utisak da nije to bilo bi nešto drugo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted April 9, 2022 Share Posted April 9, 2022 Očajna igra Djerea.Izgubio set 1 6. Vidm ja juče da je to daleko od pristojnog nivoa za borbu za titulu. Kakav je tek bio Museti možete zamisliti. Da vidimo hoće li se malo presabrati u drugom ili meč biti gotov vrlo brzo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 9, 2022 Share Posted April 9, 2022 Nije mi jasna ideja da neko laze da je poztivan na koronu Kao da je problem Timu da kaze da nije spreman, kao da do sad nije odlagao povratak sa dodatnim povredama plus je odigrao jedan turnir i iako nije bio srecan rezultatom, bio je presrecan sto je konacno na terenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted April 9, 2022 Share Posted April 9, 2022 1 hour ago, Keira said: Za vrhunskog tenisera duže vreme deluje izgubljeno. Pretpostavljam da je sve to posledica načina kako je ranije igrao, veliki broj turnira i mečeva Meni se cini da je Timu tenisa preko glave on je toliko igrao i trenirao u proslosti, odricao se mnogih stvati u zivotu i sad kad je silom prilika, zbog povrede bio primoran da stane sad mu se vise ne vraca u stari ritam. Nije to nesto sto se i drugima nije desavalo. Nadajmo se da ce uspeti da prebrodi krizu i nadje motivaciju da ponovo zaigra. Mozda mu bas u BG klikne to nesto u glavi 😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted April 9, 2022 Share Posted April 9, 2022 Deluje da je udario o zid, organizam mu je oslabljen, zato se povrede obnavljaju i dolazi do novih . Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted April 9, 2022 Share Posted April 9, 2022 mozda bi dobro bilo da porazgovara s Grichom, on mu je Austrijanac i sugurno mu moze preporuciti najbolje vezbe i nacin da se vrati u formu, a da se ne preforsira (po Bresnik/Resnik metodu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted April 9, 2022 Share Posted April 9, 2022 Ne znam da li Grič više uopšte radi sa sportistima , bila je ona vest da je radio sa austrijskim olimpijcima u pred -olimpijskom periodu. Dalje nisam pratila šta se dešavlo u pogledu te saradnje Kriza kod Dominika traje dosta dugo i izgleda da su koreni prilično duboki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted April 9, 2022 Share Posted April 9, 2022 opet verujem da bi Grich za njega odvojio neko vreme da ga testira i da prave preporuke. sve to moze da se desi u Austriji, ne mora uopste da putuje s njim na turu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 9, 2022 Share Posted April 9, 2022 Meni samo nije jasno odakle to da se on zasitio tenisa i sve ostale dijagnoze koje se ovde tek tako uspostave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted April 9, 2022 Share Posted April 9, 2022 Opelka dobio Kirgiosa, u jednom momentu italijanski komentator kaze da mu servisi odskacu toliko visoko da ih Kijev mora hvatati u visini ramena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted April 9, 2022 Share Posted April 9, 2022 (edited) Fenomenalno! Kakva je tenis igra. Daje mogućnosti za sve takmičare (samo da se politika ne uključuje) Evo i Johnny odgovara Edited April 9, 2022 by Keira 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted April 10, 2022 Share Posted April 10, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 12, 2022 Share Posted April 12, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted April 15, 2022 Share Posted April 15, 2022 Lepo bi bilo da ova inicijativa preraste u tradiciju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted April 15, 2022 Share Posted April 15, 2022 (edited) Edited April 15, 2022 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted April 15, 2022 Share Posted April 15, 2022 Tim i njegove klempave usi Nadam se da ce najzad da zaigra na turu 👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted April 15, 2022 Share Posted April 15, 2022 Adidas ozbiljno konkuriše Nike-u po ružnoći opreme . Kakav ovo kičeraj Dominik nosi Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 (edited) opet portugalski Sousa pogodjen ceka se reakcija na ovo povlacenje RBA... inace, Sousa je u Beogradu dobio fenomenalan zreb: kvalifikanta pa onda Gofana i Krajinovica van forme. Na ATP 500 turniru ne bi mogao da ocekuje nista bolje, samo gore, tako da treba da se zahvali RBA na kasnom povlacenju. Edited April 16, 2022 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 (edited) hahaha, kakav žreb, Novak na Dominika u QF Edited April 16, 2022 by Dracarys Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 Ovaj ATP namešta žrebove protiv Đokovića i u Beogradu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts