wwww Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 (edited) Felix uzeo MTO u sred 2. gema 2. seta. Valjda malo istegao misic prepona. Edited March 1, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Ja isto gledam. Bas steta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Ako je Raduljica kosarkaski zlocin koji traje, ja sam vala teniski 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Djere protiv Cekinata u B.Airesu. Oni su,bese,imali neki nesporazum na Openu Sardinije,jel tako? Italijan se nesto ljutio,svadjao sa sudijom i nije hteo da pruzi Laciki ruku na kraju meca,da cestita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Krivio je Lasla što je tražio MTO a posle trčao kao da mu nije ništa nije hteo ni u govoru da mu čestita. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 (edited) Jbte pa osim Novaka svi naši aktivni igrači ,Viktora ne računam, su uzeli titule strogo na šljaci ... naknadno sam se setio da je i Miomir uzeo Kicbil Mi smo mala Španija Edited March 1, 2021 by Andrej Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Šteta stvarno za ovaj TB kad je vratio dva mini-brejka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Šteta za ceo set - vodio je četiri:dva . I uništava ga drop šotovima. Ajde Laci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 (edited) Dooobro, drugi je tu - al što bi se reklo,latini su stare varalice, sad samo jako Edited March 1, 2021 by Andrej Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Tek sad sam videla da je Feliks ispao od Nišikorija. Neću više Đereov meč da komentarišem do kraja. Pu pu pu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 (edited) Btw - ako pažljivo oslušneš, teren je komotno pored pruge. + možeš da nastaviš @alcesta Edited March 1, 2021 by Andrej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Bravo Djere Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 E tako kakav viner za kraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Da se pogleda mec Endija, valjda nece izgubiti od Hase. Takodje mi je zanimljivo da Karacev nije nastupio jos na nekom turniru, valjda ce uskoro za Dubai/Akapulko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 KAracev je bio na listi da igra Singapur, ali je to ocekivano preskocio, a sledece nedelje je na listi za kvalifikacije za Dohu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Just now, Boxy said: KAracev je bio na listi da igra Singapur, ali je to ocekivano preskocio, a sledece nedelje je na listi za kvalifikacije za Dohu. Zar mu renking ne omogucava da ne mora kroz kvalifikacije. 44. je na ATP listi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Just now, Drakaris said: Zar mu renking ne omogucava da ne mora kroz kvalifikacije. 44. je na ATP listi. Sada, ali kad je bila prijava za Dohu onda je bio van top 100. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Malo mi žao da gledam Mukicu - jel ima ikakve šanse? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 1 minute ago, Andrej said: Malo mi žao da gledam Mukicu - jel ima ikakve šanse? Nema nikakve. Endi potpuno van forme. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Ja sam mislila da ću stići da ga pogledam do kraja ali nisam pri TV-u još neko vreme. Sudeći po rezultatu i bolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Bas bas lose izgleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 ovo sto ja sad gledam ni na sta ne lici. sa cim li on zamislja da se suprotstavi igracima iz top 100 (posto namerava da igra takve turnire)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Kako smo ovo napisali, tako je vezao nekoliko bas odlicnih poena 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 (edited) Uuuu kakav lob! Ovo baš i nije fer što je Endi sad uradio na Haseov servis. Edited March 1, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Tu je stari dobri choker Robin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts