alcesta Posted October 22, 2022 Share Posted October 22, 2022 Pa videla si kolike su bile, nije mogla da igra tako, ne verujem da joj je trebao nagovor plus nije kao da je imala zahvat tipa Anđeline Džoli, ostalo joj je sasvim dosta, mada verujem da se dobar deo muške publike ne slaže Ne znam je li bilo na nagovor ili ne, ali eto otkako je smanjila grudi osvojila je par slemova i bila broj jedan, uvek bez ikakvih problema i sumnje na doping. Otkako je uzela Muratoglua, razvela se i bila pozitivna na testu u toku slema, te su joj i ugled i godine teškog rada na dobrom putu da odu niz vodu. Ne znam koliko bi titula sad trebalo s njim da osvoji da makar umanji štetu, a kamoli nadoknadi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted October 22, 2022 Share Posted October 22, 2022 ne verujem da simona ima BDD (poremecaj), jeste da je smanjivala grudi i nos ali to nema veze sa dopingom. sta je uradila ili nije valjda ce izaci na videlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Kejhil o Simoni 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 29, 2022 Share Posted October 29, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 29, 2022 Share Posted October 29, 2022 Prepoznajem samo Igu, Sabalenku, Coco i Garciu (valjda je ona ova sasvim desno,u crnom kompletu) ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted October 29, 2022 Share Posted October 29, 2022 Kasatkina, Sakari, Iga, Coco, po sistemu elminacije Pegula, Ons, Sabalenka, Garcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted October 29, 2022 Share Posted October 29, 2022 Više mišića nego u lokalnoj teretani... Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted October 30, 2022 Share Posted October 30, 2022 ( dublovi ,boze dragi ostapenko na sta lici ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 30, 2022 Share Posted October 30, 2022 A i odabrala je haljinu da to što bolje istakne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted October 30, 2022 Share Posted October 30, 2022 Nismo ni grupe postavili 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 Bas je posecen zavrsni turnir ali videcemo narednih dana, juce je bila Noc vestica, sigurno je to uticalo 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 Teksas je bas pun pogodak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 Ne mogu ih kriviti tako da kažem. Ja da sam u Dallas-Arlington-Fort Worth metro regiji, bilo šta WTA bi mi bilo poslednja rupa na svirali: Igraju mi Cowboysi, Mavericksi i Starsi regularne sezone, preko proleća i leta Rangersi (Kad već pominjem MLB, Astrosi su usled World Series sa Philliesima). College sportove kao poseban folklor i lokal patriotizam da i ne pominjem. I ko su mi onda ove igračice inače, a ne u ponedeljak on Halloween day? Superzvezde da kažeš i nisu baš blago rečeno. Lično da sam u Texasu, i ne samo tamo, i one minor/development lige bi mi bile stoput zanimljivije od ovog Za ceo ovaj fijasko, neko/neki su debelo odgovorni: Ozbiljan domaći zadatak nije urađen ovde. Što se tiče nekog prosečnog profila tamo i političkog dela priče tiče, to mi je sekundarno Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 Polufinala Garsija-Sakari i Švjontek-Sabalenka. Ako ikog zanima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 Gleda li neko polufinale? Ne mogu da gledam ali deluje da Sakari opet ima jedan od svojih TM raspada u bitnim mečevima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 Bas tako sto se Sakari tice, u prvom setu nije mogla servis da pogodi, a ni poen da osvoji. U drugom nesto bolja, ali rezultatski napredak nikakav. U drugom mecu tri dosadna seta, u svakom dominacija jedne igracice, na srecu Sabalenke njoj su pripala dva. Mene je iznenadio nivo na kome je servirala u trecem setu, to je zalicilo na ono sto ocekujem od nje u bitnim mecevima, ali se vrlo retko ili gotovo nikako dogadja. Svjontek je u trecem bas dosta izgresila, mozda bila i previse agresivna jer je osetila pritisak sa druge strane, da ce biti tesko doci do brejka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 To sve govori koliko je jaka sezona! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 (edited) Garsija do titule u atipicnom WTA mecu, gde je jedini brejk u mecu na pocetku drugog seta odlucio duel. Sjajno servis izdanje Garsije, u svakom bitnom trenutku je uspela da pogodi prvi servis, u prvom setu imala cak 10 asova, odlicno je igrala i na mrezi i potpuno kontrolisala svoje servis gemove. Sabalenka je mozda bila atraktivnija kada je u pitanju osvajanje poena u razmenama sa osnovne linije, pogadjala je odlicne forhende i bekhende, ali za nivo igre u sinocnjem mecu imala je ipak previse gresaka. U TB prvog seta glave su joj dosle duple, prva na 2-4, druga na 4-6. A povela je 2-0, no usledila je serija Garsije od 6 uzastopnih poena. Odlican mec za kraj godine, mada je naravno nedostajalo vise dramatike u zavrsnicma setova. Ako se dobro secam, Garsija je za Sinsinati morala da igra kvalifikacije, a danas je 4. igracica sveta. Fantastican napredak nakon RG, osvojeni turniri na travi, sljaci, betonu, sada i u dvorani, polufinale USO, dobila Svjontek na sljaci, osvojen Sinsinati, kao kruna i WTA Finale. Videcemo moze li ovo preneti u novu sezonu. Edited November 8, 2022 by Milutinov Tata 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 U parovima trijumf Mertens i Kudermetove, na zalost nisam gledao uzivo, a bilo je izuzetno dramaticno, 11-9 u super TB. Cehinje su vodile cak 7-2, a Krejcikova je kod 4-1 promasila smec. Onda serija od 6 uzastopnih poena Ruskinje i Belgijanke i potpun povratak u mec, prve su i dosle do ML koju je Kudermetova propustila izbacivsi dijagonalu u aut, ali u narednom poenu sjajna forhend dijagonala za novu ML i u narednom poenu greska Krejcikove na mrezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 Garcia je pred RG bila jedva u top 80, a zavrsava kao no.4, sa osvojena 2 velika turnira, plus SF slema, neverovatnih pola godine je imala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 Drago mi je, ne bih volela da je Sabalenka osvojila, igra baš tenis kakav ne podnosim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 9, 2022 Share Posted November 9, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 Bajin opet sa Pliškovom. https://www.espn.com/tennis/story/_/id/35196779/karolina-pliskova-reunites-coach-21-wimbledon-run Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 (edited) https://www.tennis.com/news/articles/world-no-1-iga-swiatek-named-2022-wta-player-of-the-year Ko je sve dobio WTA nagrade za ovu godinu. Edited December 13, 2022 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted December 24, 2022 Share Posted December 24, 2022 Kažite dragička! Mlađana Venus dobila WC za AO. https://www.espn.com/tennis/story/_/id/35283084/venus-williams-awarded-wild-card-entry-2023-australian-open 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts