Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Neverovatno kakav povratak Nine u set, i onda neobjasnjivi pad u gemu u kojem je servirala za set i nije osvojila nijedan poen ........................ steta ..................... trenutno njoj taj mentalni aspekt fali za ulazak u top 50, sto mislim da joj je i neki maksimum ........................ evo malopre je i drugi put servirala za set, i opet nema prvog servisa, ali ima dvostrukih servis gresaka ...................

Edited by jevrem69
Posted

Gledam spisak ucensica turnira u Beogradu, konkurencija je sasvim solidna. Jedino ne razumem zasto nisu dali specijalnu pozivnicu za glavni zreb Aleksandri Krunic koja je od svih aktivnih igracica iz Srbije jedina imala plasman u prvih 40 .............................

Posted
On 5/14/2021 at 2:14 PM, Crni Bombarder said:

Olga Danilovic se plasirala u polufinale ITF turnira u Spaniji.
Protivnica ce joj biti Ruskinja Khromacheva

Dobila Olga krompirić u trećem setu.

Posted
47 minutes ago, alcesta said:

Prenosi li SK Beograd ove nedelje, ili opet Arena? 

Telekom je sponzor, samo Arena dolazi u obzir i moguce RTS za neke meceve.

Posted

Serena slabo pocela u Parmi, cak 5 gemova izgubila od neke nepoznate Italijanke. Kako sada stvari stoje mizerne su sanse da prezivi prvu nedelju u Parizu.

• Like 1
Posted

Aleksandra i Nina dobile u dublu.

Na šta će ovaj raspored da liči do kraja, sam Bog zna. Evo već je prvi nosilac Pavljučenkova odustala, a još traju mečevi koji su bili zakazani za podne :classic_wacko:

Posted (edited)

Ja sam i dalje fasciniran da Venus ima volju da igra i ide na ove manje turnire. Steta sto ih (sestre) nasi nisu nekako namamili u Beograd, to bi bila fantasticna reklama.

Edited by Milutinov Tata
  • Like 2
Posted

A famozna Lola Radivojevic koja je ipak imala srece da izbegne Pavljucenkovu, zna li se nesto o njoj? Vidim da je jako mlada i da ima 16 godina.

Posted (edited)

Izgleda da je samo Olga preostala od domaćih teniserki, pitanje je dokle će i ona.

Ode Serena i iz Parme. Njoj RG samo može da posluži za kondicioni trening, da ne pravi predugu pauzu do trave.

Edited by alcesta
Posted

e mucene Srpkinjice, jos su i gore od muskih kolega ................. mala Aleks pukla od neke anonimne Madjarice u prvom kolu kvalifikacija, Ivana Jorovic je manje vise bila egal protiv Ajle Tomljanovic, ali Nina Stojanovic ........................ da li je neko imao prilike da vidi ovu malu Lolu Radivojievic?