Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Saša Ozmo

@ozmo_sasa

·

1h

Olga Daniković izgubila od Kamile Rahimove 7:6 (9-7) 6:4 u kvalifikacijama za WTA turnir, još jedan koji se održava u Melburnu.

Edited by vanjabarsa
  • Tuzno 2
Posted
On 2/5/2021 at 8:43 AM, vanjabarsa said:

nisam gledala samo videla tw.

a marijana je sigurno sad lepsa :classic_wink:

kad smo kod estetskih korekcija, juce mi iskoci mec polufinala jj i ane na rg, pa ne mogu da se nacudim koliko je jelka drugacije izgledala te godine u odnosu na sad.

Bukvalno, mnogo lepo sada izgleda Marijana Veljovic, samo da ne preteruje, neki mix J-lo i  Ariane

Posted
2 hours ago, Crni Bombarder said:

Vlad...jesi ti pisao na proslom forumu..pod drugim nickom? :classic_biggrin:

Prvi put na ovom forumu, na B92 forum nikad nisam ni usao, a kamoli se uclanio 🙂😁

Posted

Trebalo je da iskoristi corona pauzu da (pored saniranja povrede) ojaca svoje telo i dovede ga u red. Cini se da bas i nije sklona tome, a to vise ne prolazi u modernom tenisu.

Secam se da je svojevremeno bila polemika oko Tejlor Tauzend, koja je vazila za veliki talenat i koja je poprilicno debeljuskasta. Bila je prica da ne treba da se stidi svojih dimenzija itd. i da ne treba da dovodi kilazu na neku primereniju meru. Pri cemu je estetski deo ovog problema ipak sekundarni, ona s tim dimenzijama definitivno ne moze da bude konkurentna ostalim teniserkama iz vrha, bez obzira na talent.

Posted (edited)

Jedini period kada je bila zdrava je pocetak 2019 do IV. U Mjamiju je predala mec, pa na RG takodje, odigrala Toronto, USO, Peking i onda na zavrsnom opet predala mec. Nije mi izgledalo na AO da ima nekih problema, ali kao je opet neka povreda to postaje bas zabrinjavajuce, daj boze da se ikada u potpunosti sredi.

Edited by Milutinov Tata
  • Tuzno 1
Posted (edited)

Bitno je da ona sakuplja nedelje na #1 :classic_rolleyes:

sad gledam listu, trenutno deli 10 mesto s Halep, a ima vise sedmica od Azarenke, Sharapove, Kim, Venus (plus JJ, Ane, Mauresmo, Kerber, Safine, Capriati, Arance Sancez...) :ajme:

Edited by wwww
  • Tuzno 2
Posted

Znam da je Kenin trebalo da zavrsi proslu godinu kao #1 na osnovu onog sto je igrala/osvojila. A sad Osaka s 2 GS titule nije #1 :ajme:

Sajt WTA je totalno glup, nema onog pregleda kao kod ATP gde vidis sta tacno ulazi u skor (bar ga ja ovako na brzaka nisam nasla). Na open era ranking se vidi da joj #1 donosi RG od pre 2 godine, kao i zavrsni turnir od pre 2 godine, koje je osvojila, plus Majami od pre 2 godine. A ima i 3 "500" titule, od kojih su 2 od pre 2 godine :classic_rolleyes:  i vuce i SF AO od prosle godine.

Kod muskaraca je Beretini bas profitirao od zamrzavanja (plus Fed i Kei, mada su oni mogli da ulaze u zreb na osnovu PR jer su bili povredjeni).