Jump to content

WTA


zoe Bg

Recommended Posts

On 2/5/2021 at 8:43 AM, vanjabarsa said:

 nisam gledala samo videla tw.

a marijana je sigurno sad lepsa :classic_wink:

 

kad smo kod estetskih korekcija, juce mi iskoci mec polufinala jj i ane na rg, pa ne mogu da se nacudim koliko je jelka drugacije izgledala te godine u odnosu na sad.

Bukvalno, mnogo lepo sada izgleda Marijana Veljovic, samo da ne preteruje, neki mix J-lo i  Ariane

Link to comment
Share on other sites

Trebalo je da iskoristi corona pauzu da (pored saniranja povrede) ojaca svoje telo i dovede ga u red. Cini se da bas i nije sklona tome, a to vise ne prolazi u modernom tenisu.

 

Secam se da je svojevremeno bila polemika oko Tejlor Tauzend, koja je vazila za veliki talenat i koja je poprilicno debeljuskasta. Bila je prica da ne treba da se stidi svojih dimenzija itd. i da ne treba da dovodi kilazu na neku primereniju meru. Pri cemu je estetski deo ovog problema ipak sekundarni, ona s tim dimenzijama definitivno ne moze da bude konkurentna ostalim teniserkama iz vrha, bez obzira na talent.

Link to comment
Share on other sites

Jedini period kada je bila zdrava je pocetak 2019 do IV. U Mjamiju je predala mec, pa na RG takodje, odigrala Toronto, USO, Peking i onda na zavrsnom opet predala mec. Nije mi izgledalo na AO da ima nekih problema, ali kao je opet neka povreda to postaje bas zabrinjavajuce, daj boze da se ikada u potpunosti sredi.

Edited by Milutinov Tata
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Bitno je da ona sakuplja nedelje na #1 :classic_rolleyes:

 

sad gledam listu, trenutno deli 10 mesto s Halep, a ima vise sedmica od Azarenke, Sharapove, Kim, Venus (plus JJ, Ane, Mauresmo, Kerber, Safine, Capriati, Arance Sancez...) :ajme:

Edited by wwww
  • Tuzno 2
Link to comment
Share on other sites

Znam da je Kenin trebalo da zavrsi proslu godinu kao #1 na osnovu onog sto je igrala/osvojila. A sad Osaka s 2 GS titule nije #1 :ajme:

 

Sajt WTA je totalno glup, nema onog pregleda kao kod ATP gde vidis sta tacno ulazi u skor (bar ga ja ovako na brzaka nisam nasla). Na open era ranking se vidi da joj #1 donosi RG od pre 2 godine, kao i zavrsni turnir od pre 2 godine, koje je osvojila, plus Majami od pre 2 godine. A ima i 3 "500" titule, od kojih su 2 od pre 2 godine :classic_rolleyes:  i vuce i SF AO od prosle godine.

 

Kod muskaraca je Beretini bas profitirao od zamrzavanja (plus Fed i Kei, mada su oni mogli da ulaze u zreb na osnovu PR jer su bili povredjeni).

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...