Jump to content

Recommended Posts

Posted

Barti 46 sedmica na prvom mestu 😮 a Kvitova ni jednu! Nepravda nevidjema! Halep odigrala onoliko meceva ne bi li je prestigla, a ona ladno igra bejzbol i cirka pivo sa drugarima 💪

🍺

Kirios ne prati likuse kao sto je Barty zato nije opleo po njoj, a Novak i Zverev su mu trn u oku. Smatra da je talentovaniji od njih, a oni su napravili bolje rezultate. Zasto? Treniraju, a njemu mrsko dupe pomeriti! Svi Australijski teniseri igraju sem njega. 

Posted

Naravno da nije ona kriva. Ali ženska lista je sada stvarno mnogo nerealnija od muške, na kojoj možda Beretini i Rubljov upadaju u oči baš onako kao ekstremni slučajevi. WTA verzija s druge strane niđe veze :smiley5: ko zna koliko će trebati Azarenki ili Švjontekovoj da se probiju u top 10 u ovim uslovima.

Posted
4 minutes ago, CheshireCat said:

A jel ima šanse? Jel govorio šta o povratku?

Ma nema nikakve sanse, njemu je cilj da se vrati za AO.

Ali ostace lagano u top 8 za AO, a jos uvek moze da bude i top 4.

Posted

Mislim da i na onoj Race listi na ATP sajtu piše da Federer neće igrati u Londonu.

1 hour ago, Boxy said:

I kod muskaraca imas Federera, koji sad da odluci moze da igra WTF, a odigrao 5 meceva ove sezone.

Jeste, ali s druge strane da je mogao da igra, sigurno bi i sa par turnira osvojio više poena u toku sezone od mučenog Beretinija koji je kao igrao redovno.

Doduše stvarno nije u redu da o tome raspravljamo na WTA temi :classic_blush:

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Sabalenka osvojila Linc, zahvaljujuci tim bodovima godinu zavrsava na 10. mestu preskocivsi Serenu💪

Ne znam koja mi je milija od njih dve:classic_rolleyes: i dal se vise radujem sto je ova usla ili ona izasla iz prvih 10 :lol_2:

A trofej:classic_blink: ova korona izgleda napada centar za kreativnost:lol_2:

yGaure7.png

Edited by Milica
  • WOW 1
Posted

citam da olga i wiktorowski ne rade zajedno od pocetka aprila . sto zbog corone a sto zbog toga kako on kaze , olga malo zivi u srbiji malo u usa  i da neke stvari mogu da se odrade na daljinu ali ne sve .

Posted

Koliko je neko jak vidi se kada padne. Nije mi jasno koji su to problemi kod nje, ali mnogo luta u poslednje vreme. Do Moskve je sve islo savrseno, a od tada nikako da uhvati pravi ritam, a godine prolaze.

Posted (edited)

S obzirom kako uprava WTA (ne) radi svoj posao, spajanje bi moglo biti još i dobro za ženski tenis.  To bi verovatno omogućilo i izjednačavanje nagrada na zajedničkim turnirima. Ali čisto sumnjam da se tako nešto može dogovoriti u dogledno vreme.

Edited by alcesta
Posted
23 hours ago, wwww said:

novi logo:

EoLuKS4XYAEjf9U?format=jpg&name=small

samo da razaznamo koja se igracica šepuri na novom amblemu.?

na Atp-ovom Nole, ranije Pistol Pit ...

logo_atp_historico_800_int.jpg.0eee313f72a2e816802c6c87155eb047.jpg