DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Na temu Trumpovog prisustva u Epstein fajlovima, koje je (ponovo) u žiži interesovanja, imam da kažem samo sledeće:
Angelia Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago 48 minutes ago, DameTime said: Na temu Trumpovog prisustva u Epstein fajlovima, koje je (ponovo) u žiži interesovanja, imam da kažem samo sledeće: Znaci da verujemo Virginia Guiffre? Tara Reade? Jer nikad nije zabelezeno da zena laze. Btw what is a woman? Da verujemo Hillary? Ketanji Jackson, meni?
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago Oh, da li da verujemo Virdziniji? Oh da li da verujemo demokratama? Oh da li da verujemo nekim republikancima? Oh da li da verujemo sudijama? Oh da li da verujemo novinarima? Oh da li da verujemo svojim ocima? .... Zasto, kad mozemo da verujemo paklenoj pomorandzi... koji je u prvom mandatu izgovorio 30k lazi svima nama u lice. 1
Ludi za Poli Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago Podmecu Trampari, ne bi on nikad. Zakleo se Allahom i dao casnu pionirsku da ne zna ni ko je Epstein, to je sasvim dovoljno.
Recommended Posts