𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 38 minutes ago, DJORDJE said: A mozda je bio i izvestaj o cenama goriva u Saudijskoj Arabiji pa je siroma' pomesao. Zadivljujuce do koje mere opravdavate njegove idiotluke. Stavio @Dragan na prosloj strani objasnjenje Spoiler "Every time he does something more insane, maga cheers louder. And every cheer convinces him he's still the chosen one."
Angelia Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 1 hour ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Ma daj, jbt rezonujes kao da imas 6 Ajd dodjem ja tebi u posetu i skrljam ti ming vazu zato sto neces da mi das tvoje dve sobe, kad hoces da me isteras ja uzmem vazu i zalepim i kazem "puj pike ne vazi... " I bre ti i fact check... "kao sto si rekla," bolje da nista ne kazes... Koja budala predstavlja nabavne cene kupcima?! Ono kao, ajd kupi od mene luster, evo kosta 2k (mene) a ti ga kupi za 4k... i sta se bunis, kosta 2k... Pa ne, ali ako mi kupis novu Ming vazu, sta je problem? 😀 Mislim osim sto trazis moje dve sobe...a to nije dobra metafora u ovom slucaju. Najveci problem koji imate sa Trampom je sto je pragmatican pa danas gura jedno, a sutra vraca unazad ako mu ne odgovara, pa vise ne znate o cemu da histerisete, da li o prvom potezu ili sto ce da ga promeni 😀
ters Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 58 minutes ago, Angelia said: Pa ne, ali ako mi kupis novu Ming vazu, sta je problem? 😀 Mislim osim sto trazis moje dve sobe...a to nije dobra metafora u ovom slucaju. Najveci problem koji imate sa Trampom je sto je pragmatican pa danas gura jedno, a sutra vraca unazad ako mu ne odgovara, pa vise ne znate o cemu da histerisete, da li o prvom potezu ili sto ce da ga promeni 😀 Onaj jedan je zelio graditi jos starijji Dubrovnik 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 23 minutes ago, ters said: Onaj jedan je zelio graditi jos starijji Dubrovnik Lol, sad sam se setila odakle znam ovaj stos. Neka Ava (slican kalibar) iz rijalitija je odvalila kako treba srusiti staru crkvu (neku staru par vekova) i izgraditi novu jos stariju 😄
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Nasla sam: "Srušila bih crkvu sv. Donata i sagradila neku još stariju", izjavila je svojevremeno poznata starleta Ava Karabatić. 😂 Jos izjava doticne: Spoiler "Uvijek sam uključena u mobbing. Imam pet mobitela" "Živimo zdravo. Špiro svaki dan meditira pola sata, a ja 30 minuta" "Kad me vidiš, ja ne da sam vatra, nego me dva adrenalina ne bi mogla spojiti" 2 minutes ago, ters said: Ovo je izjava gradonacelnika Trebinja y ratu 90-tih Pa da, glasaju ljudi za takve...
Div Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 hour ago, ters said: Ovo je izjava gradonacelnika Trebinja y ratu 90-tih Vučurević?
ters Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 3 minutes ago, Div said: Vučurević? Da - jedan od prvih politicara intelektualno ravnih Trampu
mrd Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 minute ago, ters said: Da - jedan od prvih politicara intelektualno ravnih Trampu Ja cesto umem da kazem da smo mi sa exYU povrsine utrli put nekim svetskim politicarima. Naucili ih kako je lepo biti glup i kako je narod jos gluplji. 🙂
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 4 hours ago, Angelia said: Pa ne, ali ako mi kupis novu Ming vazu, sta je problem? 😀 Mislim osim sto trazis moje dve sobe...a to nije dobra metafora u ovom slucaju. Najveci problem koji imate sa Trampom je sto je pragmatican pa danas gura jedno, a sutra vraca unazad ako mu ne odgovara, pa vise ne znate o cemu da histerisete, da li o prvom potezu ili sto ce da ga promeni 😀 Trazim sobu zvanu Kanada i drugu Grenland. Ti imas problem sa Trampom, jer mnogo je kritike na njegov racun koje ti iz nekog razloga ne mozes da podneses. Ja imam problem sa Trampom jer je covek uragan, glup, supalj i destruktivan. Ali valjda ti nedostaje Balkan. 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Evo koliko on nema veze sa nicim. Amerika gubi trilion dolara u transakcijama sa Kinom... Osim sto uvoznici, prodavci, prevoznici, proizvodjaci... zaradjuju i placaju taksu i radnike... Eto, valjda je sad srecan, nema kupovine, nema prodaje, nema zarade, nema poslova, nema taksa... ali ni Kina nije zaradila na Americi.
Angelia Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 hour ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Trazim sobu zvanu Kanada i drugu Grenland. To samo za one koji su se upecali na foru 1 hour ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Ti imas problem sa Trampom, jer mnogo je kritike na njegov racun koje ti iz nekog razloga ne mozes da podneses. Ja imam problem sa Trampom jer je covek uragan, glup, supalj i destruktivan. Ali valjda ti nedostaje Balkan. Nemam ja problem sa kritikovanjem Trampa, nego mi bezveze kad se pricaju gluposti. I ne volim histerisanje, a jos vise me iritira klasicna balkanska arogancija, u kojoj svi znaju sve najpametnije. A da ustvari pojma nemaju. I nesto potpuno drugacije: https://www.cbsnews.com/newyork/news/nypd-officers-attacked-teenage-gang-times-square/ Bande ciji vodja ima 12 godina. Pa ce posle biti "deportovali decu".
Angelia Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Nije sloboda govora: https://nypost.com/2025/05/07/us-news/masked-anti-israel-protesters-storm-columbia-library-shove-past-security-as-ivy-leaguers-prep-for-finals/ Dobro za kolumbiju da konacno reaguju.
Angelia Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 54 minutes ago, mrd said: $4.39 za gallon 91 benzina BTW danas primetila, na onoj jeftinoj pumpi, cena sad za regular $2.79. Nisam sigurna da li je trend, da me Baby nije navela da sad gledam cene....
Angelia Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Bidenov intervju je stvarno elder abuse. Treba da ostave coveka na miru. Ko ga uopste gura u medije? Jel stvarno hoce da Fetterman napusti Dems? Kad je imao stroke tad je bilo "podrzite ga" sad mentalno nije ok zato sto ne podrzava far left? Mislim ok, mozda mu se stanje pogorsalo...Ali ne deluje tako.
mrd Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, Angelia said: BTW danas primetila, na onoj jeftinoj pumpi, cena sad za regular $2.79. Nisam sigurna da li je trend, da me Baby nije navela da sad gledam cene.... Ma ja nikada ne gledam. Znam da mi je oko $60-70 punjenje, si ti ne vidim. Kad putujem onda stanjem na Shell i onda mi je više para.
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 6 hours ago, Angelia said: To samo za one koji su se upecali na foru Nemam ja problem sa kritikovanjem Trampa, nego mi bezveze kad se pricaju gluposti. I ne volim histerisanje, a jos vise me iritira klasicna balkanska arogancija, u kojoj svi znaju sve najpametnije. A da ustvari pojma nemaju. I nesto potpuno drugacije: https://www.cbsnews.com/newyork/news/nypd-officers-attacked-teenage-gang-times-square/ Bande ciji vodja ima 12 godina. Pa ce posle biti "deportovali decu". Za tebe je svaka kritika upucena Trampu bila glupost jer si reagovala na svaki boziji post koji je napisan. I svo to vreme nisi dosla do zakljucka da svi osim tebe misle da je Tramp tupan, a ti pises gluposti kako bi ga objasnila... 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago I aman vise prestanite da povezujete Trampa i benzin, nema veze sa vezom. Crude oil cena/kolicina OPEC-a je glavni razlog cene goriva (plus drzavne takse - akcize, plus marza pumpe) https://tradingeconomics.com/commodity/crude-oil
DJORDJE Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago Trampa ugovorio sa Kanadom da se otvori Keystone Pipeline i odmah pala cena goriva.
Recommended Posts