Jump to content

[USA] SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE - unutrašnja politika i uticaj na svetska kretanja

Recommended Posts

Posted
18 minutes ago, Angelia said:

Ovo Alkatraz je trolovanje za neki potez koji ce izvesti sutra verovatno. Ja sam bila u Alkatrazu, to je rusevina, zajebava.

@Baby da me nisi navela da danas zevam u pumpe, ne bi ustedela 25 centa po galonu 😀 zahvalna. Silazim sa US 1 I vidim pumpu, to je par ulica dalje, reko aj da vidim koja je cena, $3.39 reko ok moja pumpa ok. Kad sledeca btw ista firma, koja je bukvno ista udaljenost od moje kuce kao ona juce...$2.94.

Osim ako nije za cash, eto ustede 😀

E super, javi se kad nadjes za 1.98 da odem tamo

Posted
1 hour ago, Angelia said:

Ovo Alkatraz je trolovanje za neki potez koji ce izvesti sutra verovatno. Ja sam bila u Alkatrazu, to je rusevina, zajebava.

Nisi gledala video koji sam komentarisao, ponovo se izgubio pa je Harvard zamenio sa Harlemom. Nego vidim da ovog trenutka popravlja odnose sa Kanadom, verovatno opet se ugleda na Klintona ili Obamu.:roflmao:

• Ha-ha 2
Posted
3 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said:

Prodjes pored onog marketa sto je spustio cijenu jaja 87%, i onda je odmah iza coska...

• Like 2
Posted
1 hour ago, Helena said:

B L A G O :classic_laugh:

ovo je jos od prosle nedelje, jbg, e sad sa ovim debilima ti da razgovaras/dogovaras nesto. Jednostavno nisam verovao ocima i usima kad sam ovo prvi put video. Jadni novinar sa sve snage hoce da skrene sa teme jer vidi taj je ovaj totalni bilmez, glup covek. To je ono kad su pocele one rialiti pevacki programi na TV -pre 10-20 godina, i onda jos i su doveli one koje nisu imali all sharp tools in the shed, e to je to. Bajden kad lize sladoled izgleda kao profesor fizike u poredjenju sa ovom likom, Trampom.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
2 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said:

Izgleda da je pricao o velikoprodaji, a ne ceni na pumpi. Verovatno neka informacija nije prosla kroz filter 😀

3 hours ago, DJORDJE said:

Nisi gledala video koji sam komentarisao, ponovo se izgubio pa je Harvard zamenio sa Harlemom. Nego vidim da ovog trenutka popravlja odnose sa Kanadom, verovatno opet se ugleda na Klintona ili Obamu.:roflmao:

Videla sam taj video, cuti dok jos nije poceo da trazI mrtve ljude 😀

Nikad nije bilo sumnje da ce popravljati odnose sa Kanadom, nemam pojma ko je progutao foru o 51voj drzavi... ima sutra da bude najbolji prijatelj, cim dobije sta hoce. To nije ni Klinton ni Obama, klasicni Tramp 😀

Posted
19 minutes ago, nonick said:

ovo je jos od prosle nedelje, jbg, e sad sa ovim debilima ti da razgovaras/dogovaras nesto. Jednostavno nisam verovao ocima i usima kad sam ovo prvi put video. Jadni novinar sa sve snage hoce da skrene sa teme jer vidi taj je ovaj totalni bilmez, glup covek. To je ono kad su pocele one rialiti pevacki programi na TV -pre 10-20 godina, i onda jos i su doveli one koje nisu imali all sharp tools in the shed, e to je to. Bajden kad lize sladoled izgleda kao profesor fizike u poredjenju sa ovom likom, Trampom.

Ali mnogo ljudi, mahom bezubih ali i poneki normalan covjek, voli taj rijaliti pristup i podrzavajau ga jer nije dozvolio novinaru da ga "fact check" - istina je postala prljava rijec... 

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
7 minutes ago, ters said:

Ali mnogo ljudi, mahom bezubih ali i poneki normalan covjek, voli taj rijaliti pristup i podrzavajau ga jer nije dozvolio novinaru da ga "fact check" - istina je postala prljava rijec... 

Word!

Posted
2 minutes ago, Dragan said:

Stabilni budalasti moron. I idiot.

GqSonP2akAAm8RL?format=jpg&name=900x900

Imaš sa jedne strane kompetentnog, namazanog igrača koji je prošao kroz najozbiljnije škole dve možda i najviše cutthroat, da kažem, industrije (politika i bankarstvo) i ovu, sada mi deluje bebu u telu starca koje baljezga i kao da nosi pelene, ali ima nuklearne šifre i najveću moć na planeti. Jako je bizaran trenutak u kome živimo. Jako.

• Like 9
Posted
1 hour ago, nonick said:

Bukvalno.

U jednom momentu kaže da bi Putin osvojio celu Ukrajinu ali da zbog njega nije.

Molim Nobela, komada dva.

• Like 2
Posted
38 minutes ago, Dragan said:

Siguran sam da postoji neko razumno objasnjenje koje ce nam MAGA znalci ponuditi.

Ili barem prevod na engleski.

Ajde da si rekao da ti nije jasna prica o Alkatrazu, to bi razumela, jer je cist trol i out there, ali sta nije jasno u ovoj izjavi mi ja potpuno zbunjujuce. Uopste ne moras da govoris Trampov jezik.

Gledala sam Stewarta, pa mozda jeste stvarno overload za ljude da razdvoje kad Tramp govori u hiperboli, kad je metafora, kad je trol a kad ozbiljno zauzima poziciju. Ovo je savrseno jasno pregovaracka pozicija. Koliko dugo moze da je drzi je neko drugo pitanje. I nacin na koji potpuno ozbiljno govori, deluje kao da je poruka namenjena nekom specificno.

Ili se namerno pravis da ne razumes sta je rekao? Zasto ti treba "MAGA objasnjenje", zar ovo nije jasno svakom?

• Ha-ha 1
Posted

ne znam ko moze da gleda ovaj susret i da kaze ne da je Tramp u pravu, nego da ga ne treba impicovati i staviti pod starateljstvo. 

Sleepy Joe, Senilni Bajden je za njega bukvalno bistar kao deckic, lik je potpuno lud.

Ne pomaze ni sto je bio glup i pre nego sto je poludeo.

• Thanks 2
Posted
14 hours ago, Angelia said:

Nikad nije bilo sumnje da ce popravljati odnose sa Kanadom, nemam pojma ko je progutao foru o 51voj drzavi...

Odnos koji je on pokvario. To je ono sto ti ne shvatas, neces da shvatis ili nas mlatis ovde... iz ne znam kog debilnog razloga

14 hours ago, Angelia said:

Izgleda da je pricao o velikoprodaji, a ne ceni na pumpi. Verovatno neka informacija nije prosla kroz filter 😀

Ne, nije izgleda, pricao je o pumpama... 

• Like 2
Posted (edited)
1 hour ago, McLeod said:

Sleepy Joe, Senilni Bajden je za njega bukvalno bistar kao deckic, lik je potpuno lud.

Ne pomaze ni sto je bio glup i pre nego sto je poludeo.

Prso je k'o oblanda.

Ponoviću još jednom: Biden je državnik kog su stigle godine, prekasno je povučen sa pozicije, no nije zaslužio podsmeh i podjebavanje jer je stariji senilan čovek. Ali je ujedno 50 godina života posvetio radu u službi USA, što je za poštovanje.

Ovaj lik je nasuprot njemu, što bi rekli Ameri, laughing stock svetske politike.

Edited by DameTime
  • Like 5
Posted
25 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said:

Odnos koji je on pokvario. To je ono sto ti ne shvatas, neces da shvatis ili nas mlatis ovde... iz ne znam kog debilnog razloga

Ne razumem oko cega se bunis, jeste on pokvario jer je hteo nesto od njih I sad popravlja. Sto sam ja rekla unapred da ce da uradi kad mu daju nesto sto je hteo.

25 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said:

Ne, nije izgleda, pricao je o pumpama... 

Pogledala sam fact check, I kazu to je velikoprodajna cena. Kao sto sam rekla, verovatno je imao neki izvestaj o prodaji, I nije otpratio da to nisu pumpe. Lepo sam rekla da nije neki filter radio. Kad covek daje intervju svaki dan, omasice negde.

Posted (edited)
3 hours ago, DameTime said:

Prso je k'o oblanda.

Ponoviću još jednom: Biden je državnik kog su stigle godine, prekasno je povučen sa pozicije, no nije zaslužio podsmeh i podjebavanje jer je stariji senilan čovek. Ali je ujedno 50 godina života posvetio radu u službi USA, što je za poštovanje.

Ovaj lik je nasuprot njemu, što bi rekli Ameri, laughing stock svetske politike.

Graešiš u jednom, a to je da on znaš da nije u stanju da radi taj posao,a ipak ga radi. Zato mi se treba smejati. Klovn je isto senilam,ali to nije problem koji on nosi. I kad nije bio senilam bio je glup, fašista i pokvaren.

Edited by mrd
Posted

Ne razumem oko cega se bunis, jeste on pokvario jer je hteo nesto od njih I sad popravlja. Sto sam ja rekla unapred da ce da uradi kad mu daju nesto sto je hteo.

Pogledala sam fact check, I kazu to je velikoprodajna cena. Kao sto sam rekla, verovatno je imao neki izvestaj o prodaji, I nije otpratio da to nisu pumpe. Lepo sam rekla da nije neki filter radio. Kad covek daje intervju svaki dan, omasice negde.

Ma daj, jbt rezonujes kao da imas 6

Ajd dodjem ja tebi u posetu i skrljam ti ming vazu zato sto neces da mi das tvoje dve sobe, kad hoces da me isteras ja uzmem vazu i zalepim i kazem "puj pike ne vazi... "

I bre ti i fact check... "kao sto si rekla," bolje da nista ne kazes... Koja budala predstavlja nabavne cene kupcima?! 

Ono kao, ajd kupi od mene luster, evo kosta 2k (mene) a ti ga kupi za 4k... i sta se bunis, kosta 2k...

Posted

A mozda je bio i izvestaj o cenama goriva u Saudijskoj Arabiji pa je siroma' pomesao. Zadivljujuce do koje mere opravdavate njegove idiotluke.