Angelia Posted yesterday at 02:18 AM Posted yesterday at 02:18 AM 49 minutes ago, mrd said: $5.59 kod mene ma Costco pumpi Nema promene. Hahahaha Kod mene je malo palo, pre oko godinu dana je bilo iznad $3.5. Costco je obicno jedna od najjeftinijih, tako da kod njih ces I manje da osetis promenu, jer su vec niske marze. I generalno Kalifornija ima verovatno najvise cene, nesto vas Newsom zeza 😀 1
mrd Posted yesterday at 02:26 AM Posted yesterday at 02:26 AM (edited) Zapeli svi na benzin. Kad sam sleteo 97 u san Francisko rekao sam da neću da čujem o crni benzina. Ni $8 nije mnogo i baš me briga. Juče kuvao kući i pošaljem sina da kupi Veal Scallopini da napravimo. Ne bih ni obratio pažnju na cenu nego je čovek samo to kupovao i suma stoji na nalepnici. Piše $52.27, nešto malo teže od funte, pogledam ovo 1.2 funte a cena za funtu $42. Eto meso je poskupelo. Daklem hm, nisam siguran samo koliko dugo je ova cena, pošto stvarno nikada ne gledam koliko košta. Nisam siguran da su telići uvozni. Možda od sada rešim da jedem u restoranu. 32 minutes ago, Angelia said: Kod mene je malo palo, pre oko godinu dana je bilo iznad $3.5. Costco je obicno jedna od najjeftinijih, tako da kod njih ces I manje da osetis promenu, jer su vec niske marze. I generalno Kalifornija ima verovatno najvise cene, nesto vas Newsom zeza 😀 Da je samo Newsom 😂 Baš me briga koliko košta kad mi treba šipak. Na Costco-u sipam jer im je benzin među najkvalitetnijim. Nema 104, ali im je 91 odličan. Edited yesterday at 02:51 AM by mrd
Angelia Posted yesterday at 03:07 AM Posted yesterday at 03:07 AM (edited) 44 minutes ago, mrd said: Zapeli svi na benzin. Kad sam sleteo 97 u san Francisko rekao sam da neću da čujem o crni benzina. Ni $8 nije mnogo i baš me briga. Juče kuvao kući i pošaljem sina da kupi Veal Scallopini da napravimo. Ne bih ni obratio pažnju na cenu nego je čovek samo to kupovao i suma stoji na nalepnici. Piše $52.27, nešto malo teže od funte, pogledam ovo 1.2 funte a cena za funtu $42. Eto meso je poskupelo. Daklem hm, nisam siguran samo koliko dugo je ova cena, pošto stvarno nikada ne gledam koliko košta. Nisam siguran da su telići uvozni. Možda od sada rešim da jedem u restoranu. Da je samo Newsom 😂 Baš me briga koliko košta kad mi treba šipak. Na Costco-u sipam jer im je benzin među najkvalitetnijim. Nema 104, ali im je 91 odličan. Pa to ti kazem, luk poskupeo. Moracu da pogledam cenu mesa, Veal Scallopini je poskupelo?!?? Za to cu ozbiljno da pokrenem protest, ok mozda bas ne protest, to je rezervisano za slaninu. BTW potpuno razumem sentiment za cenu benzina '97. Ja sam 2005te po dolasku u UK, odbila da gledam politicke vesti. Bilo mi se smucilo. Zato I danas pratim samo politiku u USA. Edit: btw toliko se pricalo o jajima ovde, da sam greskom danas kupila drugo pakovanje jaja (6 komada). Sad imam jaja za mesec dana. Edited yesterday at 03:11 AM by Angelia
mrd Posted yesterday at 03:42 AM Posted yesterday at 03:42 AM Sad ste me zainteresovali ima da potpišem cene. Problem je što ne znam kolko je bilo ranije. Jesam za staro gvožđe i ja.
Angelia Posted yesterday at 03:54 AM Posted yesterday at 03:54 AM 8 minutes ago, mrd said: Sad ste me zainteresovali ima da potpišem cene. Problem je što ne znam kolko je bilo ranije. Jesam za staro gvožđe i ja. To je I moj problem, nisam zabelezila cene ranije...nisam znala da cemo morati da vodimo knjigovodstvo.
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted yesterday at 04:25 AM Posted yesterday at 04:25 AM 2 hours ago, Angelia said: Ne znam stvarno kako je kod tebe, ja kazem kako je na mojoj pumpi. Cene nisu iste svuda. Verujem da ima jeftinijih pumpi. Totalno je nebitno kako je kod mene. Ja imam pumpu na kojoj je gorivo uvek vise od dolar skuplje nego bilo gde. Poeta je bila da Tramp nije uradio nista, niti moze da uradi. Cena goriva ne zavisi od politike. Plus jos jedna poenta koju sam vec napisala, cekate da vas oslobodi taksa i pojeftini gorivo, dok ce bukvalno sve ostalo, znaci 100% sve da ode gore za minimum 20%, a nesto i duplo. Zahvaljujuci ekonomskom 356D magu.
Angelia Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 3 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Totalno je nebitno kako je kod mene. Ja imam pumpu na kojoj je gorivo uvek vise od dolar skuplje nego bilo gde. Poeta je bila da Tramp nije uradio nista, niti moze da uradi. Cena goriva ne zavisi od politike. Plus jos jedna poenta koju sam vec napisala, cekate da vas oslobodi taksa i pojeftini gorivo, dok ce bukvalno sve ostalo, znaci 100% sve da ode gore za minimum 20%, a nesto i duplo. Zahvaljujuci ekonomskom 356D magu. To je novost za mene da cena goriva ne zavisi od poltike...stvarno? Znaci bukvalno sta god da radi nema veze sa cenom goriva ok. A kako sve ostalo zavisi od politike? Znaci Biden je dzabaka isao I molio Saudis za vecu proizvodnju nafte, ne zavisi od njega. Tramp je potpuno besmisleno pricao o "drill baby drill". Od cega zavisi cena goriva? I od cega zavise cene ostalih stvari, nemaju veze sa cenom goriva?
mrd Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) 15 minutes ago, Angelia said: To je novost za mene da cena goriva ne zavisi od poltike...stvarno? Znaci bukvalno sta god da radi nema veze sa cenom goriva ok. A kako sve ostalo zavisi od politike? Znaci Biden je dzabaka isao I molio Saudis za vecu proizvodnju nafte, ne zavisi od njega. Tramp je potpuno besmisleno pricao o "drill baby drill". Od cega zavisi cena goriva? I od cega zavise cene ostalih stvari, nemaju veze sa cenom goriva? Još jedna stvar. Čekam da stigne novi model RS3 2025, nije velika promena, samo je facelift i čini se da će cena biti ista kao što je bila i pre carine. Još ga nema i zato je u Evropi, ali se čini kao da svi čekaju kako ćeš DT da kaže ujutro kad se probudi kolika je carina. Međutim izgleda da je pisao u vetar. Tabaju ga Kinezi, ali je sve to opet teatar. Ovo su utisci o njegovim carinama,a moje mišljenje je da se svet ne tera dupetom. P. S. Javicu u septembru, kad se vratim, ako bude Amerike. Edited 23 hours ago by mrd
Beonegro Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 8 hours ago, mrd said: 3. Sto se Kamile tice, nemam ja problema s'time sto je ona dobila socijalni prevoze jer su jos rotidelji bili informisani, ali mogli da plate prevoz svojih cerki i ustupe mesto nekome kome je stvarno to trebalo. E, taj deo sto ona ni jednog trenutka ne razmislja o tome da je postojao neko kome vise treba, a svoju socijalnu kradju koristi kao argument svog teskog obojenog zivota, ja ne tolerisem, a mislim da nisam jedini. Prvo, Kamalu (žena se ne zove Kamila) Harris je podigla samohrana majka, roditelji su joj se razveli kad joj je bilo sedam godina, na osnovu čega tvrdiš da je živjela u izobilju i da joj nije objektivno trebala pomoć? Drugo i mnogo bitnije, pokušao si da cherry-pickuješ naoko zgodan pojedinačni primjer da bi na osnovu njega konstruisao svoju verziju they took our jobs priče. 3 1
Angelia Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 9 minutes ago, mrd said: Još jedna stvar. Čekam da stigne novi model RS3 2025, nije velika promena, samo je facelift i čini se da će cena biti ista kao što je bila i pre carine. Još ga nema i zato je u Evropi, ali se čini kao da svi čekaju kako ćeš DT da kaže ujutro kad se probudi kolika je carina. Međutim izgleda da je pisao u vetar. Tabaju ga Kinezi, ali je sve to opet teatar. Ovo su utisci o njegovim carinama,a moje mišljenje je da se svet ne tera dupetom. P. S. Javicu u septembru, kad se vratim, ako bude Amerike. Ma nista ne zavisi od DT, osim ako nije negativno. Ja treba da uzmem nova kola, cekam da Mercedes otvori novu US fabriku. Stvarno ne volim Teslu 1 minute ago, Beonegro said: Prvo, Kamalu (žena se ne zove Kamila) Harris je podigla samohrana majka, roditelji su joj se razveli kad joj je bilo sedam godina, na osnovu čega tvrdiš da je živjela u izobilju i da joj nije objektivno trebala pomoć? Drugo i mnogo bitnije, pokušao si da cherry-pickuješ naoko zgodan pojedinačni primjer da bi na osnovu njega konstruisao svoju verziju they took our jobs priče. Cekaj da izvadim najmanju violinu... Kamala je imala tragicnu sudbinu. Ja sam postala samohrana majka kad je moj klinac imao 4 godine u Srbiji. Sledece godine treba da diplomira sa relativno dobrog univerziteta, nadam se da je gotovo, bez students loan. Nije Ivy college, ali dovoljno blizu. Ali Kamala je imala tesko detinjstvo, sa dva roditelja na profesorskoj plati.
mrd Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 4 minutes ago, Angelia said: Ali Kamala je imala tesko detinjstvo, sa dva roditelja na profesorskoj plati. Njemu ne odgovaram ništa. Da ga nisi quotovala, ne bih ni video šta piše. Profesorske plate nisu velike, ali su iznad proseka. Odgovorno tvrdim da nisu tata i mama imali veze Kamila i njena seka ne bi dobile mesto u autobusu i roditelji bi morali da ih vize kolima u školu. Daklem, opet bi išle istim putem i ona bi opet bila to što je sada.
Beonegro Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 7 minutes ago, Angelia said: Ja sam postala samohrana majka kad je moj klinac imao 4 godine u Srbiji. Samo rispekt za gospodina koji je izdržao 4 godine sa tobom.
Angelia Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 2 minutes ago, Beonegro said: Samo rispekt za gospodina koji je izdržao 4 godine sa tobom. Potpuno se slazem sa tobom, nije izdrzao 4 godine, nego 8. I dan danas smo prijatelji.
Angelia Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 6 minutes ago, mrd said: Nije li dotični (blokirani) malo mizogona cepanica? Moj bivsi? Ne, nikad nije bio na ovom forumu.
mrd Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, Angelia said: Moj bivsi? Ne, nikad nije bio na ovom forumu. Ma ne tvoj bivši nego ovaj što si ga quotovala.
Angelia Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, mrd said: Ma ne tvoj bivši nego ovaj što si ga quotovala. Pogresno razumela 🙂
Beonegro Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 25 minutes ago, mrd said: Nije li dotični (blokirani) malo mizogona cepanica? Ne, mizogini likovi uopštavaju kao što ti to radiš, ovo je višestruko zasluženi prezir prema konkretnoj osobi, tj. njenim konstantnom gaslightingu na ovoj temi. Više sreće ti želim u sledećem pokušaju namiještanja na ban.
djura.net Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 50 minutes ago, Angelia said: Ja sam postala samohrana majka kad je moj klinac imao 4 godine u Srbiji. Of topic Spoiler Terminoloski nije ispravno, nisi, hvala Bogu, samohrana majka. Samohrana majka je majka deteta koje nema oca, daleko bilo, preminuo ili na rodjenju upisano kao nepoznat. Dok god se zna/ziv je otac deteta - to sto nije u braku sa zenom ga ne oslobadja od obaveza prema detetu, zato i postoji sud, alimentacija itd, da, ako treba i sudskom presudom dodeli finansijska sredstva detetu. Zato, koliko sam razumeo, nisi samohrana majka, otac deteta je ziv i zdrav. 2
MeanMachine Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) Vidim na youtube da su dodzovci opustili odredjen broj kontrolora leta (inace deficitarno zanimanje vec dugo u Americi i vrlo optereceno stresom) i sad posao napustaju ostali negde je 20% kontrolora napustilo posao jer je opterecenje ogromno (ko sto sam napisao i pre elonovih rezova su preoptereceni). I sad agencija za bezbednost avio saobracaja mora da nudi 5000dolara svakom ko zavrsi kontrolorsku akademiju jer izgleda je % odustajanja tokom samog skolovanja znatno skocio kad ljude vide sta se desava. Samo cekam magovce koji ce to da izjave sta ce nam avio saobracaj kad cemo da letimo starshipom i vozimo se hyperloopom Edited 20 hours ago by MeanMachine 5
Smrtokapa Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 3 hours ago, Angelia said: To je I moj problem, nisam zabelezila cene ranije... Pročitao sam cene rakije i taman pomislio da smo našli zajednički jezik ali avaj. 7
DameTime Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 3 hours ago, Beonegro said: Samo rispekt za gospodina koji je izdržao 4 godine sa tobom. Jebiga Beo, je l' mora ovo? Nije ni meni simpatično ovo što Angelia piše i konstantno vrdanje u diskusiji, ali mi je i ovo bilo izrazito neprijatno za pročitati. 1
Beonegro Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 4 minutes ago, DameTime said: Jebiga Beo, je l' mora ovo? Ne mora, ali je istinito. Zašto ti smeta konstatovanje očiglednog? 1
Beonegro Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) U ostalim vijestima, obustavljanje vojne pomoći Ukrajini je izgleda bila lična odluka majmuna sa krstaškim tetovažama u nadi da će time dosegnuti djelove krasnovljevog rektuma do kojih ostali konkurenti za naklonost dnevne doze nikada nisu stigli: Exclusive: Order by Hegseth to cancel Ukraine weapons caught White House off guard NEW YORK/WASHINGTON - Roughly a week after Donald Trump started his second term as president, the U.S. military issued an order to three freight airlines operating out of Dover Air Force Base in Delaware and a U.S. base in the United Arab Emirates: Stop 11 flights loaded with artillery shells and other weaponry and bound for Ukraine. In a matter of hours, frantic questions reached Washington from Ukrainians in Kyiv and from officials in Poland, where the shipments were coordinated. Who had ordered the U.S. Transportation Command, known as TRANSCOM, to halt the flights? Was it a permanent pause on all aid? Or just some? Top national security officials — in the White House, the Pentagon and the State Department — couldn’t provide answers. Within one week, flights were back in the air. The verbal order originated from the office of Pete Hegseth, the secretary of defense, according to TRANSCOM records reviewed by Reuters. The cancelations came after Trump wrapped up a January 30 Oval Office meeting about Ukraine that included Hegseth and other top national security officials, according to three sources familiar with the situation. During the meeting, the idea of stopping Ukraine aid came up, said two people with knowledge of the meeting, but the president issued no instruction to stop aid to Ukraine. The president was unaware of Hegseth’s order, as were other top national security officials in the meeting, according to two sources briefed on the private White House discussions and another with direct knowledge of the matter. Nivo vučićevih uđiguza kad se gledaju ko će prvi da počne da aplaudira nakon random prasednikove izjave. Edited 17 hours ago by Beonegro 3 1
DameTime Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 2 hours ago, Beonegro said: Ne mora, ali je istinito. Zašto ti smeta konstatovanje očiglednog? Sve i da je očigledno, bezveze mi je da ovde potežemo nešto što se tiče tuđeg privatnog života. Pogotovo jer ima dovoljno elemenata na koje se može fokusirati u samom pisanju i koje se samim tim može debunkovati, što si i radio do sada.
Recommended Posts