Helena Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ali što je toliko skrvio na Harvard? Evo sad piše da će biti izuzeti od neplaćanja poreza. Nisam ni znala da dobijaju toliko novac, niti znam ko je sve izuzet od poreza, ali čini se da tu ima nečeg ličnog. 1
mrd Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 2 minutes ago, Helena said: ali čini se da tu ima nečeg ličnog. Kod njega je sve licno. 🙂 Hrvard mu je kost u grlu, ne zarezuje ga 2% Sta ocekivati od jednog sibicara, koji je sa Moravickog presao na Dunavski most. 1
ters Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 10 minutes ago, Helena said: Ali što je toliko skrvio na Harvard? Evo sad piše da će biti izuzeti od neplaćanja poreza. Nisam ni znala da dobijaju toliko novac, niti znam ko je sve izuzet od poreza, ali čini se da tu ima nečeg ličnog. Harvardovci imaju previse zuba za MAGA kriterije. 1 1
Angelia Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 3 hours ago, DJORDJE said: Zato tocis gorivo po $1.98. Mozda sam nesto propustila, kakve to veze ima? A I to nije cena, treba uskoro (veceras) da napunim gorivo pa javljam... 5 hours ago, Maharaja said: MAGA okot nastavlja da razvaljuje Ameriku, danas napadom na NPR... Jel mozes da pojasnis kako je uzimaje federalnog finansiranja od NPR unistavanje Amerike? Drugo, koliko znam za vecinu mu treba dozvola Kongresa. Sto mozda I nije tako tesko nakon onog fijaska u Kongresu...Ali u svakom slucaju treba odluka. Procitaj, interesatno stivo: https://www.thefp.com/p/npr-editor-how-npr-lost-americas-trust
Angelia Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 3 hours ago, Helena said: Ali što je toliko skrvio na Harvard? Evo sad piše da će biti izuzeti od neplaćanja poreza. Nisam ni znala da dobijaju toliko novac, niti znam ko je sve izuzet od poreza, ali čini se da tu ima nečeg ličnog. Nema nista licno, Harvard je odbio da prati zahtev za borbu protiv DEI I antisemitizma, sami su odlucili da budu test case. Kolumbija recimo prihvatila I ne napada ih. Harvard ima prihod od 50-60 biliona. Sto ih federalna vlada finansira povrh toga nije bas jasno. Imaju izuzece od poreza jer kao to treba da pospesuje istrazivanje, pa je smesno da kazu da treba da dobiju jos 2 biliona da bi investirali u istrazivanje. Kad je Obama uradio nesto slicno 2011te, pretio povlacenjem federalnih fondova, svi su pristali, iako je efektivno to ugrozilo Title IX I due process.
ters Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Jedan dan zezanje, drugi dan stvarnost: ICE Agents Wait At Edge Of Delivery Table To Deport Newborn Border agents posted at Tucson maternity ward to quickly deport migrant mom 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 minutes ago, ters said: Jedan dan zezanje, drugi dan stvarnost: ICE Agents Wait At Edge Of Delivery Table To Deport Newborn Border agents posted at Tucson maternity ward to quickly deport migrant mom Za to su glasali... Eto od koga su bolji, neke sirote zene koja nema papire. Bas nesto danas kroz neki razgovor mi padne na pamet. Toliko su kmecali kako eto levo orjentisani hoce pomoc od drzave, lenstine, sve cekaju da im drzava na tacni donese i tako dalje, znamo i ovde iz razgovora, a ispostavilo se da su desno orijentisani ustvari skloniji tome, cak po cenu demoliranja drzave takve kakva jeste i koju navodno vole (patriote). Sve im smeta, transvestiti, gej populacija, takse, skolarine, zdravstveno (iako sve to uredno rabe), ali bitno je da oni drugi ne rabe taj i takav sistem. Oni ustvari vole trapa zato sto misle da ce njima sve to biti omoguceno kad tad, samo da se ocisti okolina od neistomisljenika. Najvece hipokrate koje sam ja u mojih xy godina videla. 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 😂 Ko ima zivaca treba da pogleda ceo intervju... neprocenjiv je
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Tri meseca i covek postao kim jong un, ima se, moze se... U.S. Army is planning a parade for its anniversary — and Trump's birthday The U.S. Army is planning a big celebration to recognize not only the 250th anniversary of its founding, but also President Trump’s 79th birthday, both of which fall on June 14. That celebration will potentially bring tanks and hundreds of other military vehicles and aircraft onto and over the streets of the nation’s capital in June, according to three defense officials familiar with the planning. During Trump’s first term, the president sought to have a big military parade, but the plans were shelved over cost and concerns that some of the military vehicles, particularly tracked vehicles like tanks, could significantly damage the streets of Washington, D.C. and incur a huge price tag for repairs. The estimate for the parade being planned now is “tens of millions of dollars,” according to two of the defense officials. Trump didn’t forget and now is considering a military parade to honor both birthdays. Current plans call for more than 150 military vehicles and 50 aircraft to rumble through a parade route through Washington on June 10, the three defense officials said. That could include Army wheeled vehicles, like Humvees and trucks, and so-called tracked vehicles, like tanks, two of the officials said. 🙄 3 1
mrd Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Casna rec se trudim da budem ozbiljan kad gledam ovu temu, ali trenutno nema nista ozbiljno sto bih mogao da vezem za DT, osim da me plasi njegova nesposobnost. 1
Maharaja Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Oduvek je bilo jasno da nije normalan, ali da POTUS pravi ovakve "šale" su signal za hospitalizaciju i ozbiljne lekove. https://truthsocial.com/@realDonaldTrump/posts/114441543826801216 https://static-assets-1.truthsocial.com/tmtg:prime-ts-assets/media_attachments/files/114/441/543/731/908/032/original/73a9de677e990e7e.jpg 1 1 1
ters Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 1 hour ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Tri meseca i covek postao kim jong un, ima se, moze se... U.S. Army is planning a parade for its anniversary — and Trump's birthday The U.S. Army is planning a big celebration to recognize not only the 250th anniversary of its founding, but also President Trump’s 79th birthday, both of which fall on June 14. That celebration will potentially bring tanks and hundreds of other military vehicles and aircraft onto and over the streets of the nation’s capital in June, according to three defense officials familiar with the planning. During Trump’s first term, the president sought to have a big military parade, but the plans were shelved over cost and concerns that some of the military vehicles, particularly tracked vehicles like tanks, could significantly damage the streets of Washington, D.C. and incur a huge price tag for repairs. The estimate for the parade being planned now is “tens of millions of dollars,” according to two of the defense officials. Trump didn’t forget and now is considering a military parade to honor both birthdays. Current plans call for more than 150 military vehicles and 50 aircraft to rumble through a parade route through Washington on June 10, the three defense officials said. That could include Army wheeled vehicles, like Humvees and trucks, and so-called tracked vehicles, like tanks, two of the officials said. 🙄 Svaki Sjedinjanak vise voli da plati dobru vojnu paradu i udar vojne cizme o asfalt, nego da traci pare na hranu i lijekove za tamo neku djecu druge boje koze... Ako ta djeca kojim slucajem prezive i dokopaju se Sjedinjenije, morace ih MAGASI tim istim cizmama sutati i nabijati u koncentracione logore... Edited 6 hours ago by ters 1
zoran59 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 8 hours ago, Angelia said: Mozda sam nesto propustila, kakve to veze ima? ........ Andjo, mnogo si toga "propustila." Nadam se da ces imati vremena da procitas moj post - jer si toliko zauzeta businessom pa delom slobodnog vremena samo pogledas Fox News propagandu. Ma, zasto proveriti "fact check" kad je vec "veliki vodja" sve objasnio? Razlicito od tebe i Trumpa, ja fizicki i bukvalno idem u nabavku. Perverzan sam, sta cu, manijak, pa volEm mladi luk (srpskohrvatski: green onions). Pre dve godine je u meni obliznjem supermarketu (Kroger, lanac sa vise hiljada ducana) bilo $0.99 za dva sveznja. Juce je bilo $1.19 za JEDAN svezanj. Moja penzija nije toliko porasla. Koliko ce kostati za mesec dana, ne znam i plasim se. Sveze povrce je vecinom uvoz iz Mexica. A moja penzija nije. Istovremeno, pojavi se Trump na TV i kaze da su cene pale. Vi MAGA tipovi verujte Trumpu ali ja cu verovati sopstvenom budjelaru. Znas, "let them eat cake" ce ti se obiti o glavu.
Recommended Posts