Angelia Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 minutes ago, Beonegro said: Zaključak se sam crta 🙂 Pa da, znaci lagao si da nisam u pravu. Samo neces da priznas Ok 😀
djura.net Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Vrhovni Klovn strikes again, valjda ocekuje da ce Xi da uzme slusalicu i placnim glasom ga zamoli da skine takse cnn President Donald Trump said China’s economy is “doing very poorly right now” because of the 145% tariffs he enacted. His comments, made during a Cabinet meeting on Wednesday, came after a report released earlier in the day showed China’s factory activity contracted this month at its fastest pace in 16 months. “I just saw some reports coming out, and I don’t want that to happen to China,” Trump said. “I was actually saddened to hear it.” 2
ters Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Trump je spasio 119 milliona Sjedinjanaka of Fentanyla - preko million dnevno za prvih 100 dana 🙂 Pet zivota za svaku zaplijenjenu tabletu 🙂 Da nije bilo Trampa, Sjedinjanija bi nestala do Bozica... Edited 1 hour ago by ters 4
mrd Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, ters said: Trump je spasio 119 milliona Sjedinjanaka of Fentanyla - preko million dnevno za prvih 100 dana 🙂 Pet zivota za svaku zaplijenjenu tabletu 🙂 S'obzirom da svakih 10 minuta umre jedan perac prozora, ovo moze da se kotira kao zgoditak. 🙂 1
ters Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 5 minutes ago, mrd said: S'obzirom da svakih 10 minuta umre jedan perac prozora, ovo moze da se kotira kao zgoditak. 🙂 Svi ovi kreteni samo jednu mozdanu vijugu dijele - od Washingtona do Balkana... Od Trampa i Bondi do Vucica i Brnabicke... Edited 1 hour ago by ters
Rex Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 13 minutes ago, mrd said: S'obzirom da svakih 10 minuta umre jedan perac prozora, ovo moze da se kotira kao zgoditak. 🙂 Na svakih 10 sekundi! Spoiler je vrlo NSFW 1 1 2
mrd Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 14 minutes ago, ters said: Svi ovi kreteni samo jednu mozdanu vijugu dijele - od Washingtona do Balkana... Od Trampa i Bondi do Vucica i Brnabicke... Ja nisam verovao da je glupost tako rasprostranjena bolest i mislio sam da standard zivota ipak donosi neki nivo razmisljanja, ali sam se tako zeznuo, da vise ne znam da li sam ja glup, ili moje okruzenje. 🙂 3 minutes ago, Rex said: Na svakih 10 sekundi! Spoiler je vrlo NSFW Reveal hidden contents Znam da je bilo nesto 10, a sekunde su stvarno shocking. 🙂 1
ters Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Rex said: Na svakih 10 sekundi! Spoiler je vrlo NSFW Reveal hidden contents I to ponovio tri puta da bude siguran da su ga svi culi i da upamte 🤣 I ja sam, kao mrd mislio da su u pitanju bile minute - jer je i jedno i drugo besmisleno... 2 1
Recommended Posts