Jump to content

[USA] SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE - unutrašnja politika i uticaj na svetska kretanja

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Beonegro said:

Zaključak se sam crta 🙂 

Pa da, znaci lagao si da nisam u pravu. Samo neces da priznas

Ok 😀

Posted

Vrhovni Klovn strikes again, valjda ocekuje da ce Xi da uzme slusalicu i placnim glasom ga zamoli da skine takse

cnn

President Donald Trump said China’s economy is “doing very poorly right now” because of the 145% tariffs he enacted.

His comments, made during a Cabinet meeting on Wednesday, came after a report released earlier in the day showed China’s factory activity contracted this month at its fastest pace in 16 months. “I just saw some reports coming out, and I don’t want that to happen to China,” Trump said. “I was actually saddened to hear it.”

• Ha-ha 2
Posted (edited)

Trump je spasio 119 milliona Sjedinjanaka of Fentanyla - preko million dnevno za prvih 100 dana 🙂 Pet zivota za svaku zaplijenjenu tabletu 🙂 Da nije bilo Trampa, Sjedinjanija bi nestala do Bozica...

Edited by ters
  • Ha-ha 4
Posted
9 minutes ago, ters said:

Trump je spasio 119 milliona Sjedinjanaka of Fentanyla - preko million dnevno za prvih 100 dana 🙂 Pet zivota za svaku zaplijenjenu tabletu 🙂 

S'obzirom da svakih 10 minuta umre jedan perac prozora, ovo moze da se kotira kao zgoditak. 🙂 

• Like 1
Posted (edited)
5 minutes ago, mrd said:

S'obzirom da svakih 10 minuta umre jedan perac prozora, ovo moze da se kotira kao zgoditak. 🙂 

Svi ovi kreteni samo jednu mozdanu vijugu dijele - od Washingtona do Balkana...  Od Trampa i Bondi do Vucica i Brnabicke... 

Edited by ters
Posted
13 minutes ago, mrd said:

Na svakih 10 sekundi!

Spoiler je vrlo NSFW

• Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
Posted
14 minutes ago, ters said:

Svi ovi kreteni samo jednu mozdanu vijugu dijele - od Washingtona do Balkana...  Od Trampa i Bondi do Vucica i Brnabicke... 

Ja nisam verovao da je glupost tako rasprostranjena bolest i mislio sam da standard zivota ipak donosi neki nivo razmisljanja, ali sam se tako zeznuo, da vise ne znam da li sam ja glup, ili moje okruzenje. 🙂

3 minutes ago, Rex said:

Na svakih 10 sekundi!

Spoiler je vrlo NSFW

Reveal hidden contents

Znam da je bilo nesto 10, a sekunde su stvarno shocking. 🙂

• Like 1
Posted
7 minutes ago, Rex said:

Na svakih 10 sekundi!

Spoiler je vrlo NSFW

Reveal hidden contents

I to ponovio tri puta da bude siguran da su ga svi culi i da upamte  🤣

I ja sam, kao mrd mislio da su u pitanju bile minute - jer je i jedno i drugo besmisleno...

• Like 2
  • Ha-ha 1