Smrtokapa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Čovek bi za ovog Hegseta na osnovu vesti koje se pojavljuju rekao da je lik sto posto neki ruski špijun i saboter. S druge strane, da je lik odista ruski špijun, valjda ne bi bilo toliko očigledno da je ruski špijun, malo bi to iskusnije odradili. Pa sad ti vidi. 4 hours ago, Angelia said: Ok, znaci nije "we the people". Pogresna zemlja. Populizam ili ne, americki gradjani hoce odgovornost, nece birokratiju koja nema odgovornost. Potpuno mi je jasno da je to sistem u evropi. Americki gradjani su rekli ne. Sa punim pravom. Svi u zborove! U stvari ne, ovo što američki građani pokušavaju je suprotan metod, krenuli su od vrha i tu izabrali predstavnika, jednog vođu koji za razliku od odnarođenih elita oseća želje i potrebe naroda. Nije ovo prvi takav pokušaj u istoriji. Ne mislim da ovaj put nužno vodi u neku katastrofu (mada ima jako negativnih primera), ali mislim da je bitno da više verujete Trampu. Ako iz svake njegove rečenice i gesta vrišti "ja sam budala", zašto mu ne poverovati, za promenu? 1 1
Helena Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Don Dusko said: Da su malo previse ne bi bili fasisti. :)) PRIJE odlaska u Berlin površno smo pročitali da u Nobelhart & Schmutzigu, restoranu s jednom Michelinovom zvjezdicom, 43. na listi na World's 50 Best Restaurants, gosti ne smiju fotografirati jela. Na vratima je bilo istaknuto i da gosti ne smiju unositi oružje, ali i da u restoran ne smiju ući članovi AfD-a, neonacističke političke stranke. https://www.index.hr/magazin/clanak/michelinov-restoran-u-berlinu-zabranjuje-mobitele-fotografiranje-i-ulaz-neonacistima/2665394.aspx
Recommended Posts