ters Posted Friday at 03:53 AM Posted Friday at 03:53 AM (edited) 45 minutes ago, nonick said: Bold - Wow, sad cu pasti sa fotelje, pa situacija je bas suprotna. On je uveo tarife kada mi nismo imali tarife, samo jos jednom da ponovim. Znaci on je poceo, ilegalno nasuprot USMCA. Ja odustejem za danas. Ovo ti je kao da ja kazem 2+2=4 a ti kazes zasto ne 5 jer ako dodas jedan onda je 5. Ali on je bio u pravu, jer ako nije, zasto onda Kanada ne odluci da se prikljuci Sjedinjenim Drzavama, i pokaze mu da jeste, a Sjedinjeni Drazvljani ionako to nece jer da hoce onda bi Tramp bio u krivu, a on ne moze biti u isto vrijeme i u pravu i u krivu... Ali mi svakako ne razumijemo nista jer se tako vodi biznis. Edited Friday at 03:55 AM by ters 1 1 4
Dragan Posted Friday at 07:12 AM Posted Friday at 07:12 AM 9 hours ago, Angelia said: vazi, ali ja ne pricam sa njim. Jednom, dvaput, kao shala...ali brate ovde ljudi vise ne znaju da koriste imena. Infantilno. I nerazumljivo. Kritikujete njega, a radite istu stvar. Znaci slazes se da se predsednik najmocnije drzave na svetu javno ponasa detinjasto iz nemoci !? Ne secam se da si do sada to spomenula, iako si komentarisala svaki zarez i tacku kod Bidena i Kamale. 1
ters Posted Friday at 07:41 AM Posted Friday at 07:41 AM (edited) Nakon ukidanja ministarstva obrazovanja, MAGA ce konacno ostvariti svoj davno snjani san da se rijese tiranije onih koji su ih tjerali da uce citati i pisati, i to jos dzabe. San o tome da im broj zuba bude veci od broja zavrsenih razreda skole je nadohvat ruke. Nece zbog ovoga patiti nikakvi "leftisti iz akademije" u Massachusettsu nego gologuzija. I to dupla i ona manjinska, kriva jer se rodila s pogresnom bojom koze i jos krivlja jer nije nista uradila na izbjeljivanju iste, a jos vise Appalachianska gologuzija koja je sve ovo i podrzala u nadi da ce nepismeni kakvi jesu, imati vece sanse da se docepaju funkcija kad svima ostalima uniste pristup obrazovanju. Zna li se sta vise - ko je ubio zeku Rodzera? Ili su otkrili barem ko je ubio Kenedija ? Edited Friday at 07:45 AM by ters 6
Beonegro Posted Friday at 08:36 AM Posted Friday at 08:36 AM Detentions of European tourists at US borders spark fears of traveling to America 2
Nicklord Posted Friday at 09:40 AM Posted Friday at 09:40 AM Ali ovo otvoreno kršenje zakona: Commerce secretary begs Fox News viewers to buy Tesla stock “I think if you want to learn something on this show tonight, buy Tesla,” Lutnick said. “It’s unbelievable that this guy’s stock is this cheap. It’ll never be this cheap again.” https://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/howard-lutnick-fox-news-tesla-stock-b2718762.html 4
nonick Posted Friday at 11:27 AM Posted Friday at 11:27 AM (edited) 1 hour ago, Nicklord said: Ali ovo otvoreno kršenje zakona: Commerce secretary begs Fox News viewers to buy Tesla stock “I think if you want to learn something on this show tonight, buy Tesla,” Lutnick said. “It’s unbelievable that this guy’s stock is this cheap. It’ll never be this cheap again.” https://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/howard-lutnick-fox-news-tesla-stock-b2718762.html Hehe, budale. Ovo vec ne mozes ni da izmislis vise, znaci samo cekas da vidis/cujes sledecu genijalnost koji of course nije ni blizu sukoba interesa, ma jok. Al gle cuda, vise se ne cuje da je Hunter kupio pistoljce onako nadrogiran. Edit: e sad sa ovakvim budalama sad ti peegovaraj oko tarifa. Edited Friday at 11:31 AM by nonick 2
Angelia Posted Friday at 01:23 PM Posted Friday at 01:23 PM 5 hours ago, Dragan said: Znaci slazes se da se predsednik najmocnije drzave na svetu javno ponasa detinjasto iz nemoci !? Ne secam se da si do sada to spomenula, iako si komentarisala svaki zarez i tacku kod Bidena i Kamale. Godinama je bio proganjan, pribegao uvredama da, iz nemoci da se odbrani. Sad je vreme da prestane. Jer je to izraz slabosti. Ja sam oduvek govorila da ima gomila stvari koje mi se kod njega ne dopadaju kao licnosti. Samo sto nije imao ko da slusa. Bidenu I Kamali sam samo komentarisala ono sto je vidljivo svima, I licemerje, a ne svaki zarez I tacku, jer bi tu imala jos gomilu komentara. Ali uvek za sve njih koristim imena, ne izmisljam nadimke. I Pocahontas je bilo smesno mozda par puta u pocetku, I Governor Trudeau...posle vise nije. Ali on izvodi show za medije, koje je vase opravdanje?
Rex Posted Friday at 01:31 PM Posted Friday at 01:31 PM 6 minutes ago, Angelia said: Godinama je bio proganjan... Ali on izvodi show za medije, koje je vase opravdanje? U pravu si, on je u stvari žrtva. Vodi najmoćniju zemlju u istoriji čovečanstva, naravno da treba da izvodi show za medije, šta drugo. Srušio svetski poredak spolja, zemlju doveo na ivicu recesije za dva meseca na vlasti, ali ni u jednom trenutku nije zaboravio ono najvažnije - da izvodi show za medije. Heroj. 7
Angelia Posted Friday at 01:34 PM Posted Friday at 01:34 PM 1 minute ago, Rex said: U pravu si, on je u stvari žrtva. Vodi najmoćniju zemlju u istoriji čovečanstva, naravno da treba da izvodi show za medije, šta drugo. Srušio svetski poredak spolja, zemlju doveo na ivicu recesije za dva meseca na vlasti, ali ni u jednom trenutku nije zaboravio ono najvažnije - da izvodi show za medije. Heroj. Point missed....ili izvrtanje onog sto sam rekla. Ali nema veze, nisam ni ocekivala bolje....orange man bad!
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Friday at 01:45 PM Posted Friday at 01:45 PM 9 minutes ago, Angelia said: Point missed....ili izvrtanje onog sto sam rekla. Ali nema veze, nisam ni ocekivala bolje....orange man bad! Godinama proganjan, decenijama se izvlacio... Ah da...
Angelia Posted Friday at 01:56 PM Posted Friday at 01:56 PM 6 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Godinama proganjan, decenijama se izvlacio... Ah da... Aha, decenijama bio darling Hollywood I medija, dok se nije kandidovao. Onda je postao Hitler, jer je isao protiv Hilary. Nego, sta bese sa objasnjenjem sta je anti-zionist I pro-palestinian....crickets 😀
nonick Posted Friday at 03:24 PM Posted Friday at 03:24 PM On 3/19/2025 at 3:07 PM, Angelia said: To sto se vi bavite cesto nadimcima koji su samo vama jasni, nije moj problem. Detinjasto ponasanje, pisi kao odrasla osoba. To davanje nadimaka kao deca u osnovnoj, je samo izraz nemoci. Evo omiljenih nadimaka kojih je Tramp koristio protiv napada od strane liberal fake medija i Holivuda: Lyin' Ted, Birdbrain, Meatball Ron, Tiny D, Broken Old Crow, Liddle Mike Pence, Little Marco... itd. Jbt, fake libtard wiki (by Felon Musk) cak ima i posvecenu stranicu za ovo. Bas zato ne korisiti nadimke za dva najveca trollera sveta je nepostovanje prema njima. 🙂 Kad oni prestanu i drugi ce. 1
ters Posted Friday at 03:27 PM Posted Friday at 03:27 PM (edited) 1 hour ago, Angelia said: Aha, decenijama bio darling Hollywood I medija, dok se nije kandidovao. Onda je postao Hitler, jer je isao protiv Hilary. Nego, sta bese sa objasnjenjem sta je anti-zionist I pro-palestinian....crickets 😀 Nije postao Hitler jer je isao protiv Hillary, nego jer ni jednog trenutka nije pomislio da se ogradi od bijelih supremacista, nacista, rasista , Qanon-a kojih je u vrijeme prve kampanje i mandata bio ogranicen, mada i dalje zastrasujuci broj. Plus se okruzio ljudima koji jesu bili direktno povezani sa ovim ideologijama i organizacijama - Stephen Mller, Bannon, onaj Madjar sa Hortijevom medaljom... A onda je odustao i od toga i poveo ih u oruzanu pobunu na kraju mandata, i u nove izbore prosle godine. A oni su se ohrabreni takvim stavovima ili prestali pretvarati da nisu rasisti i dali srcu na volju ili ispuzali iz rupa u kojima su se krili od zakona, ucitelja i zubara, i nakotili u milionskim brojevima na radost svima u Sjedinjenm Drzavama i svijetu koji slicno misle. 1 hour ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Sve vise i vise price o smrtnim kaznama, o hapsenju i progonima svih stranaca, pa do demostracije sta raditi sa nedokumentovanim imigranitima osumnjicenim za nasilne zlocine - jer sudovi i procesi su previse "woke" i "libtard"... Edited Friday at 03:31 PM by ters 2 1
ters Posted Friday at 03:35 PM Posted Friday at 03:35 PM Da ne bude zabune - tvoje reakcija je vjerovatno dosla prije nego sto je forumski softwer spojio dva posta koja sam pisao - dakle prije ove slike i poziva na odstrel osumnjicenih ilegalnih imigranata. 2
Angelia Posted Friday at 03:38 PM Posted Friday at 03:38 PM 8 minutes ago, nonick said: Evo omiljenih nadimaka kojih je Tramp koristio protiv napada od strane liberal fake medija i Holivuda: Lyin' Ted, Birdbrain, Meatball Ron, Tiny D, Broken Old Crow, Liddle Mike Pence, Little Marco... itd. Jbt, fake libtard wiki (by Felon Musk) cak ima i posvecenu stranicu za ovo. Bas zato ne korisiti nadimke za dva najveca trollera sveta je nepostovanje prema njima. 🙂 Kad oni prestanu i drugi ce. Niste u istoj situaciji. Ne pricate sa medijima, niste politicari. On other subject, Tramp ce izgleda da prihvati poziv Kralja Charlsa da USA postane pridruzeni clan Komonvelta. Ne puno clanstvo ali ceremonijalno. Sto je lep prijateljski gest.
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Friday at 03:42 PM Posted Friday at 03:42 PM 5 minutes ago, ters said: Sve vise i vise price o smrtnim kaznama, o hapsenju i progonima svih stranaca, pa do demostracije sta raditi sa nedokumentovanim imigranitima osumnjicenim za nasilne zlocine - jer sudovi i procesi su previse "woke" i "libtard"... Kanadska dozvola ne vazi u Dzordziji... Mislim da me ne bi cudilo da su je osudili na smrt zbog spidinga. Deportovali su one venecuelance u el salvador zbog tetovaza, pola od njih nije imao nikakav kriminalni dosije, niti je pripadao ikakvoj bandi, nego onako rendom ih pokupili i poslali u neku tamo drzavu i ovi ih stavili na prinudni rad. Ne razumem zasto ih sve ne puste da se vrate u svoje maticne drzave ili odu gde hoce da odu van Amerike, nego hapse imigrante, ilegalce, turiste i drze ih po zatvorima, pogotovo po zatvorima u nekoj trecoj zemlji?! Cemu ove predstave da pokazu da je diktatura preko pogresnih ljudi? https://www.theguardian.com/us-news/2025/mar/20/deported-because-of-his-tattoos-has-the-us-targeted-venezuelans-for-their-body-art
ters Posted Friday at 03:56 PM Posted Friday at 03:56 PM Ova prica os speedingu je iz Trampovog proslog mandata - ali isti su motivi na djelu... Mene Sjedinjene Drzave nece vidjeti duze vrijeme... Ni u prolazu. 3
nonick Posted Friday at 04:00 PM Posted Friday at 04:00 PM (edited) ova je pustena prosle nedelje valjda, nije ista prica sta je Baby postavila: We were bound in chains that wrapped tightly around our waists, with our cuffed hands secured to our bodies and shackles restraining our feet' A Canadian woman who was detained for nearly two weeks by immigration officials in the U.S. is speaking out about her experience in an extensive account for The Guardian, titled “It felt like I had been kidnapped.” Jasmine Mooney, a 35-year-old business consultant from Vancouver, was detained by U.S. immigration officials while attempting to cross the border with a job offer and visa paperwork in hand. link Edited Friday at 04:02 PM by nonick 3 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Friday at 04:04 PM Posted Friday at 04:04 PM 7 minutes ago, ters said: Ova prica os speedingu je iz Trampovog proslog mandata - ali isti su motivi na djelu... Mene Sjedinjene Drzave nece vidjeti duze vrijeme... Ni u prolazu. Nisam ni videla datum, izasao mi kao sledeci video i totalno se uklopilo u desavanja.
shonke Posted Friday at 06:20 PM Posted Friday at 06:20 PM 4 hours ago, Angelia said: Godinama je bio proganjan, pribegao uvredama da, iz nemoci da se odbrani. ? 1
nonick Posted Friday at 08:52 PM Posted Friday at 08:52 PM “At my direction, the United States Air Force is moving forward with the world’s first sixth-generation fighter jet, number six, sixth generation, nothing in the world comes even close to it, and it’ll be known as the F-47,” Trump said. no comment 4
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Friday at 09:09 PM Posted Friday at 09:09 PM 15 minutes ago, nonick said: “At my direction, the United States Air Force is moving forward with the world’s first sixth-generation fighter jet, number six, sixth generation, nothing in the world comes even close to it, and it’ll be known as the F-47,” Trump said. no comment I svaka sledeca ce biti 47... jer, boze moj Kako je krenulo 48 nece ni biti.
nonick Posted Friday at 09:33 PM Posted Friday at 09:33 PM (edited) on the other hand... F-47! Pun pogodak 🙂 ready to go i za bumper sticker Edited Friday at 09:56 PM by nonick
Recommended Posts