Jump to content

[USA] SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE - unutrašnja politika i uticaj na svetska kretanja

McCarthy

Recommended Posts

6 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Ma ja bi za nju trazio da se odradi vestacenje, ova nije sama u glavi. Nekako se Joe spavalica prezivjeo ali svijet ovu ne bi.

Znam... zato imate onog tamo, a posle se folirate po drugim temama kao fuj bljaks 

Vučić prvi evropski lider koji je čestitao Trampu: Poslao mu snažnu poruku

Woke je postao prokažen izraz (kao i liberal božemeoprosti), još ga vide i gde ga ima i gde ga nema.

Sad mi samo žao što nismo Mikiju na vreme javili da je Lebron podržao Kamalu, mogao je da se pridruži onoj predizbornoj žurci za smišljanje nadimaka za nju. :classic_biggrin:

• Like 1

3 minutes ago, DameTime said:

Pretpostavljam da kod Donalda ne vidiš ništa problematično u glavi? U tom slučaju, dobro je da je Amerika izbegla ovaj woke metak.

Vidim kod ove, prosto mi je nevjerovatno da je uopste neko i pomislio da je ova materijal za nesto a kamoli za predsjednicu.

Ovo je mozda jedan od najgrih kandidata ikada. Upucali milijarde u nju da je poguraju, radili se  koncerti za DZ" velikih muzickih zvijezda ali dzaba

1 minute ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said:

Znam... zato imate onog tamo, a posle se folirate po drugim temama kao fuj bljaks 

Vučić prvi evropski lider koji je čestitao Trampu: Poslao mu snažnu poruku

Kojeg?

Ipak je Kamala pobedila sa svojim naglascima i drugi na svakoj konvenciji. Brilijantna je i stvarno je generalno ceo svet ne samo amerika na odlicnom putu nakon mandata nje i zombija, steta! mogli smo da dozivimo nuklearnu apokalipsu za naseg zivota da je ona izabrana.

• Like 2

Just now, atmsfr lnČ said:

Ipak je Kamala pobedila sa svojim naglascima i drugi na svakoj konvenciji. Brilijantna je i stvarno je generalno ceo svet ne samo amerika na odlicnom putu nakon mandata nje i zombija, steta! mogli smo da dozivimo nuklearnu apokalipsu za naseg zivota da je ona izabrana.

takoe!

ovako cemo samo kao topovsko meso rusa i kineza ili u boljem slucaju svi cemo da motamo kablove dok nas bicuju kao stojan.

• Like 1

1 minute ago, atmsfr lnČ said:

A sa Tumparom necemo eh?

image.thumb.png.90934214e78459a5c9dcf6acbff13313.png

Bice opet ovo.

• Ha-ha 1

2 minutes ago, atmsfr lnČ said:

mora da je sa Jessica Alba ili JLo na tome radila?😀

@Don Dusko vidi Djurica🤣🤣🤣

• Like 1

Just now, Cavani said:

Nece nista strasno da se desi sto je Tramp ponovo izabran, osim za proizvodjace oruzja i taj military lobi. Covek ni jedan rat nije zapoceo, mnogi to ne mogu da mu oproste. 

100 puta ponovljena laz ne postaje istina.

Ako nije on, nije ni Bajden.

• Ha-ha 2

2 minutes ago, Cavani said:

Nece nista strasno da se desi sto je Tramp ponovo izabran, osim za proizvodjace oruzja i taj military lobi. Covek ni jedan rat nije zapoceo, mnogi to ne mogu da mu oproste. 

Cujemo se za 4 godine.

Just now, McLeod said:

takoe!

ovako cemo samo kao topovsko meso rusa i kineza ili u boljem slucaju svi cemo da motamo kablove dok nas bicuju kao stojan.

Zasto tako mislis? Meni stanje na terenu pokazuje druge stvari a to je da za 4 godine Trampa nismo imali nijedan rat velikih razmera, kako su dosli tupan i glupan ceo svet je eksplodirao. Da je ne daj boze Kamala izabrana Kina bi okupirala Tajvan za 2-3 meseca. Rat u Ukrajini ce sigurno ubrzo da se zavrsi ali verovatno uz uslove Rusije to jest da zadrze sve teritorije koje su zauzeli, to naravno samo zbog ukidanja finansija kijevskom narkomanu. Sto se tice rata u Gazi tu me ne greje sunce jer je on mnogo vise pro-izraelski orijentisan nego ovo dvoje i tu moze da dodje do jos vece eskalacije sa Iranom.

E sad ja ne pricam da je Tramp neko idealno resenje, naravno da sigurno ima boljih ali je za ovo dvoje izmislilactm .

• Like 4

1 hour ago, Clash said:

Fali ti: "It i is going to be the greatest EXPO in the region"

I: "Hosting EXPO was unfathomable during the reign of the Yellow regime"

44 minutes ago, PorodicneVrijednosti said:

Ako su woke budalestine koje su pri tome maksimalno preuvelicane i ispinovane veci problem od platforme koja je vrlo jasno i vrlo otvoreno sirila rasisticke dezinformacije s ciljem demonizovanja migranata bili oni legalni ili ne, koja je pokusala izvrsiti drzavni udar kad joj se nisu dopali rezultati izbora i jos more toga, onda kao kompletno drustvo imamo poprilicno ozbiljan problem. 

Jbg, zavisi iz kojeg ugla se gleda. Za nekoga su woke budalaštine preuveličane i ispinovane. A za nekoga drugog je državni udar, predvodjen čovekom sa rakunom na glavi, preuveličan i ispinovan...

Ovde se generalno diskusija svodi na pljuvanje i omalovažavanje ove druge opcije, a najcrnje od svega je što su i jedni i drugi u pravu maltene za sve što kažu. 

Izvinjavam se što padobranišem, jer me generalno ne zanima ni politička situacija ni epilog u US, ali kad bi mi neko ove kampanje, likove, debate, klipove, isečke sklopio u film i prezentovao kao parodiju, bez problema bih poverovao da jeste parodija. Meni je zaista neverovatno da je ovako nešto moguće i da narod aktivno i strastveno učestvuje u biranju između ovakve dve opcije.

Edited by fillam
  • Like 8

9 minutes ago, atmsfr lnČ said:

Zasto tako mislis? Meni stanje na terenu pokazuje druge stvari a to je da za 4 godine Trampa nismo imali nijedan rat velikih razmera, kako su dosli tupan i glupan ceo svet je eksplodirao. Da je ne daj boze Kamala izabrana Kina bi okupirala Tajvan za 2-3 meseca. Rat u Ukrajini ce sigurno ubrzo da se zavrsi ali verovatno uz uslove Rusije to jest da zadrze sve teritorije koje su zauzeli, to naravno samo zbog ukidanja finansija kijevskom narkomanu. Sto se tice rata u Gazi tu me ne greje sunce jer je on mnogo vise pro-izraelski orijentisan nego ovo dvoje i tu moze da dodje do jos vece eskalacije sa Iranom.

E sad ja ne pricam da je Tramp neko idealno resenje, naravno da sigurno ima boljih ali je za ovo dvoje izmislilactm .

Za proslog vakta Trampa imali smo rat u Ukrajini, puskaranje u Kasmiru, rat u Jemenu, rat u Sudanu, rat u Siriji, otimanje teritorijalnih voda od Filipina od strane Kine, provokacije Severne Koreje, i ne znam gde jos po Africi je bilo ratova, ali sigurno 5+.

Videcemo bas sta ce sad da izmisli.

• Ha-ha 2

4 minutes ago, fillam said:

Ovde se generalno diskusija svodi na pljuvanje i omalovažavanje ove druge opcije, a najcrnje od svega je što su i jedni i drugi u pravu maltene za sve što kažu. 

Izvinjavam se što padobranišem, jer me generalno me ne zanima ni politička situacija ni epilog u US, ali kad bi mi neko ove kampanje, likove, debate, klipove, isečke sklopio u film i prezentovao kao parodiju, bez problema bih poverovao da jeste parodija. Meni je zaista neverovatno da je ovako nešto moguće i da narod aktivno i strastveno učestvuje u biranju između ovakve dve opcije.

Zašto si došao da budeš razuman? Molim te, 

https://www.youtube.com/watch?v=jFd1I_YbzEY

:lol_2:

• Ha-ha 1

Beyonce, Taylor Swift, Leo diCaprio i svi koji su placeni $milionima za podrsku Kamali - odmah neka vrate sve do poslednjeg!!! 

Ne kazem da nisu u pravu sto su naplatili velike iznose za svoju podrsku jer nije jeftino da glumis idiota dok se prevatvaras da si fan predsednickog kandidata kakva je bila Kamala dizaster. Ne ponovilo se.

Just now, Mama_mia said:

Beyonce, Taylor Swift, Leo diCaprio i svi koji su placeni $milionima za podrsku Kamali - odmah neka vrate sve do poslednjeg!!! 

Ne kazem da nisu u pravu sto su naplatili velike iznose za svoju podrsku jer nije jeftino da glumis idiota dok se prevatvaras da si fan predsednickog kandidata kakva je bila Kamala dizaster. Ne ponovilo se.

Jos su ih i platili🤣🤣🤣🤣 pa hit

12 minutes ago, L' Imperatore said:

Jbg, zavisi iz kojeg ugla se gleda. Za nekoga su woke budalaštine preuveličane i ispinovane. A za nekoga drugog je državni udar, predvodjen čovekom sa rakunom na glavi, preuveličan i ispinovan...

Woke budalestine tipa identitetske politike koja je najludja stvar od svega nece nikoga ubiti niti podstaci na istrebljenje neke nacionalne/rase/religijske grupe dok rasisticke izmisljotine koje direktno targetiraju imigrante u USA bili oni legalni ili ilegalni itekako mogu dovesti do toga. Vec je dovoljno puta vidjeno kako zavrsi kad se krene s takvim huskanjem. 

• Like 4
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1