Jump to content

[USA] SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE - unutrašnja politika i uticaj na svetska kretanja

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said:

Ijao 🙄

Tako je bilo strasno da se niko nije cimnuo narednih 20 sekundi. Rejting mu je na dnu... 

Kolaterala... i uvo koje je zaraslo za 5 dana bez oziljka

Uh kakav cinizam, da Tramp podmetnuo glavu, a covek ubijen. Isto kao sto je ovaj ucitelj iz Kalifornije odlucio da robija za show.

Ali izbori nisu pokradeni 😀 to je conspiracy theory.... da li uopste imate kriticki osvrt na takve price?

Posted
1 minute ago, Angelia said:

Uh kakav cinizam, da Tramp podmetnuo glavu, a covek ubijen. Isto kao sto je ovaj ucitelj iz Kalifornije odlucio da robija za show.

Ali izbori nisu pokradeni 😀 to je conspiracy theory.... da li uopste imate kriticki osvrt na takve price?

Ma daj oladi brate mili... Ti si svoj cirkus izabrala, pa ga gledaj... 

Posted
1 hour ago, Malkolm Brogdon said:

Znaci onda mozemo da se slozimo da je sinoc neko pucao, ali isto i da izbori 2020. nisu pokradeni?

Najvažnije, treba da se dozida plesna dvorana u Beloj kući. 

• Like 2
Posted

još jedna sličnost sa administracijom ronalda regana je ovaj assassination attempt. doduše, ova sličnost je simbolička, ali barem četiri glavne ose oko kojih tramp vodi spoljnu politiku su postojale i za vreme regana. da je tramp bio ranjen i preživeo, bio bi tek drugi predsednik koji je preživeo pokušaj ubistva i ranjavanje dok se nalazio u beloj kući. tramp je jedini predsednik koji je izbegao pokušaj ubistva u periodu između svoja dva predsednička mandata. da nije uzeo drugi mandat, pridružio bi se teodoru ruzveltu kao bivšem predsedniku koji je preživeo pokušaj ubistva.

Posted
6 hours ago, Malkolm Brogdon said:

Znaci onda mozemo da se slozimo da je sinoc neko pucao, ali isto i da izbori 2020. nisu pokradeni?

Mozete da se slozite sta god hocete, samo mi je interesatno koliko conspiracy theories mogu ljudi da veruju, kad im odgovara. A da druge optuzuju za to sto rade.

Posted
15 hours ago, Angelia said:

Mozete da se slozite sta god hocete, samo mi je interesatno koliko conspiracy theories mogu ljudi da veruju, kad im odgovara. A da druge optuzuju za to sto rade.

Ja recimo imam problem da verujem teorijama zavere ove administracije i to ogroman problem. Cak i kada nesto izgleda iz svih uglova kao istina, nalazim sebe da se proispitujem i trazim detalje jer mora biti neka mucka, da nije ne bi bili oni

Ovaj tip sto su ga uhvatili, je putovao sa sve tim silnim arsenalom vozom od kalifornije do washingtona i bio siguran da ce uspeti da se usunja (utrci pored 20 ss) i ubije eventualno gospodina na zacelju? Tip koji je fakticki na rubu genija, pa mu je ovako nesto 'genijalno' palo na pamet?! I to zato sto je bio veliki ljubitelj Kamale pa joj donirao silnih 25 dolara?! 

Isto kao i Tyler Robinson sto je ubio Charlia... 🤪

Posted

Ja verujem da je istinito, ludaka imaš svugde, ali je frapantno tranpova sposobnost da odmah iskoristi u svoju korist.

Eno ga već o piše o balrumu, da je bila balrum, do ovoga ne bi došlo...

Msm, šta ti je obezbeđenje radilo, spavalo?

I na sve se oglasila Mela na tviteru jasno tražeći ostavku i cenzuru Kimela, "jer unosi razdor u our country" :classic_dry:

Nije do tranpa neg do Kimela.

Tačno će spojiti pajtonovce zbog USA.

• Like 1
  • Pumpaj! 1
Posted
2 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said:

Ja recimo imam problem da verujem teorijama zavere ove administracije i to ogroman problem. Cak i kada nesto izgleda iz svih uglova kao istina, nalazim sebe da se proispitujem i trazim detalje jer mora biti neka mucka, da nije ne bi bili oni

Pa to ti kazem, nalazis teorije zavere u svemu, jer ti se ne svidja administracija, ali ismevas desnicare za teorije zavere... Tako isto razmislja deo ljudi sa suprotne ideoloske strane. 

Kako ide sad istraga da su leve organizacije finansirale desnicare, da bi se onda kobajagi borili protiv desnicara? 

2 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said:

Ovaj tip sto su ga uhvatili, je putovao sa sve tim silnim arsenalom vozom od kalifornije do washingtona i bio siguran da ce uspeti da se usunja (utrci pored 20 ss) i ubije eventualno gospodina na zacelju? Tip koji je fakticki na rubu genija, pa mu je ovako nesto 'genijalno' palo na pamet?! I to zato sto je bio veliki ljubitelj Kamale pa joj donirao silnih 25 dolara?! 

Isto kao i Tyler Robinson sto je ubio Charlia... 🤪

Aha, znaci ugrozio je svoj zivot, unistio ostatak zivota, da pomogne Trampu? To deluje bas logicno 😀 I ko je ubio CK koji je bio bitan faktor u Trampovoj pobedi 2024te? Tramp? Pa posle se smejte Qanonu. 

Nazalost, ljudi su veoma podlozni takvim teorijama, cak I kad nemaju dokaza ni logike.

Posted

Nema tu ništa čudno, jezik mržnje koji Tramp koristi izaziva istu sa druge strane. Dovoljno je da neko labilnije malo pukne i u zemlji gde se oružje kupuje lakše nego cigare krene da uradi nešto ovako.

• Like 3
  • Thanks 1
Posted

Ma taj pokusaj ubistva kad mu je metak okrznuo uvo, to je bre cista Amerika, to je kao iz nekog romana.

A I ovo sada, nema tu nista zavere, sve su to gluposti.

Posted
1 hour ago, DJORDJE said:

Nakon sto je ustedeo drzavi trilionce , sada ima da sredi i penzionerske muke. @Angelia, ako odlucis da se resis svoje penzione ustedjevine ja je dobrovoljno preuzimam, nemam vremena da cekam na AI, idem u pemZiju ove godine.

https://www.yahoo.com/finance/sectors/technology/articles/elon-musk-says-saving-retirement-174705539.html

Moja penziona ustedjevina je u nekretninama, mislim ako hoces da kupis? 😀 dacu ti sa inflation discount ... SR me naucila da ne verujem u zivot od penzije, nego samo u stednju I ulaganje. To sto Musk veruje u AI je njegov prerogative.

Posted (edited)

Nemam pojma da li je zavera ili nije ali scene su za istoriju.

Agenti koji stite Vensa ulecu ko munje izvlace ga, agenti koji stite Trampa u fazonu a u jebote jer stvarno moramo, ima opet da nam padne pa da ga teglimo i naravno tako se i desilo

Hegset uradjen ko zmaj 

stephen-miller-using-pregnant-wife-as-hu

Miler koji je iza trudne supruge

Lik koji viri iza stola

Tramp koji viri kod zavese

😄 😄 😄 

Edited by MeanMachine
  • Ha-ha 1
Posted
4 hours ago, Angelia said:

Pa to ti kazem, nalazis teorije zavere u svemu, jer ti se ne svidja administracija, ali ismevas desnicare za teorije zavere... Tako isto razmislja deo ljudi sa suprotne ideoloske strane. 

Kako ide sad istraga da su leve organizacije finansirale desnicare, da bi se onda kobajagi borili protiv desnicara? 

Pa sad, mozes tumaciti kako hoces, da li se meni ne svidja administracija ili mi se ne svidja sto lazu gotovo sve...

Ja licno im ne verujem nista. Ekipa koja odgovorna je bukvalno jeziva, kao da su se trudili da sto gore, neodgovornije i gluplje nadju... Verovatno to nekom odgovara, meni ne. 

4 hours ago, Angelia said:

Aha, znaci ugrozio je svoj zivot, unistio ostatak zivota, da pomogne Trampu? To deluje bas logicno 😀 I ko je ubio CK koji je bio bitan faktor u Trampovoj pobedi 2024te? Tramp? Pa posle se smejte Qanonu. 

Nazalost, ljudi su veoma podlozni takvim teorijama, cak I kad nemaju dokaza ni logike.

Pa stvar je, kao sto ti kazem, ne-ve-ru-jem im nista. Mozda je on kao i Tyler samo zrtveno janje, ili placen ili ko ce ih ocin vise znati sta sve rade... 

• Like 1
Posted

23 minutes ago, MeanMachine said:

Miler koji je iza trudne supruge

Lik koji viri iza stola

Tramp koji viri kod zavese

😄 😄 😄 

Stiti suprugu svojim telom, kako mozete da budete maliciozni?

22 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said:

Pa sad, mozes tumaciti kako hoces, da li se meni ne svidja administracija ili mi se ne svidja sto lazu gotovo sve...

Ja licno im ne verujem nista. Ekipa koja odgovorna je bukvalno jeziva, kao da su se trudili da sto gore, neodgovornije i gluplje nadju... Verovatno to nekom odgovara, meni ne. 

Kao sto rekoh, argumentacija ti je ista kao teoriticirima zavere na desnoj strani. Odlican primer horseshoe theory.

22 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said:

Pa stvar je, kao sto ti kazem, ne-ve-ru-jem im nista. Mozda je on kao i Tyler samo zrtveno janje, ili placen ili ko ce ih ocin vise znati sta sve rade... 

Aha, zrtveno jagnje sa DNA na pusci. 🙄 mrznja prema Trampu je toxicna. Isto i kao prema Dems. Postavio covek uvo, da ga klinac upuca sa 100m ... zamisli koji genije je to, da organizuje 3 atentata na sebe, i koliko poverenja u pucace, i jos ubije CK, da osteti sebe. Pa posle, Trump glup. Kakvi bre glup, genije, suvi genije.

Ali nece vas prevariti.... a secret service agent koji je pogodjen, je zrtveno jagnje. 

Zbunicu samu sebe ako nastavim da trazim logiku u tome 

Posted
2 minutes ago, Angelia said:

Stiti suprugu svojim telom, kako mozete da budete maliciozni?

Kao sto rekoh, argumentacija ti je ista kao teoriticirima zavere na desnoj strani. Odlican primer horseshoe theory.

Aha, zrtveno jagnje sa DNA na pusci. 🙄 mrznja prema Trampu je toxicna. Isto i kao prema Dems. Postavio covek uvo, da ga klinac upuca sa 100m ... zamisli koji genije je to, da organizuje 3 atentata na sebe, i koliko poverenja u pucace, i jos ubije CK, da osteti sebe. Pa posle, Trump glup. Kakvi bre glup, genije, suvi genije.

Ali nece vas prevariti.... a secret service agent koji je pogodjen, je zrtveno jagnje. 

Zbunicu samu sebe ako nastavim da trazim logiku u tome 

Nikad niko nije rekao da Tramp ima neke veze sa ubistvom Kirka. Ne znam odakle se infomrises. Elem to ubistvo teoreticari zavere povezuju sa Izraelom tu nikakve teorije zavere nema, Tejlor je priznao ocu i posle toga se sam predao. Stoji da je postigao vrlo neverovatan pogodak za njegovo iskustvo sa oruzijem ali to opet ne menja cinjenicu da je on priznao ocu i predao se.

Otac ga je mislim i prepoznao sa snimaka i znao je stavove njegove prema Kirku pa je povezao dva sa dva i kad mu je trazio dedinu pusku bilo je jasno sta se desilo.

Takodje mi nisu jasni likovi kojima nije jasno sto je pusku sakrio u sumarku. Kazu eto doneo ju je pa mogao je da odnese. Jeste vala bas ce posle ubistva da se seta sa puskom zavucenom u pantalone...

Vidi ja mislim da Milerova zena ide ka izlazu a on je iza nje pa stoji da je stiti telom ali opet slika je...plus lik je takav ljiga da ne vidim razlog da mu ne pomeraju dupe

Posted

Niko nikad, ali gospoja Kirk je imala vrlo, kako bih rekla...nadmene i arogantne, čak i propagandističke izjave o Evropi, kako je, kao propala, nešto u smislu nereda.

Što je možda istina, ali je u USA ubijen njen muž i tri puta su pucali na aktuelnog predsednika.

A na Melin tvit je stiglo naravno i mnoštvo odgovora, ja sam izabrala meni najjači