Nicklord Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 hours ago, nonick said: Elon je pitao Epstina kad je najludja zurka na ostrvu, 4 godina posle presude Epsrinu za pedofiliju. Ovi su stvarno monstrumi svi redom. Ovo sta nam se dogadja je gore nego sto sam ikad procitao ili neki film pogledao. Barem na ovom nivou, jbg, pedofili i manijaci nam uredjuju zivote. Ima raznih optužba za razne ljude. Ajde da kažemo da su bukvalno sve izmišljene. 0 njih da je tačno. Ajde da uzmemo samo mejlove koje su pisali FBI i tužioci između sebe ili Epstein sa raznim ljudima kao ono što se desilo. Samo oni su dovoljni da se vidi kakva grupa pedofila određuje kurs USA i sveta. 4
Barkley#34 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Verujem da postoje još čvršći dokazi ali se još uvek čuvaju. Da sve to izađe cenim da bi to rasturilo ceo politički i biznis vrh, sa svih strana, ne samo aktuelnu vlast. Ko zna šta bi nam sledilo nakon potpunog gubitka poverenja u ceo sistem i kakvi bi igrači to sve iskoristili. 1
Ludi za Poli Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ne tako davno nasa cijenjena forumasica nas je ovdje uvjeravala kako Trump nema veze sa Epsteinom i da mu se pokusava prikaciti. Tko bi zapravo trebao biti iznenadjen sto je i tada lagala kao i sto sad konstantno laze? 1
rodriguez Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 1 hour ago, Ludi za Poli said: Ne tako davno nasa cijenjena forumasica nas je ovdje uvjeravala kako Trump nema veze sa Epsteinom i da mu se pokusava prikaciti. Tko bi zapravo trebao biti iznenadjen sto je i tada lagala kao i sto sad konstantno laze? koja je ta? nemoguce da to postoji, barem ja to ne mogu zamisliti, ko bi opravdao to sto je navedeno na iskazima. prosto ne mogu da zamislim zenu koja stane iza ovakvih monstruma, svejedno na njihovu politicku poziciju. zamisli da imas cerku kojoj ce neko da measure the children’s vulva and vaginas by entering a finger and rated the children on tightness. The document, published by the Department of Justice as part of the Epstein files on Friday, includes allegations from an unnamed person, who claimed: “He (Trump) measured the children’s vulva and vaginas by entering a finger and rated the children on tightness.” The guests at these parties were elder men and included Elon Musk, and Trump’s eldest children, Don Jr., Eric, and Ivanka, the documents allege. “We were taken in rooms, forced to give oral sex to Donald J. Trump,” the unverified account continues. “Forced to allow them to penitrate [sic] us. I was 13 years old when Donald J. Trump raped me. Ghislaine Maxwell was also present.” Kako će ova ekipa da šalje jedna druge na električnu stolicu kada dođe vreme, nismo svesni. Čuj, Elon Musk. Edited 4 hours ago by rodriguez
Angelia Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 hours ago, Nicklord said: Ima raznih optužba za razne ljude. Ajde da kažemo da su bukvalno sve izmišljene. 0 njih da je tačno. Ajde da uzmemo samo mejlove koje su pisali FBI i tužioci između sebe ili Epstein sa raznim ljudima kao ono što se desilo. Samo oni su dovoljni da se vidi kakva grupa pedofila određuje kurs USA i sveta. Imam Epstain fatigue. Javite kad otkrijete dokaze, pa da zajedno mozemo da budemo uzasnuti. Inace (walks in sarcasm) pitala sam DJT da mi napravi caj, nesto kijala, I usput ga pitam dok je spremao caj, da li je silovao maloletnice. Kaze ne, ja vise volim starije modelsice. Jbga sta da kazem, izgleda nije, kaze da nije, Musk je klimao glavom dok je pio caj.
Angelia Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, nonick said: Obama nije u Tramp/Epstin fajlovima. Zasto bi bio? Koliko znamo Klinton je bio prijatelj.
nonick Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Angelia said: Zasto bi bio? Koliko znamo Klinton je bio prijatelj. Pazi da te trolibus ne pregazi od silnog Epstein fatigue. Iako je samo bio troll na tvoje "bas me ne zanima da mi je predsednik zastitinik pedofila", a verovatno je i gore, evo tebi kontra pitanje. Jel si se ikad zapitala zasto je Tramp toliko puta u tim fajlovima, jel to neka zavera? Tramp je 100% znao da je Epstin pedofil i da trafikuje decu. To je sad svima jasno, nema ni trunke sumnje u to. Znaci ako to znamo zasto bi iko normalan imao sa tom gnjidom ista? Pa meni takav ne bi trebao za predsednika ni u ludilu, zero personal/zero business. I sad je Obama i Biden kriv za sve, citaj samo postove Trampa u zadnjih dana, cuj Obama, posle toliko godina, sad vec i ne zna sta da izmislja, pa jos hoce neke dokaze da su izbori pokradeni 2020. In other news: ICE claims that immigrant shattered his skull running into wall Immigration and Customs Enforcement agents initially claimed Alberto Castañeda Mondragón had tried to flee while handcuffed and “purposefully ran headfirst into a brick wall,” according to court documents filed by a lawyer seeking his release. But staff members at Hennepin County Medical Center determined that could not possibly account for the fractures and bleeding throughout the man’s 31-year-old’s brain, said three nurses familiar with the case. “It was laughable, if there was something to laugh about,” said one of the nurses, who spoke to The Associated Press on the condition of anonymity because they were not authorized to discuss patient care. “There was no way this person ran headfirst into a wall.”
Mina D. Harker Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago Čuj Epstin fatigue, a ne zamara 50 postova o okretanju volana i je li prednji točak krenuo ka vani ili unutra
Recommended Posts