DameTime Posted yesterday at 03:41 PM Posted yesterday at 03:41 PM Na temu Trumpovog prisustva u Epstein fajlovima, koje je (ponovo) u žiži interesovanja, imam da kažem samo sledeće: 1
Angelia Posted yesterday at 04:46 PM Posted yesterday at 04:46 PM 48 minutes ago, DameTime said: Na temu Trumpovog prisustva u Epstein fajlovima, koje je (ponovo) u žiži interesovanja, imam da kažem samo sledeće: Znaci da verujemo Virginia Guiffre? Tara Reade? Jer nikad nije zabelezeno da zena laze. Btw what is a woman? Da verujemo Hillary? Ketanji Jackson, meni?
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted yesterday at 05:23 PM Posted yesterday at 05:23 PM Oh, da li da verujemo Virdziniji? Oh da li da verujemo demokratama? Oh da li da verujemo nekim republikancima? Oh da li da verujemo sudijama? Oh da li da verujemo novinarima? Oh da li da verujemo svojim ocima? .... Zasto, kad mozemo da verujemo paklenoj pomorandzi... koji je u prvom mandatu izgovorio 30k lazi svima nama u lice. 4
Ludi za Poli Posted yesterday at 05:30 PM Posted yesterday at 05:30 PM Podmecu Trampari, ne bi on nikad. Zakleo se Allahom i dao casnu pionirsku da ne zna ni ko je Epstein, to je sasvim dovoljno. 1
nonick Posted yesterday at 09:51 PM Posted yesterday at 09:51 PM (edited) I have never had sexual relelation with that man, Mr. Trump. Jbt, kako stoji stanje u MAGAversu :)) hehehe? edit: Mark, Epstinov brat, kaze za Newsweek da Bubba nije Klinton. Ostaje pitanje: Who is Bubba and why is Donnie blowing him? 🙂 *Donnie izbrisan Edited 23 hours ago by nonick
Angelia Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 6 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Oh, da li da verujemo Virdziniji? Oh da li da verujemo demokratama? Oh da li da verujemo nekim republikancima? Oh da li da verujemo sudijama? Oh da li da verujemo novinarima? Oh da li da verujemo svojim ocima? .... Zasto, kad mozemo da verujemo paklenoj pomorandzi... koji je u prvom mandatu izgovorio 30k lazi svima nama u lice. Zasto su svoje oci na ovoj listi, iako I one mogu nekad da prevare? Zasto bi verovali bilo kome ko nema dokaze? Ukljucujuci Trampa. Ako hoces slepo da verujes, pridruzis se religiji/ideologiji/kultu. Ne mogu da verujem da je to nesto kontraverzno.
djura.net Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Evo malo lepih vesti, leti perje u MAGA sekti cnn President Donald Trump announced Friday he is officially rescinding his endorsement of Rep. Marjorie Taylor Greene and attacked her in personal terms, while the congresswoman countered that Trump was trying to make an example of her to prevent the release of files on convicted sex offender Jeffrey Epstein.
freethrow Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Odvratno. Jednostavno odvratno, Fratelli d'Italia su gospoda za Trampove degenrike. 3
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 8 hours ago, Angelia said: Zasto su svoje oci na ovoj listi, iako I one mogu nekad da prevare? Zasto bi verovali bilo kome ko nema dokaze? Ukljucujuci Trampa. Ako hoces slepo da verujes, pridruzis se religiji/ideologiji/kultu. Ne mogu da verujem da je to nesto kontraverzno. Apsolutno nista nije kontraverzno. Tebi je ocito dokaz samo neki fizicki dokaz, sto u ovim slucajevima nije. Desetina sada zena, nekada devojcica i devojaka je ispricalo istu pricu gde cesto nisu upoznate jedna sa drugom, stotine hiljada stranica i zapisa, patern, vreme dogadjanja, mesta dogadjanje, nacin transportovanja, nacin komunikacije... sve se ponavljalo od prve do poslednje, cak je bilo i fotografija i verujem da ima jos uzasnijih od obicnog fotkanja... cekamo jel da to objave... Znaci, religiju, kult, ideologiju zadrzi za sebe, duboko si u tome, stvarno bih zelela da to radis iz nekog jako dubokog licnog interesa, jer ovako je totalno idiotski sta pises. Ceo ovaj slucaj se vuce od tamo neke 2007-8... nije nikakva namestaljka tom orangutanu kog toliko obozavas i on je tamo pa je tamo, samo je jos jedno politicko zamazivanje jer su uticajni ljudi ucestvavali u tome i trude se da zataskaju. Trebalo bi s obzirom koliko su ti puna usta (bila) law and order da budes prva u redu za objavljivanje, ali ne... I ne kreci sa 'sto nije Bajden' jer Bajden niti je gradio kampanju na tome, niti ista obecavao i nije na njemu bilo nego na Mariku Garlandu koji nista nije uradio, osim sto je sakupljao fajlove. Velika vecina tih fajlova isplivala tek 2019 kada se doticni verovatno uz pomoc obesio na visini od metra. 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 5 minutes ago, freethrow said: Odvratno. Jednostavno odvratno, Fratelli d'Italia su gospoda za Trampove degenrike. Bukvalno. Davno sam napisala da bi Dzon Geti bio casniji predsednik od ovog i jos uvek mislim to. Mafija bar ima neke principe. 2
freethrow Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Mene više, kao i u Srbiji, uznemiravaju apologete kriminalaca i pacijenata nego sami subjekti obožavanja. 2
Barkley#34 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago https://www.danas.rs/svet/timoti-snajder-tramp-lazi/ Zanimljiv tekst. 1
Dobar Los Milos Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Gde se izgubio onaj patoloski lazov Bohumilo? Vidim da mu je pajtas Angelia jos tu, i pitam se zasto ne banujete ljude cija je funkcija samo sirenje lazi i whitewashing najumobolnijih i najbolesnijih dogadjanja i osoba?
Helena Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 5 hours ago, Barkley#34 said: https://www.danas.rs/svet/timoti-snajder-tramp-lazi/ Zanimljiv tekst. Zanimljiv momenat u tekstu (ako je prevodilac dobro preveo) je stavljanje navodnike na reč zdravstveni sistem. Inače taj Vans retko odvratan lik, u životu nisam srela nikog da se neko tako menja po potrebi. Nikad nisam videla da neko ko je bio agnostik a formirana je ličnost u potpunosti, odjedanput "spozna boga" i 2019. se pokrsti u katolika. Ostalo nije da nismo znali. 6 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Bukvalno. Davno sam napisala da bi Dzon Geti bio casniji predsednik od ovog i jos uvek mislim to. Mafija bar ima neke principe. Samo reč-čovek može da se obesi i na manjoj visini, dok sam radila u hitnoj, jedna osoba se obesila na nekih 40 cm visine, ispod niskog čardaka
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Helena said: Samo reč-čovek može da se obesi i na manjoj visini, dok sam radila u hitnoj, jedna osoba se obesila na nekih 40 cm visine, ispod niskog čardaka Nisam sigurna da bih ja to nazvala besenjem, pre davljenjem. Metar sam rekla figurativno, jer je autopsijski nalaz nasao da kako mu je slomljena neka koscica koja ukazuje da nije moglo besenjem tako da pukne... i to apsolutno niko nece da ispita, udarili su pecat da je samoubistvo.
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 hours ago, Helena said: Inače taj Vans retko odvratan lik, u životu nisam srela nikog da se neko tako menja po potrebi. Nikad nisam videla da neko ko je bio agnostik a formirana je ličnost u potpunosti, odjedanput "spozna boga" i 2019. se pokrsti u katolika. Covek je tri puta menjao sopstveno ime... a ovo poslednje je produkt Pitera Tila. Tako da nisam sigurna da pricamo o osobi, nego proizvodu...
Angelia Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 10 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Apsolutno nista nije kontraverzno. Tebi je ocito dokaz samo neki fizicki dokaz, sto u ovim slucajevima nije. Iskreno receno nemam pojma odakle ti takav utisak I o cemu ovde pricas. Jer ja nisam pricala o konkretnom slucaju, koji je poprilicno stabilan, da je Epstain zlostavljao maloletnice. Nego sam pricala o generalnom stavu "veruj zenama" koji nema smisla. Jer ako ima, onda moramo da ga primenjujemo u svim slucajevima. A Virginia je svedocila da Tramp nije imao veze sa desavanjima, da ga cak nikad nije ni videla sa Epstainom. 10 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Znaci, religiju, kult, ideologiju zadrzi za sebe, duboko si u tome, stvarno bih zelela da to radis iz nekog jako dubokog licnog interesa, jer ovako je totalno idiotski sta pises. Sad izvrces temu. Rekla sam da nikome ne treba verovati prosto na rec. I da ako verujes slepo bilo kome to je ili religija ili ideologija ili kult. To sto ti ne razumes principijalni stav, umesto da pokusavas pripises meni nesto lose, to je tvoj problem. 10 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Ceo ovaj slucaj se vuce od tamo neke 2007-8... nije nikakva namestaljka tom orangutanu kog toliko obozavas i on je tamo pa je tamo, samo je jos jedno politicko zamazivanje jer su uticajni ljudi ucestvavali u tome i trude se da zataskaju. Trebalo bi s obzirom koliko su ti puna usta (bila) law and order da budes prva u redu za objavljivanje, ali ne... I ne kreci sa 'sto nije Bajden' jer Bajden niti je gradio kampanju na tome, niti ista obecavao i nije na njemu bilo nego na Mariku Garlandu koji nista nije uradio, osim sto je sakupljao fajlove. Velika vecina tih fajlova isplivala tek 2019 kada se doticni verovatno uz pomoc obesio na visini od metra. Ovo nema nikakve veze sa onim sto sam rekla. Ja podrzavam objavljivanje svega, sto si ti zgodno zaboravila, ali znam da po zakonu ne mogu. Sud tako rekao. Ti bi sad da Tramp ide protiv odluke suda? Zgodno zar ne. Kakav te Bajden spopao? Jel mozes ti da diskutujes o bilo cemu osim Trampa I Bajdena?
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) @Angelia napisala sam da ti necu odgovarati i opet sam odgovorila, samo iz jednog prostog razloga, jer skoro svaki put kada procitam tvoj post ostanem sokirana kolicinom ignorancije, pa verovatno delom i bezobrazluka koje se vadi na neobavestenost i nerazumevanje. Stvarno nemam nameru da se nastavljam. Moj pas bolje razume kucano. Edited 3 hours ago by 𝓑𝓪𝓫𝔂 2
Angelia Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: @Angelia napisala sam da ti necu odgovarati i opet sam odgovorila, samo iz jednog prostog razloga, jer skoro svaki put kada procitam tvoj post ostanem sokirana kolicinom ignorancije, pa verovatno delom i bezobrazluka koje se vadi na neobavestenost i nerazumevanje. Stvarno nemam nameru da se nastavljam. Moj pas bolje razume kucano. Da, da, mislim da treba da pustis psa da odgovori. Verujem da bi njegov odgovor na moju tvrdnju da nikom ne treba slepo verovati, odgovorio "da, u pravu si". Projektovanje ignorancije, bezobrazluka, neobavestenosti I nerazumevanja je vise nego smesno. Spinovanje je fenomenalno
Recommended Posts