RatzenStadt Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 23 hours ago, Darko said: Imaš dobar ukus za standup, moram ti priznati Inače bio je i Sam Merrill, Jevrej. Mora da su papreno platili. Pretpostavljam da njih briga ko plaća, niko nije alergičan na pare. I ne bi bio toliki problem da nisu bile klauzule u kontraktu oko kritika Saudijeske Arabije i njihove vlade. Merrill je rekao da u njegovom slučaju ništa nije bilo off limits, ali u to čisto sumnjam. Anyway, ne zanima komedijaše političko opredeljenje nekih tamo Saudijaca, svako gleda svoj interes a i ignorancija je u pitanju. Ovako je manje više svuda na zapadu a i u svetu, jedan od razloga zašto imamo ovako stanje danas. It's human nature. Da je licemerno da Chappelle u Rijadu priča o slobodi misli i govora u Americi - pa jeste. E sada ... gde je limit? Ako navijaš za klub čiji je vlasnik ili glavni sponzor neki šeik, zar to isto nije problem? Retki su oni kojima se gade pare ŝeika i ruskih tajkuna. "If ISIS started a streaming service, you would call your agent" :d 1
Smrtokapa Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, Darko said: Nazvala si čoveka mizonogom a nisi rekla šta je to mizonogo rekao. Sviđa mi se ovaj autokorekt ili šta je već, koristiću ovaj termin za ljude koji preskaču leg day. 😁 4
ters Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 hours ago, Angelia said: Ako nekog ko je proveo dve ture u ratu, I dobio bronze star poredite sa Vulinom, to jeste uvreda. Koliko god vam se ne svidja njegovo misljenje I Vulin je dobio vise ordena, i podjednako dobro je obavljao duznost ministra odbrane kao i Hegset. I to pod uticajem supstanci kao i Hegseth. Jedina razlika je sto za Vulina nema podataka da je zlostavljao zene. 1
Angelia Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 hours ago, Darko said: Imao je par groznih izjava što se tiče abortusa ali se slažem da nisam video očigledni rasizam - to dolazi od neistomišljenika koji uzimaju najgoru moguću interpretaciju nečijeg mišljenja pa prosleđuju kao fakat, tipičan strawman fallacy. Na primer onaj deo gde priča o DEI i crnim pilotima - ne shvatajući da ne kritikuje crnce nego equality of outcome policies. Moram priznati da je konzistentan po pitanju abortusa, iako se ne slazem sa njim. 4 hours ago, Darko said: Meni je problem sa njim što je ono kako ga South Park lepo lampoonisao - master debater. Od onog malog što sam video, čini mi se da on već ima formirano mišljenje, nisam stekao utisak da mu je cilj razumevanje druge strane nego "pobeda" i širenje Trampizma. Ne vidim ga kao pozitivnu ličnost ili nekog sveca kako se sad predstavlja od strane desnice. Istina je negde u sredini. Videla sam vise debata, gde je rekao "good point". I intervju u kome je rekao da jeste tokom vremena promenio neka misljenja. Ali naravno da je imao formirano misljenje i da je isao da to misljenje deli. Ne vidim kako ga to cini negativnom licnoscu. Niti ga vidim kao sveca, ali veoma inteligentan I sposoban. Zasto je "pobeda" nesto lose? To je valjda poenta debate, treba da razumes drugu stranu da bi najbolje odgovorio, a ne da bi izgubio. 2 hours ago, ters said: I Vulin je dobio vise ordena, i podjednako dobro je obavljao duznost ministra odbrane kao i Hegset. I to pod uticajem supstanci kao i Hegseth. Jedina razlika je sto za Vulina nema podataka da je zlostavljao zene. I bio u bitkama u dva rata? Jel toliko izgubljena humanost, da ne mozemo da nekome priznamo nesto dobro ako se ne slazemo sa njihovim misljenjem? Takvo ponasanje stvara toxicnu atmosferu.
ters Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago 55 minutes ago, Angelia said: I bio u bitkama u dva rata? Jel toliko izgubljena humanost, da ne mozemo da nekome priznamo nesto dobro ako se ne slazemo sa njihovim misljenjem? Takvo ponasanje stvara toxicnu atmosferu. Sta je dobro u ucestvovanju u bitkama u Avganistanu i Iraku?
Recommended Posts