ters Posted Thursday at 03:36 AM Posted Thursday at 03:36 AM (edited) 2 hours ago, Angelia said: Nema komentara sto Musk kritikuje "big beautiful bill" 😀 KJP napisala memoar, sad je independent...jos cemo cuti ko je sve ucestvovao u pokrivanju Bidenovog stanja. Pacovi napustaju brod. Sad izlazi ceo skandal o 27 biliona koji su prebaceni pre inauguracije Trampa I podeljeni izmisljenim NPO koji su svi povezani sa Dems ili Obamom. Kako su lepo poreske pare koriscene kako kasica-prasica za Dems. Jedna od organizacija koje su dobile dio novca koji se pominje (OFN) je radila na razvoju lokalnih zdravstvenih centara i sirenju sveobuhvatnih zdravstvenih usluga, ukljucujuci i stomatoloske usluge za populaciju sa niskim primanjima, a to je u MAGA svijjetu no-no...Ne vole ljudi zubara ni kada je dzaba. Edited Thursday at 03:39 AM by ters 6
Rex Posted Thursday at 11:04 AM Posted Thursday at 11:04 AM 10 hours ago, Helena said: Koji je njegov interes ovde-mislim, ako ne postoji kontekst, čovek je bukvalno lud. Nemam odgovor, niti validne informacije, samo dajem možda ugao za možda više ispitivanje. Nisam pomnogo pratio, ali i taj Huver i Ulbriht su bili cause celebre u određenim krugovima i postojala je fama kako su nepravedno i prestrogo osuđeni i svašta još nešto. Znam i da u SAD postoji i ceo pokret za reformu zatvorskog sistema i da su mnogi sitni i nenasilni dileri u pojedinim državama dobijali doživotne kazne. Znam i da je Kim Kardašijan išla kod Trampa za tako nešto i da je on dobio jednu od retkih pohvala za nešto tokom prvog mandata. Sad, ja se zaista nisam udubljivao zašto bi masovni dileri i kriminalci tipa Huver izazivali masovne pozive za blaže kazne, zaista ne znam ni da li se ovo što sam pisao odnosi na njih, ali eto ako te zanima, možda u tom pravcu da ide neko istraživanje. Opet, ne uzimaj ništa što sam napisao zdravo za gotovo. 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Thursday at 11:23 AM Posted Thursday at 11:23 AM 2 minutes ago, Rex said: Nemam odgovor, niti validne informacije, samo dajem možda ugao za možda više ispitivanje. Nisam pomnogo pratio, ali i taj Huver i Ulbriht su bili cause celebre u određenim krugovima i postojala je fama kako su nepravedno i prestrogo osuđeni i svašta još nešto. Znam i da u SAD postoji i ceo pokret za reformu zatvorskog sistema i da su mnogi sitni i nenasilni dileri u pojedinim državama dobijali doživotne kazne. Znam i da je Kim Kardašijan išla kod Trampa za tako nešto i da je on dobio jednu od retkih pohvala za nešto tokom prvog mandata. Sad, ja se zaista nisam udubljivao zašto bi masovni dileri i kriminalci tipa Huver izazivali masovne pozive za blaže kazne, zaista ne znam ni da li se ovo što sam pisao odnosi na njih, ali eto ako te zanima, možda u tom pravcu da ide neko istraživanje. Opet, ne uzimaj ništa što sam napisao zdravo za gotovo. Kanye West je trazio da se oslobodi Hoover (nije oslobodjen, premesten je u drzavni zatvor). Trazio je i da se oslobodi Diddy, Tramp nije rekao 'ne' Cela drzava je postala licni magicni stapic narandzastog. Platis i moze sta hoces... 3
Angelia Posted Thursday at 01:36 PM Posted Thursday at 01:36 PM 9 hours ago, ters said: Jedna od organizacija koje su dobile dio novca koji se pominje (OFN) je radila na razvoju lokalnih zdravstvenih centara i sirenju sveobuhvatnih zdravstvenih usluga, ukljucujuci i stomatoloske usluge za populaciju sa niskim primanjima, a to je u MAGA svijjetu no-no...Ne vole ljudi zubara ni kada je dzaba. Stvarno? A pare dosle od EPA, hmmm. Cudno, nisam znala da su zubari postali nesto cime se EPA bavi.
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Thursday at 02:17 PM Posted Thursday at 02:17 PM Trump’s Administration Has Asked Ally Serbia to Accept Deportees President Donald Trump’s administration is pushing Serbia and other Balkan nations to take in migrants deported from the US, according to people familiar with the matter. The requests to countries in the region are ongoing and part of a broader strategy to find foreign governments willing to receive migrants sent from the US, including some who originally entered under Biden-era protections, according to the people, who requested anonymity because the talks were private. Regional bureaus from the US Department of State were tasked with pitching the idea, one of the people said. It is not clear if any agreements were struck as a result of the talks. The White House declined to comment. The State Department didn’t immediately comment. Serbia’s Foreign Ministry also didn’t respond when approached on Wednesday. In May, the Supreme Court allowed the Trump administration to strip temporary legal status from as many as half a million people from Cuba, Haiti, Nicaragua and Venezuela. The administration has been looking for possible destinations for immigrants from those places who could be deported as a result, one of the people said. 1
ters Posted Thursday at 06:11 PM Posted Thursday at 06:11 PM (edited) 4 hours ago, Angelia said: Stvarno? A pare dosle od EPA, hmmm. Cudno, nisam znala da su zubari postali nesto cime se EPA bavi. Hajde procitaj jos jednom, Nigdje ne kazem da su u pitanju iste pare, nego da je jedna od organizacija koja je dobila pare (OFN), ucestvuje i u projektima zdravstvene i dentalne zastite - i to je ono sto trigerruje MAGA birace... Kao sto smo ustanovili ranije - ne vole zubare. Opportunity Finance Network (OFN) is a national network of Community Development Financial Institutions (CDFIs) that primarily focuses on providing capital to underserved communities for projects such as affordable housing, small business development, and community facilities. Capital Impact Partners, an OFN member, has financed several community health centers across the United States. These centers typically provide a range of services, including dental care, to low-income and underserved populations. One notable project includes the financing of a community health center in New Orleans post-Hurricane Katrina, which expanded access to healthcare services in the area. Edited Thursday at 06:12 PM by ters
ters Posted Thursday at 06:21 PM Posted Thursday at 06:21 PM (edited) Trouble in Wolfsschanze.... Musk goes nuclear: "Without me, Trump would have lost the election" https://news.sky.com/story/donald-trump-disappointed-with-elon-musk-after-he-turned-on-his-big-beautiful-bill-13379714 President Donald Trump has said he is "disappointed" with Elon Musk after the billionaire publicly criticised his signature tax bill. Mr Trump suggested that his former backer and adviser missed being in government - and has "Trump derangement syndrome". Edited Thursday at 06:24 PM by ters 2 6
Dragan Posted Thursday at 06:23 PM Posted Thursday at 06:23 PM (edited) Donald Trump says Russia and Ukraine like ‘children fighting in a park’ in White House meeting with Friedrich Merz – live Donald Trump, speaking to reporters during his meeting with Friedrich Merz, compared the Russia-Ukraine conflict to “two young children fighting”. “Sometimes you see two young children fighting like crazy,” the US president said. They hate each other, and they’re fighting in a park, and you try and pull them apart. They don’t want to be pulled. “Sometimes you’re better off letting them fight for a while and then pulling them apart,” he added. Trump said he used that same analogy during a conversation with Vladimir Putin on Wednesday. I said, ‘President, maybe you have to keep fighting and suffering a lot, because both sides are suffering, before you pull them apart, before they’re able to be pulled apart.’ MAGA: "sta je sa nasim poreskim parama, treba zbrinuti nase siromahe" Stabilna budala: "smanjicemo poreze bogatasima i socijalna davanja za srednji sloj i siromasne, a uz to cemo povecati budzetski deficit i nacionalni dug" MAGA: "SUPER!" 🤣 PS Donald Trump is convinced that Russia would not have invaded Ukraine under his presidency. Russian President Vladimir Putin wants all of Ukraine, but "that won't happen," Trump said during German Chancellor Friedrich Merz's visit to the White House. Merz said the war must end. Trump also doesn't rule out further sanctions against Russia. "We're not going to make a deal if this doesn't stop," Trump continues. Sanctions are on his mind, and he will take a tough stance if the war doesn't end. This will affect both sides. Edited Thursday at 07:03 PM by Dragan 4
Ludi za Poli Posted Thursday at 06:27 PM Posted Thursday at 06:27 PM 6 minutes ago, ters said: Trouble in Wolfsschanze.... Musk goes nuclear: "Without me, Trump would have lost the election" https://news.sky.com/story/donald-trump-disappointed-with-elon-musk-after-he-turned-on-his-big-beautiful-bill-13379714 President Donald Trump has said he is "disappointed" with Elon Musk after the billionaire publicly criticised his signature tax bill. Mr Trump suggested that his former backer and adviser missed being in government - and has "Trump derangement syndrome". Pa ovo je sjajno
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Thursday at 06:27 PM Posted Thursday at 06:27 PM 6 minutes ago, ters said: Trouble in Wolfsschanze.... Musk goes nuclear: "Without me, Trump would have lost the election" Dosta su i izdrzali, ja sam mislila da ce biti ranije. 4
ters Posted Thursday at 06:46 PM Posted Thursday at 06:46 PM 7 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Kanye West je trazio da se oslobodi Hoover (nije oslobodjen, premesten je u drzavni zatvor). Trazio je i da se oslobodi Diddy, Tramp nije rekao 'ne' Cela drzava je postala licni magicni stapic narandzastog. Platis i moze sta hoces... I papa Bordzija je prodavao oprost od grijehova... 1
Drug Crni Posted Thursday at 06:54 PM Posted Thursday at 06:54 PM Uh,uh..kakva dominacija Fridriha Merca u Beloj Kući.
McLeod Posted Thursday at 06:55 PM Posted Thursday at 06:55 PM Kako je preljepo gledati kad se dva kompleksa vise vrednosti sukobljavaju. 3
ters Posted Thursday at 07:02 PM Posted Thursday at 07:02 PM (edited) Vegas trlja ruke i pocinje kladjenje: +125 Musk bans Trump from X +300 Trump calls for DOJ investigation into Tesla +400 Musk leaks Trump’s DMs begging for campaign cash +550 Trump declares SpaceX a terrorist communist organization +750 Musk releases data that Krasnov has shared with Putin through Starlink +1000 Trump launches anti-EV platform: ‘Real men drive coal’ +2000 Trump accuses Musk of being “South African Spy” and deports him +5000 Musk has a child with Ivanka Will Elon Musk Unfollow Donald Trump Before July Will Trump Jail Elon Musk Dopuna: Ovo nije bilo u opcijama za kladjenje: The easiest way to save money in our Budget, Billions and Billions of Dollars, is to terminate Elon’s Governmental Subsidies and Contracts. I was always surprised that Biden didn’t do it! Edited Thursday at 07:15 PM by ters 1 11
Angelia Posted Thursday at 07:26 PM Posted Thursday at 07:26 PM (edited) 1 hour ago, ters said: Hajde procitaj jos jednom, Nigdje ne kazem da su u pitanju iste pare, nego da je jedna od organizacija koja je dobila pare (OFN), ucestvuje i u projektima zdravstvene i dentalne zastite - i to je ono sto trigerruje MAGA birace... Kao sto smo ustanovili ranije - ne vole zubare. Ahhh znaci nema veze sa parama koje sam ja pomenula, pa sto si to uopste uvukao u pricu? Mislim to ko da ja kazem dao si mi pare za infrastrukturu, o kojoj ja nista ne znam, ali je ok jer se usput bavim medicinom... 😀 Iako ni to nema veze sa onim sto sam rekla, da su pare otisle novootvorenim NPO koje uglavnom imaju veze sa Dems, a nikakvo iskustvo u sektoru. Edit: kakve to veze ima sa zubarima I MAGA ljudima, samo ti znas, al ajde.... imas neki fetis sa zubarima? Edited Thursday at 07:28 PM by Angelia 1
nonick Posted Thursday at 07:56 PM Posted Thursday at 07:56 PM (edited) 57 minutes ago, ters said: The easiest way to save money in our Budget, Billions and Billions of Dollars, is to terminate Elon’s Governmental Subsidies and Contracts. I was always surprised that Biden didn’t do it! plus: "Elon was ‘wearing thin,’ I asked him to leave, I took away his EV Mandate that forced everyone to buy Electric Cars that nobody else wanted (that he knew for months I was going to do!), and he just went CRAZY!" Trump said in one post. now we are talkin' 🙂 koje su ove budale. Edited Thursday at 07:59 PM by nonick 1 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Thursday at 08:07 PM Posted Thursday at 08:07 PM 1 hour ago, ters said: I papa Bordzija je prodavao oprost od grijehova... Imamo mi onu... 'ko o cemu...' 1 hour ago, ters said: ‘Real men drive coal’ 1 hour ago, ters said: +2000 Trump accuses Musk of being “South African Spy” and deports him Sada ce sve one uvezene iz JA da sutne napolje... pre toga malo rijaliti... vitlaju 35 policajca grada Cikaga jednog odbeglog JA
ters Posted Thursday at 08:12 PM Posted Thursday at 08:12 PM Musk says Trump is ‘in the Epstein files’ which is why they haven’t been made public in newest slam 1 10
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Thursday at 08:13 PM Posted Thursday at 08:13 PM E kada je vec sr**e bar nek bude zabavno... 1
ters Posted Thursday at 08:18 PM Posted Thursday at 08:18 PM (edited) 53 minutes ago, Angelia said: Ahhh znaci nema veze sa parama koje sam ja pomenula, pa sto si to uopste uvukao u pricu? Mislim to ko da ja kazem dao si mi pare za infrastrukturu, o kojoj ja nista ne znam, ali je ok jer se usput bavim medicinom... 😀 Iako ni to nema veze sa onim sto sam rekla, da su pare otisle novootvorenim NPO koje uglavnom imaju veze sa Dems, a nikakvo iskustvo u sektoru. Edit: kakve to veze ima sa zubarima I MAGA ljudima, samo ti znas, al ajde.... imas neki fetis sa zubarima? Ima veze jednako kao i to sto je neka partija koja nije na vlasti, i koja nema sanse da dodje na vlast u skorijoj buducnosti, neki novac preusmjerila nekim agencijama koje su joj bliske - ako su prekrsili zakon, neka ih sude i zatvaraju, ako nisu, daleko je manje bitno od dzumbusa koji US politika pravi u svijetu... Ljudi vise ne mogu proci kroz Washington od guzve koju prave strane delegacije koje cekaju da potpisu deal sa Trumpom. To su stotine i hiljade delegacija - Lesotho, ko je ikada cuo za Lesotho, a ljudi cekaju zajedno sa Vanuatuom i Nauruom... I ne, nemam nikakav fetis za zubarima, nego jednostavno postovanje tekovina civilizacije. Edited Thursday at 08:20 PM by ters 3
Maharaja Posted Thursday at 08:35 PM Posted Thursday at 08:35 PM 22 minutes ago, ters said: Musk says Trump is ‘in the Epstein files’ which is why they haven’t been made public in newest slam Ketaminisana nakaza protiv gangstera pedofilčine. 6 2 1
nonick Posted Thursday at 08:44 PM Posted Thursday at 08:44 PM 22 minutes ago, ters said: Musk says Trump is ‘in the Epstein files’ which is why they haven’t been made public in newest slam this escalated rather quickly 🙂
Recommended Posts