Perkos2 Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 3 minutes ago, Milenko Puzigaca said: Pa morate i vi nesto da doprinesete. Uveo je zemlju u NATO, to treba da se plati. Jos da je uspeo da smesti srbstvo gde ga je drzao Tito, mogao bi slobodno da se proglasi za faraona, sto se mene tice. Tri puta na dan kao redovan obrok treba uzeti dozu NATO paketa i miran Balkan😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 Vau, politicar ima racune u poreskim rajevima. Sokiran sam ovim otkricem. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milenko Puzigaca Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 2 hours ago, Perkos2 said: Tri puta na dan kao redovan obrok treba uzeti dozu NATO paketa i miran Balkan😁 Pa naravno, i u tim paketima da budu kondomi marke Toma & Hawk, za cepanje bundzija. To je dobro. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 @Milenko Puzigaca koliko sam razumio ti bi da se Don Milu oprosti sav taj kriminal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrvat iz Gospića Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Što prije Milo padne prije će niz kanalizaciju i ovi iz DFSPC-a. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Kad bi trebalo da budu predsednički izbori u Crnoj Gori? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelija jr Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 mislim april 2022. a ovi tipa puzajućih gaća se valjda samo sprdaju, nadam se (za njihovo dobro) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 19 minutes ago, Sprivel said: 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Odjebali su Dajka debila odavno. Knežević je dosta ozbiljniji kandidat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 A ko ce biti preCednicki kanidat, Milacic ili njegova zena? 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Goran Danilović. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 Trebao bi Dritan..on je kljucni igrac za CG. Ako je uslo ista u mozak Crnogoraca od pada DPS-a 💪❤😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 Predsjednik i ne može da ima neki veliki uticaj, jača je dosta premijerska funkcija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 (edited) Ovo će da bude spektakl. Izbušiće ga Vanja, ali Katnić je neuništiv, mogu misliti kakve će sve odgovore da daje sjutra. Edited October 6, 2021 by Betolingar Misdongard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 18 hours ago, Betolingar Misdongard said: Predsjednik i ne može da ima neki veliki uticaj, jača je dosta premijerska funkcija. Najbolji izbor za predsednika bi onda bio Joanikije. Srbi i "glasaci" SPC ne bi imali nista protiv, a "glasaci" CPC bi se slozili jer onda Nicky ne bi imao veliki uticaj sa te pozicije 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 (edited) Samo da ne bude kandidat neko poput nepismenog Bata Carevića. Ja bih predložio Miodraga Lekića ili Gorana Danilovića. To su iskusni i ugledni političari, intelektualci i diplomate. Nijesu se nikad ni nešto uprljali. Edited October 6, 2021 by Betolingar Misdongard 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrvat iz Gospića Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 Bato ipak nema kapacitet da bude ozbiljan kandidat na tom nivou. Lik je kao stvoren za ovu turbo selendru od Budve iako i na lokalu gubi povjerenje osim kod onih koji maste brkove uz njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimmi Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 Bato ako bude u drugi krug, ostajem doma. Kandidat za predsjednika, idealan po meni, je dr. Srđa Pavićević, predsjednik CIVISa. Lekić bi mogao da prođe od političara. Danilović je ponikao u Mandićevoj NSD, bio potredsjednik odnosno drugi čovjek, a samim tim je previše obojen za manjine i građanski dio Crne Gore. Od nestranačkih ličnosti možda princ Nikola Petrović, mada njega politika mislim ne interesuje. Ali bi on bio pravi predsjednik po Ustavu definisanim ovlašćenjima. Kao arhitekta iz Pariza i nasljednik Petrovića bio bi pravi simbolički spoj modernog i tradicionalnog. Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrvat iz Gospića Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 https://www.vijesti.me/kolumne/569647/vuciceva-ili-ekspertska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbl Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 (edited) On 10/1/2021 at 10:02 PM, Betolingar Misdongard said: Iz nekih izvora saznajem da je Vučić imao plan da kupi TV Vijesti i da obezbijedi medijsku kontrolu u CG, ali stigao je odgovor sa zapada. United Media kupuje Vijesti. Šolak je valjda prodao veliki dio, ali i dalje drži nekih 30-35%. Sinoć je baš Đilas gostovao na Vijesti kod Komnenića. Ništa nije slučajno. Nije to nikakav odgovor sa Zapada. Ne spektakularizujte. Valjda se pita nešto i onaj koji prodaje. Vijesti pod kontrolom Vučića, podrazumevale bi okretanje naglavačke dosadašnje uredjivačke politike tog medijskog koncerna. A nisam siguran da vlasnici Vijesti Miško Perović i Željko Ivanović baš to žele. A niti je Vučić bio spreman dati neku nepristojnu ponudu za Vijesti, koja se ne odbija. Tipa 600 miliona eura za prava prenosa Premier lige. Jednostavno, United Media je prirodan i poželjan kupac i samim tim od početka prvi favorit. Ostaće ista uredjivačka politika, isti narativ, Vijesti će se gledati i u regionu, a druga familija u CG će napuniti dzepove i zadržati svoj uticaj na politička dešavanja u CG. Idealno. Edited October 7, 2021 by Bejbl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbl Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 (edited) 2 hours ago, Budha said: https://www.vijesti.me/kolumne/569647/vuciceva-ili-ekspertska Pročitao sam nekoliko tekstova od Željka Ivanovića u poslednje vreme i zaključio da on smatra da su izbori u Crnoj Gori samo formalnost, čije rezultate ne treba uzimati za ozbiljno, jer vlast treba da se konstituiše od "eksperata" koje će on odabrati. Ideja o vladi bez političara je najobičnije zamlaćivanje naroda iza kojeg stoji opet neka politika. Čisto gubljenje vremena, koje ne vodi nigde...a u najboljem slučaju vratiće se sve na isto. Nemoguće je naći eksperta skroz nezavisnog od politike. To je skoro pa oksimoron. Ko će predložiti tog eksperta? Ko će ga podržati? Pa političari. Onog trenutka kad neka stranka predloži nekog eksperta, taj više nije nezavisan od politike. Jer ta stranka stoji iza njega. I ova aktuelna vlada u CG je na papiru kao ekspertska. Ali se tačno zna ko je URA ekspert, a ko ekspert Zdravka Krivokapića. I sutra da Zdravko formira stranku (što verovatno i planira) svi ti njegovi eksperti će postati njegovi stranački kadrovi. To smo mi u Srbiji davno gledali. Može i DF izbunariti nekog nestranačkog eksperta i kandidovati ga za ministra. I to recimo bude prihvaćeno, a onda taj ekspert za svog prvog savetnika u ministarstvu imenuje Nebojšu Medojevića. I šta onda? Tako da je sve to zamlaćivanje i gubljenje dragocenog vremena. Pitanje je samo šta je manja šteta. Pustiti DF u vladu ili paralizovanje rada ove vlade i raspisivanje novih izbora, čiji rezultat sasvim moguće i neće biti bitno drugačiji. Mogu biti samo još komplikovaniji. Edited October 7, 2021 by Bejbl 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 11 hours ago, Kimmi said: Bato ako bude u drugi krug, ostajem doma. Kandidat za predsjednika, idealan po meni, je dr. Srđa Pavićević, predsjednik CIVISa. Lekić bi mogao da prođe od političara. Danilović je ponikao u Mandićevoj NSD, bio potredsjednik odnosno drugi čovjek, a samim tim je previše obojen za manjine i građanski dio Crne Gore. Od nestranačkih ličnosti možda princ Nikola Petrović, mada njega politika mislim ne interesuje. Ali bi on bio pravi predsjednik po Ustavu definisanim ovlašćenjima. Kao arhitekta iz Pariza i nasljednik Petrovića bio bi pravi simbolički spoj modernog i tradicionalnog. Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk Danilović nije ponikao u NSD. Bio je dosta ranije član SNS-a. Princ ne zna da sastavi poštenu rečenicu na naš jezik. To je zajebancija neka da se on predlaže za predsjednika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 13 hours ago, Kimmi said: Od nestranačkih ličnosti možda princ Nikola Petrović, mada njega politika mislim ne interesuje. Ali bi on bio pravi predsjednik po Ustavu definisanim ovlašćenjima. Kao arhitekta iz Pariza i nasljednik Petrovića bio bi pravi simbolički spoj modernog i tradicionalnog. Najbolje je da se vrati nasledna monarhija. Daj malo ozbiljnosti, molim te. Momak sem krvi nema nikakve veze sa CG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts