ZiS Posted September 16, 2021 Share Posted September 16, 2021 Hendo kao vintage Gerrard... Flashback.. ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted September 18, 2021 Share Posted September 18, 2021 LaganeetzaKonate startova, King Salah i Mane golovi, cak i mrtvi Keita zatego lep volej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted September 18, 2021 Author Share Posted September 18, 2021 Kako smo ovo dobili 3:0 mislim da nikome nije jasno... cak i veseli Keita dade golcinu. Klop se opasno kockao sa ovakvim back4, muceni Milner protiv Zahe dusu ispustio da je u jednom trenutku cak i on batalio trcanje. Konate nesiguran u nekoliko situacija ali dobro tek je prvi mec, deluje da opasan tandem on i Virgil mogu biti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted September 25, 2021 Author Share Posted September 25, 2021 Ne znam sta bih rekao… neverovatna mi je ovakva partije odbrane nakon sto smo u prethodnih mesec dana primili 1 gol i to slucajno. Primili 3 glupa gola a mogli bar jos 2… sramota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted September 25, 2021 Share Posted September 25, 2021 Pobedili bi i pored lose defanzive da su Salah i Jota bili skocentrisaniji. Ne znam kako Fabinjo kod prvog gola nije intervenisao. Golove koje smo primili su skoro preslikani, flip flop situacije gde su defanzivci imali pregrst sansi da intervenisu. Bila je idealna sansa da udjemo u derbi sa 3 boda prednosti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted September 28, 2021 Author Share Posted September 28, 2021 Porto nam bas lezi… sad dvomec sa crveno-belim madridskim govnarima. Pozeljno bi bilo ne izgubiti u Madridu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted October 3, 2021 Author Share Posted October 3, 2021 Ne znam sta da mislim, realno da budemo zadovoljni sa bodom kad se uzme u obzir koliko je Siti bio bolji u prvom i da smo trebali da zavrsimo sa 10 na terenu ali opet, dva puta smo vodili i dva puta primamo naivan gol ni iz cega plus onaj promasaj Fabinja na kraju za pobedu. Gledajuci siru sliku, dva derbija ove sezone na Enfildu, dva boda... slabo je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 Uzasan mec celog tima. Prelaznu mogu da dobiju Matip i Salah (zbog golova u drugom inace i on je bio ocajan u prvih 45 minuta). Ono kako su Silva (u prvom poluvremenu) i Zesus (kod asistencije za prvi gol) prosli kroz nekoliko igraca, to ni na terminu ne sme, a ne vise puta u toku meca na ovom nivou. Na poluvremenu je Klop mogao da zatvori oci i da odabere 3 igraca za zamenu i ne bi pogresio na koga god da pokaze. Milner jednom nije bio na mestu desnog beka, sve van pozicije. Da nisam video izmenu Firmino umesto Zote lagano da ne znam da je izmena izvrsena. Mozda treba da zalimo za 3 boda, ali svakako bi bilo nezasluzeno i mislim da ovaj bod treba da slavimo kao pobedu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 Pobegao s noza ovaj vestacki klub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 Utakmica za uzivanje, mada su oba kluba pokazala odredjene slabosti . Silva se bukvalno prosetao kroz celokupnu odbranu Liverpula, a kasnije je to ponovio Salah kod odbrane City-ja. City-ju nedostaje klasican centarfor, a Liverpool ima problem na sredini terena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 Jbg, moj mentalni sklop je drugačiji, pa žalim zbog 3 boda, jer smo dva puta ispustili vođstvo i imali izuzetnu šansu za 3. gol. Uvukao nas City u prvom poluvremenu u njihovo da ljenje tekme sa niskim tempom i kontrolom poseda, takođe su se loše otvarali slobodni igrači prilikom poseda i u drugom delu drugog poluvremena nismo mogli da povežemo tri pasa. U drugom poluvremenu agresivniji pristup, bolje kretanje i više korišćenje izgradnje napada kroz sredinu što je otvorilo više prostora po bokovima, i to je rezultirao boljom igrom, sa više šansi i na kraju sa golovima. Jbg, znalo se da ne može Milner protiv Fodena, ne bi mogao ni Trent, ali bi sa njim imali kvalitetniju igru u napadu. Ono što je Foden radio Miliju je i Salah pravio Kanselu. Odličan nastup King Moa. Nedostaje nam rotacija, pogotovo za ovakve tekme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 On 9/25/2021 at 8:55 PM, mr clutch said: Pobedili bi i pored lose defanzive da su Salah i Jota bili skocentrisaniji. Ne znam kako Fabinjo kod prvog gola nije intervenisao. Golove koje smo primili su skoro preslikani, flip flop situacije gde su defanzivci imali pregrst sansi da intervenisu. Bila je idealna sansa da udjemo u derbi sa 3 boda prednosti. Evo ja bih ovaj post preslikao i za ovaj prosli derbi. Barnsova najava pobede btw odlicne analize igre, nije se poklopila sa Klopovom taktikom i zbivanjima na terenu. On 10/3/2021 at 7:29 PM, Darth Steva said: Ne znam sta da mislim, realno da budemo zadovoljni sa bodom kad se uzme u obzir koliko je Siti bio bolji u prvom i da smo trebali da zavrsimo sa 10 na terenu ali opet, dva puta smo vodili i dva puta primamo naivan gol ni iz cega plus onaj promasaj Fabinja na kraju za pobedu. Gledajuci siru sliku, dva derbija ove sezone na Enfildu, dva boda... slabo je to. Bodovi iz derbija nisu toliko bitni i odlucujuci kao bodovi iz tekmi protiv Brentforda i slicnih, pokazalo se mnogo puta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 Alisson i Fabinho lete direkNo iz Brazila u Madrid za CL. Nema ih sutra… Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 Nije bilo potrebe... Salah je i dalje na spanaću.. Sad ide najgori mogući protivnik, valjalo bi razbiti neugodnu tradiciju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 Watford ne bi izborio opstanak ni u linglongu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted October 16, 2021 Author Share Posted October 16, 2021 Ne stigoh da gledam utakmicu danas ali cim Bobby proigra nije bitno ko je sa druge strane, najebali su. Mo igra u takvoj formi kao da treba ugovor da potpise. 😄 Realno, FSG se sramoti i igra se sa vatrom ako mu ne da pare koje trazi. Sledece nedelje neki X da ostavimo Olea u zivotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 Stevo, Watford je sa druge strane. Firmino je i pored het trika imao problem sa prijemom lopte i pravovremenom dodavanjem, što i radi od kako je upao u krizu. Valjda ce se podići posle het trika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted October 20, 2021 Author Share Posted October 20, 2021 Ne odgledah sinoc ni minut meca... ali vidim da je Diego imao meltdown Uvek je lepo pregaziti bilo koga od madridsko-katalonskih dzulova 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 VvD osetio nelagodnost u desnom kolenu posle tekme sa Atletikom. Ide na skener. 😠 Možda je Klop trebao da ga više odmara. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 Gazi opet cizma. Trener bi trebalo vise da gleda igru svog tima, da je stabilizuje a ne da skace kao opareni jarac na sudije pored autlinije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted October 24, 2021 Author Share Posted October 24, 2021 (edited) On 10/21/2021 at 5:30 PM, mr clutch said: VvD osetio nelagodnost u desnom kolenu posle tekme sa Atletikom. Ide na skener. 😠 Jesi ti siguran da to nije bio Fabinjo 😄 Zanimljiv trenutak da krene Konate. Edited October 24, 2021 by Darth Steva Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 24, 2021 Share Posted October 24, 2021 Nzm ni ja više. Izašla mi Twitter notifikacija i bacila u bedak. Imao je VvD čvrstih duela i startova protiv Atletika možda je posledica toga i ništa zabrinjavajuće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 24, 2021 Share Posted October 24, 2021 Keita hejteri gde ste? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted October 24, 2021 Author Share Posted October 24, 2021 Tu smo… dobro je, nece otici kao free, uzecemo neke pare 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 24, 2021 Share Posted October 24, 2021 Očekivao sam odgovor da igramo protiv kante protiv kojih čak i Keita igra fudbal 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts