mr clutch Posted December 4, 2025 Posted December 4, 2025 Ne postoji pravi razlog za odustajanje od gegen presinga. Prvi put kad je Liverpul zaigrao prekinuo je seriju neuspeha, i odigrao je na jos par tekmi i nije izgledalo lose sto se tice igre, i proizvelo je dosta sansi za gol U poslednjih par tekmi se opet odustalo od gegena. Slot je zaigrao ziheraski ove sezone ko da ga je Arteta nakalemio. Ofanzivno kontrolisaniji fudbal, a defanzivno bez jakog presinga. Takodje neuspevanje implementiranja pojacanja i nadoknade prodatih igraca je rezultiralo ocajnim startom sezone. Retko ko ima prelaznu ocenu cak i world class poput VvD i Salaha. Od igraca ove sezone golmani, Sobo i donekle Eketike. 1
Мџе Posted December 4, 2025 Posted December 4, 2025 Protiv Reala je baš dobro izgledao. S tim da su tu igrači izašli sa ogromnom energijom i bili odlični u duelima i Slot je postavio odlično taktiku da se dugim lopatama prevazidje čovek na čoveka presing Reala koji im je ubio skroz igru. Mislim da im pre svega fali Klop i Lijnderš, u knjizi Lijnderša je lepo opisano koliko su truda ulagali da motivišu i spreme igrače za takav intezivni fudbal. Sada čisto sumnjam da Slot ima prostora za tako nešto kada im i običan presing izgleda užasno. Dole dva primera kako lako puca i u prvom slučaju zbog loše komunikacije dva igrača završe na protivnika. Dosta je tu do govora tela i na mentalnom planu koji očigledno uveliko škripi i moguće da je ćelavi izgubio igrače. 1
Janne240 Posted December 4, 2025 Posted December 4, 2025 Ipak, posteni trud nekih igraca uvrstice ih u prvi tim, a palamudjenje u napadu i sutevi van okvira gola napamet, specijalitet su igre Gakpa, uz mrtvi posed.
ras kass Posted December 4, 2025 Posted December 4, 2025 Darwin ovakav onakav ali je igrao presing kao lud. 2
Janne240 Posted December 4, 2025 Posted December 4, 2025 Darvin je nesreca sam sebi pa takav mrtav u Liv. Bowen je za njega dr kontrole lopte. I da dodam tome da bi i Van Dajk mogao da uci kako se startuje na loptu i igraca od Van Busake. 1
ljutikrilo Posted December 6, 2025 Posted December 6, 2025 malo slabije pratim ove sezone, šta je virc igrao u bajeru i gde ga sad slot uglavnom stavlja? da pogađam, tamo je bio istureni vezni a ovde je na levom krilu?
mr clutch Posted December 7, 2025 Posted December 7, 2025 Pa Liverpul ga u vecini tekmi koristio kao isturenog veznog, gde je navodno najbolji, samo sto je Xabi igrao sa wing backovima u 3 4 3 formaciji, sto pretpostavljam da mu je davalo vise prostora za manevar. Mada i BL je takva liga koja favorizuje ofanzivne igrace i vecina timova forsira ofanzivni, direktni fudbal sa ne prevelikim akcentom na odbrani.
Don Dusko Posted December 21, 2025 Posted December 21, 2025 10 minutes ago, ras kass said: Isak kako deluje vec zavrsio sezonu. Jbt maler i to mu sjeba onaj nogu u pokusaju da izblokira sut.
deez nuts. Posted December 22, 2025 Posted December 22, 2025 10 hours ago, Don Dusko said: Jbt maler i to mu sjeba onaj nogu u pokusaju da izblokira sut. mu slomi nogu.
Sokmeniki Posted December 22, 2025 Posted December 22, 2025 Pobjede dolaze, ali igra se ne mijenja. Podrzavam Slota i dalje, ali sve vise mislim da ovo nije za njega. Ne izgledamo uopste ubitacno, spori smo i tromi, tranzicija nikakva, a kada krenu kola nizbrdo ne izlazimo vec tonemo do dna... PS. I dalje smo ispred Junajteda iako imamo najgoru sezonu u zadnjih 50ak godina
McLeod Posted December 23, 2025 Posted December 23, 2025 Za sad vam je sezona losa ali preterujes. U Premijer ligi samo ste imali bar 3 gore do ovog trenutka. Bukvalno prva koju sam proverio za koju znam da je losa - 2010. ste imali celih 22 poena u ovom trenutku sezone. Ne bi me cudilo da od 2009. do 2012. ste svaki put bili gori ali me mrzi da proveravam. 1
Lineker Posted December 23, 2025 Posted December 23, 2025 On 12/22/2025 at 10:20 AM, deez nuts. said: Trebao je da ga pusti da šutne neometan. Jbga, ipak je to Lpool, mega skupi Isak sa krhkim nogama, koji nije prošao pripreme jer je plakao kako bi prešao u novi klub. 1
Janne240 Posted December 27, 2025 Posted December 27, 2025 Odbrana u skok igri je nestabilna, najugrozeniji je Konate. Sve ostalo mrda u nekim pokusajima bolje igre...golovi nisu neresiv problem, proradio je i Virc. YNWA 1
Sokmeniki Posted December 28, 2025 Posted December 28, 2025 Konate i Gakpo OUT Guehi i Semenyo IN To bih volio vidjeti u ovom prelaznom roku
ras kass Posted December 28, 2025 Posted December 28, 2025 Dokle god je Slot tu, Gakpo je u sigurnih 11. Sigurniji i od Van Dajka. Kerkez procvetao ovih par utakmica bez njega. 1
Sokmeniki Posted December 28, 2025 Posted December 28, 2025 Pa valjda je ćelo shvatio da nas ovaj ubi tusenjem lopte. Treba nam brzine i individualne kreacije po krilu, a Gakpo je sve suprotno. Valjda nadjemo nekog ko bi mogao ponuditi za njega neku finu sumicu pa da ga utopimo. I BTW meni se ne svidja Barcola, nadam se da ne razmisljamo u tom pravcu. 1
Sokmeniki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Agonija se nastavlja.... Ako ne planiraju nikog da dovode onda mora Rio u prvu postavu. Danas jedini pokusao nesto, ova bezidejnost ostatka ekipe je bas frustrirajuca... 1
Janne240 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Dobro je preživesmo a trebalo je da krene, još nije, zapinje...Ovaj Lids je bio zreo za jedno dobro punjenje ali sad šta je tu je, biće ovde potrebe za deljanja ekipe jer kad se protivnik povuče kombinacija ispred šesnaesterca je glavobolna, niko da probije ka golu šutem. Elem 2026. nije samo drugi deo iste sezone već cela Nova godina, pa zdravi da smo! Edited 1 hour ago by Janne240
Recommended Posts