alcesta Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Kuku kud odosmo 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 9 hours ago, Stoned Laki21 said: naravno da nisam, vrati se na raspravu i nadji deo gde ga nazivam mandrilom ili šta već. Moj stav je bio da je u proslavljanju pobede ili šta već novakova medjunarodna slava može mu doneti problem u okruženju, gde će ga zlonamerni dočekati na nož, a mnogima na pamet pasti svašta nešto ružno iako je to nama lepo, pa još na to ima deo o mandrilima i svašta nešto što je išlo u diskusiji gde je tvoja strana zauzela stav ko mi dirne u novaka dira mi u zenicu oka mog, a samo je kritika upućena, da je srpska patriotska pesma zloupotrebljena od strane nekih neljudi i da to po komšiluku može izazvati negativne konotacije i da će ga razni informeri i kuriri komšijski razapeti kao što kuriri i informeri domaći razapinju. Ali problem je što ne može da se kritikuje apsolutno ništa da se ne smatra teškom uvredom ili kako već... jer od svega napisanoga, ti si upamtio da sam ja pričao da Novak nije fin momak i šta već... a ja te ovim putem molim da nadješ jedan upis 1 upis u kome ćeš da potvrdiš da sam tvrdio nešto drugačije od onoga što tvrdim danas/juče/maltene svaki dan. Ne znam zašto si prebacio ovo na tenis da smetamo ljudima a s telefona ne mogu da stavim u spojler. B1: Nisam to ni napisao/citirao, ne znam odakle ti. B2: moja strana sam ja i ne učitavaj mi svašta. Plus, koliko sam ispratio ni većina drugih učesnika nije bila u fazonu da vade nož na diranje Novaka kao Novaka nego su branili njegov postupak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 Lep tekst Viskovica http://sportklub.rs/Blog/Nebojsa-Viskovic/a322970-Srce.html?fbclid=IwAR0ORC4AeJ8EreZ2vLddG4oELPQMW7OxXiJnrhKzmpzx3IF57FmorahL50Q Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Gledam te sportove decenijama, olimpijade i stotine drugih sranja, imao sam heroje u desetinama sportskih disciplina a tenis ~ 40 godina, ali nikada nisam uspeo da izgradim nikakvu dugotrajnu netrpeljivost prema bilo kom sportisti, niti teniseru. Dok sam bio dete imao sam prilike da vidim sestru koja je u to doba na vrhunski trolerski nacin bila iritirana tantrumima McEnroa, znojenjem Zivojinovica, menjanjem majci, odugovlacenju tenisera, preteranom radovanju (Borg i Lendl su bogovi, ostali stoj) dok mene apsolutno nisu doticale te stvari. Cenim da su za netrpeljivost prema nekom teniseru ili sportisti potrebno da si jako emotivno investiran u taj slucaj, inace sve te greske u ponasanju se posmatraju potpuno drugim ocima, kao nesto nebitno, nesto sto se u realnom zivotu tolerise. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Quote Posle osvojenog Dejvis kupa 2010. godine, Novak Đoković narednu sezonu počeo je sa 43 uzastopne pobede – bila je to samo najava dominacije srpskog tenisera u deceniji koja je sledila. Od tada pa zaključno sa nedavno završenim Australijan openom Đoković je osvojio 16 Gren slem titula, šest više od Nadala, 12 više od Federera i 13 više od Endija Marija, poslednjeg člana “Velike četvorke“. Razlika je velika i u Masters titulama – Novak je od tada na 29, Rafa na 17, Rodžer na 11, a Mari na osam. Završni turnir Novak je osvojio četiri puta, a Federer i Mari po jednom. Ukupno, Đoković je u poslednjih deset godina osvojio osam manje titula nego Nadal, Federer i Mari zajedno – 49:57.Za kraj, evo međusobnog skora od 2011. naovamo:Đoković – Nadal 22-10 (14-4 u poslednjih 18 mečeva)Đoković – Federer 19-10 (9-3 u poslednjih 12 mečeva)Đoković – Mari 21-8 (14-3 u poslednjih 17 mečeva)Nema dileme, baš kao što je nedavno i rekao njegov trener Goran Ivanišević, da je Đoković ubedljivo najbolji teniser druge decenije 21. veka. . 26 minutes ago, Charlie Foxtrot said: A to ima veze sa Novakom Đokovićem tačno kako!? kako kakve, pa sta mislis zbog koga je Federer ocelavio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 15 hours ago, ciao said: Lep tekst Viskovica http://sportklub.rs/Blog/Nebojsa-Viskovic/a322970-Srce.html?fbclid=IwAR0ORC4AeJ8EreZ2vLddG4oELPQMW7OxXiJnrhKzmpzx3IF57FmorahL50Q Sad pročitah, delimično reciklirao, ali očigledno stvarno ima traume od Križaja, ovo je drugi ili treći put da kuka kako mu je pokvario detinjstvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Ako je tema zakljucana zbog jedne diskusije to ne znaci da se o istim stvarima moze raspravljati na ostalim temama. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Potvrdjen i Monte Karlo. Ne kapiram bas, al ajde. Brani finale i titulu na preostala dva mastersa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 (edited) Možda je to rezerva za slučaj da američki beton ne ispuni očekivanja. Može nešto i da se otkaže, ne verujem da će igrati sve masterse na šljaci, pa još u olimpijskoj godini. U međuvremenu da se ne polomi na skijanju i biće OK. https://twitter.com/BasiaID/status/1226536347353133061 Edited February 9, 2020 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Novak je dobar skijaš. Odrastao na Kopaoniku. Maltene cele zime provodio tamo. Sve 5. Al ne mogu da se otrgnem utisku da profi sportista ne treba da skija u sred teniske sezone..možda i tokom teniske karijere....ne znam. Fed je svojevremeno pričao kako obožava da skija ali da je u nekom trenutku pao na skijama, srećom bez povrede i skapirao da to ne sme da radi dok se profi bavi tenisom. Ludi Vlada Radmanović se sjebao u Aspenu vozeći bord u sred sezone. Srećom, Lejkersi su ozbiljna organizacija pa su ga odvalili po džepu da mu više tako nešto ne padne na pamet. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Ja mislim da Novak ne skija, bar ne tempom kojim bi voleo, ali ako pretera odvalićemo ga po džepu jer smo mi ozbiljna forumaska organizacija 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Ma Monte Karlo je kući. Ispoštuje, odstatira, ako skupi neke poene dobro mu dođe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Rek'o posle AOa da će da igra više naredne dve godine (čitaj da pojuri broj nedelja na prvom mestu, stigne Federera i napravi solidnu razliku), a onda će selektivno da igra turnire (čitaj opet će da se koncentriše samo na slemove, što mu uopšte ne ide loše, uzeo 5 od zadnjih 7). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 (edited) Legenda Edited February 10, 2020 by Milica 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 (edited) Već sam jednom kuckao o tome: sa punih 33 godina života i Federer i Nadal i Đoković su osvojili 17 slemova. Federer ove godine puni 39 i do tada ima šansu da osvoji titulu na dva slema. Nadal do punih 39 godina ima šansu da osvoji titulu na još 20, a NĐ na 24 slema. Postoji argument da Nadal i Đoković neće tada ni igrati, ali i pre 5, 6 godina, kada je Federer igrao u finalima Vimbldona i US opena, pričalo se da to može samo Federer i da nema šanse da Nadal i Đoković igraju takav tenis sa 33, 34 godine (a osvojiše grdne slemove baš u tim godinama). Edited February 10, 2020 by stray_cat Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Svako je na kraju prica za sebe i sve je moguce, ali ipak, ono sto je cinjenica je da se Fed najmanje trosi tj.da mu treba najmanje udaraca da osvoji poen. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ace Rimmer Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Ako Novak ne osvoji zlato na OL, ja mislim da će igrati do OL 2024 i tada završiti karijeru. Novak se danas manje troši nego prije, pokušava da se šta više oslanja na servis i ritern. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Sanjao sam da se igra jos jedan AO, nedelju posle ovog zavrsenog. Djokovic rutinirao Nadala sa 3:0. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Nemoj da sanjas te nevazne turnire, samo Vimbldon eventualno US Open 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 Opa, Djokovic dao neki intervju gde je pravio savrsenog tenisera tako sto od svakog uzme ono najbolje i nigde nije spomenuo Rodzera. Cak je za najbolji bekhend uzeo Gofanov haha. Doduse kao najspremnijeg sportistu je uzeo Monfisa koji je nespremni klovn. To i ona srca koja su izostala na AO, da li je u pitanju kraj politicke korektnosti? Ne znam da li je ovo novi Novak, ali za sad mi se dopada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 Ako čitaš samo naslove nećeš to moći da zaključiš https://en.as.com/en/2020/02/11/videos/1581424772_507605.amp.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 Sve je iseceno i ovo je bilo za Dejvis Kup. Znaci pricao je o igracima iz ugla Dejvis Kupa. Zato je pomenuo Gofana, Sapovalova, Feliksa. Ali naravno da cemo traziti sublimirane poruke i onoga cega nema, kako bismo jelte dokazali neku kvazipoentu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 OVO ĆE DA BOLI ŠVAJCARCA DOK JE ŽIV Đoković ispoštovao sve, čak i Kirjosa, a Federera "iskulirao" samo tako! Brutalno (VIDEO) link ne stavljam, ali naslov moram 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 Možda treba i ovde neka tema kao Srbi u NBA 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts