alcesta Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 To je potpuno nebitno jer za razliku od njega oni nemaju pretenzija da se bave "naukom" 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 Novak je na zalost morao da ode iz Srbije da bi nastavio sa tenisom, a Rafa i Fed u svojoj domovini (mozda i gradu, nisam trazila detalje) pa napustili skolu.. Sad sam nasla da je Fed sa 16 rekao ocu da nece vise da ide u skolu i ovaj mu dao 3 godine sanse ako nista ne napravi u tenisu da se vrati u djacku klupu. Za Rafu sam nasla da je zavrsio ono sto je bilo obavezno u Spaniji, valjda osnovnu. To sto bi Novak zeleo da se bavi naukom uopste nike neizvodljivo. Na zapadu ljudi zavrsavaju fakultete pod stare dane, a on je jos mlad covek, vijuge ima, zelju takodje, pare da ne pominjem tako da moze sebi da priusti skolu koju pozeli i da je i zavrsi. 27 minutes ago, alcesta said: To je potpuno nebitno jer za razliku od njega oni nemaju pretenzija da se bave "naukom" Znaju svoje mogucnosti valjda zato U clanku koji sam nasla pominje se Ancic koji je zavrsio pravo, Izner takodje fax telekomunikacije, nas Janko Menadment u sportu, Radvanjska turizam, Anderson odustao na zadnjoj godini faksa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 djokovic vec studira reklo bi se, evo upravo je imao laboratorijske vezbe iz ezotericne pseudo speleologije 2 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 Ako ce mu to pomoci da isvoji RG onda neka je, ja tu ne vidim nikakav problem. Ako moze Nadal da baja sa flasicama i preskace linije zbog malera sto se Novak ne bi bavio meditativnom speleologijom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 (edited) Ako su Svajcarci mogli ovako https://youtu.be/am2H1O3k0vc da promovisu tunel Gottard (svecano otvaranje na kom su bili prisutni mnogobrojni evropski zvanicnici) zasto Novak jednim provlacenjem kroz tunele ne bi mogao da promovise piramidu u Visokom? Edited May 7, 2021 by Milica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 ma naravno, neka plese i nag na mesecini pevajuci pesme tap 011 ako ce to da mu pomogne ovde je sprdnja usmerena ka pokusajima da se ovo podrumarenje predstavi kao nauka sto ruku na srce ako sam dobro ispratio on licno jos uvek i nije pokusao da uradi sem indirektno nazivanjem onog semira arheologom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivana23 Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Семир_Османагић Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 ma to sto nije zavrsio skolu , tj. nije studirao niko mu ne zamera ali sto pravi budalu od sebe i glupira se pod " stare dane" je vec vise nego neprijatno i glupo/tupo do bola. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 Ja razmišljam o još jednom aspektu, možda bitnijem od imidža među plebsom. Imidž među sponzorima. Koliko se ovde gubi potencijalnog profita? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 3 minutes ago, CheshireCat said: Ja razmišljam o još jednom aspektu, možda bitnijem od imidža među plebsom. Imidž među sponzorima. Koliko se ovde gubi potencijalnog profita? To je super. Ako gubi kod sponzora moraće da se potrudi to da nadoknadi na terenu...od nagrada 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 Dok se ne otvori topic za Rim samo da kažem da Novak u R1 igra sa Evansom 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 8, 2021 Author Share Posted May 8, 2021 (edited) 15 minutes ago, NMX said: Dok se ne otvori topic za Rim samo da kažem da Novak u R1 igra sa Evansom gresis: igra s pobednikom meca strasnog Fritza i Evansa a i Tim, Beretini, Rubljov i Tsitsipas su mu u polovini (Medvedev, Schwartzman, Gofan i Zverev kod Nadala). Edited May 8, 2021 by wwww 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 Kad može da dobije no1 šta je jedan Fritz za njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 8, 2021 Author Share Posted May 8, 2021 (edited) Pa da dobije strasnog Fritza Novaku je trebalo 5 setova u Australiji, jos je morao da pribegava glumi i psiholoskim igricama (kako kaze popularni narativ) 😉 Edited May 8, 2021 by wwww 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 5 minutes ago, wwww said: Pa da dobije strasnog Fritza Novaku je trebalo 5 setova u Australiji, jos je morao da pribegava glumi i psiholoskim igricama (kako kaze popularni narativ) 😉 Pa dobro, tada je morao da folira jer je naspram njega stajao kombo Federera i Rod Lejvera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 2 hours ago, CheshireCat said: Ja razmišljam o još jednom aspektu, možda bitnijem od imidža među plebsom. Imidž među sponzorima. Koliko se ovde gubi potencijalnog profita? O tome se ne pise u stranim medijima, u francuskim nikad nista nije pisalo, na tu temu. To sto on meditira i jogira to mu je vise plus nego minus, sto je vegetarijanac takodje, takve stvari pominju onda kada pominju njegovu mentalnu jacinu; Jecu nikad ne pominju to spada u njegov privatan zivot, familiju generalno takodje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cojep Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 prenebregavas uticaj domacih tabloida i paparaca koji se preliva na ovaj veseli forum 🤡 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 (edited) Novak nema nase sponzore koliko ja znam? Ne znam ovi u Srbiji koji kupuju Lacoste koliko ih je i koliko kupuju ili ne kupuju zbog Novaka a vezano za to sto pise u tabloidima? Sumnjam da neko u Srbiji (ne)kupuje Peugeot zbog Novaka ? Sve u svemu sumnjam da su Novakovim sponzorima ciljna grupa srbi. Rekla bih da je za sponzore glavna ciljna grupa najvise Kina i slicno, njima sigurno ne smetaju ovakve stvari , naprotiv Edited May 8, 2021 by ciao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 On 5/7/2021 at 2:44 PM, NMX said: Prastajte ako je bilo.... Pa nista, jedino sto preostaje je da pozove Marti Misteriju, ima sve da se resi. U dve epizode najmanje 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 8, 2021 Author Share Posted May 8, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 Samo neka on skuplja kosmičku energiju u bosanskoj piramidi, kad bude bilo 18 slemova, sve će to da bude OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 Sto vise ovakvih slika zelim a sto manje piramida, zvezdanih kapija, reptila i slicnih sranja Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 9, 2021 Author Share Posted May 9, 2021 (edited) interesantna pricica Edited May 9, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 Obzirom na losu formu ovog proleca i na visinske pripreme koje su prethodile turniru,zaista nemam posebna ocekivanja od njega u Vecnom gradu. Ustvari...preciznije je reci "nizinske",podzemne pripreme 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 34 minutes ago, Crni Bombarder said: Obzirom na losu formu ovog proleca i na visinske pripreme koje su prethodile turniru,zaista nemam posebna ocekivanja od njega u Vecnom gradu. Ustvari...preciznije je reci "nizinske",podzemne pripreme Kako god ih covek nazvao, bile su to neobicne i unikatne pripreme pred Rim i RG, to sigurno.😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts