Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pogledah reprizu od sinoć. Koliko mi nedostaje da ga gledam u ovakvom izdanju, toliko me nervira što umesto da igra ovakve mečeve sedi i gleda kako drugi osvajaju titule :frusty:

Engleski komentatori ga ishvalili baš, nisam sve čula pošto sam morala da smanjim ton u neko doba.

Posted (edited)
8 hours ago, Helena said:

Rasprodate, naravno.

Ne vidim cenu..jel znas mozda koliko su bile?

Edit:nasao sam..prihvatljiva cena skroz (bar za moje poimanje)..veci je problem naci ih kod nas..

Edited by Drug Crni
Dopuna posta
Posted

Pa ni ja nisam vidjela cenu na njihovom sajtu, ali sam negde vidjela da su oko 150€, što je i meni ok.

Ali kad sam ko fol htela da ih kupim, koji god broj sam birala, pisalo je da nema ili ja tu nešto ne radim dobro :classic_rolleyes:

Posted

Moram da kažem da je veoma pametno za Novaka što je rešio da ide i u Astanu na turnir, jer bi u suprotnom pravio 4 nedelje pauze pred Pariz, ovako 3 nedelje je bezbolnije.

Posted

Ako je neko gledao više mečeva ove nedelje, najviše me zanima kako je izgledao servis i ta ruka, jesu li se primećivali problemi sa zglobom i slično.

btdjokovic20221002.jpg?VersionId=zMLTXxL

Što manji turnir to veći trofej, ne znam je li osvojio nešto ovoliko dosad :classic_biggrin:

• Like 1
Posted

Servis odlican. Poebno je "ubijao" servirajuci na prednost stranu i gadjajuci "t" liniju..taj ga servis sluzio besprekorno..
Nisam primetio probleme sa zglobom.

Medjutim,moglo se primetiti da je malo "padao" u drugim setovima..protiv Anduhara nisam gledao,pa taj mec izuzimam iz komentara. Ipak je dug period bez takmicarskog meca. Sorry Boxy,alo LC to nije :classic_tongue:

Cini mi se da su uslovi bili dosta zahtevni..ne znam kakva je bila klimatizacija u dvorani,ali je bilo evidentno da je bilo sparno do bola..svi igraci su mogli da cede donji ves koliko su bili znojavi.

• Thanks 1
Posted
3 minutes ago, Drug Crni said:

Servis odlican. Poebno je "ubijao" servirajuci na prednost stranu i gadjajuci "t" liniju..taj ga servis sluzio besprekorno..
Nisam primetio probleme sa zglobom.

Medjutim,moglo se primetiti da je malo "padao" u drugim setovima..protiv Anduhara nisam gledao,pa taj mec izuzimam iz komentara. Ipak je dug period bez takmicarskog meca. Sorry Boxy,alo LC to nije :classic_tongue:

Cini mi se da su uslovi bili dosta zahtevni..ne znam kakva je bila klimatizacija u dvorani,ali je bilo evidentno da je bilo sparno do bola..svi igraci su mogli da cede donji ves koliko su bili znojavi.

:default_coffee:

https://www.atptour.com/en/players/novak-djokovic/d643/player-activity

• Tuzno 1
Posted (edited)

Njima to stoji na sajtu već nekoliko dana, nisam sigurna koliko su tačno proračunali. Pretpostavljam da će ATP objaviti na svom sajtu kad se i zvanično bude kvalifikovao.

Edited by alcesta
Posted

Ako Novak ne bude imao problema da igra naredne godine turnire, ima materijala da ponovopostane broj 1. Sada neka osvaja ove turnirčiće i priprema podlogu. Mislim ono, 7 000 poena je dovoljno za prvo mesto :classic_laugh:

Što se tiče ove sezone i WTF, slažem se da su to objavili radi reda, da bi imali o čemu da se piše. U narednih 5 nedelja postoje gomilu turnira.