Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Stvarno ne znam šta treba da se dogodi da se sa osvojenim slemom ne možeš klalifikovati na završni masters. Jedino ako se bodovi ne boduju kao Novaku, plus on nije učestvovao na pola turnira ove godine.

Ili da slem osvoji neki igrač koji ima +60 mesto.

1 hour ago, Helena said:

Jedne godine Novak se u aprilu kvalifikovao :classic_biggrin:

Da li je to uopšte moguće?

Mislim da je to možda bilo 2015. godine, jer je do aprila sakupio 5385 poena, te godine je postao jedini igrač koji je vezao prva tri mastersa u sezoni, a sećam se i tog finala sa Berdihom u MC. 

Edited by Dracarys
Posted

Pa imaš to isto na prošloj strano, apsolvirali smo :classic_biggrin:

10 hours ago, Helena said:

Jedne godine Novak se u aprilu kvalifikovao :classic_biggrin:

U maju 2011. :classic_smile: drži rekord po tom pitanju, mislim. Za 2015. se ne sećam, ali mislim da je rekord iz 2011.

• WOW 1
Posted (edited)

Gotova stvar, Novak može u  Australiju..

Ne znam da li se radujem, analiziram svoja osjećanja, pošto su pokrivena zbunjenošću.:reading:

Edited by Helena
Posted
4 hours ago, Helena said:

Ali, čekaj, jel se može u Australiju uopšte bez vakcine :lol_2:

Da, ali ne znam da li će se to do januara nešto menjati, možda opet skoči broj pozitivnih testova.

Posted

Procitah neki itv sa strikom Novakovim koji kaze da ce ovo sa Novakovom zabranom samo da produzi Novakov vek igranja tj da ce umesto planiranih jos 3-4 godina igranja igrati jos 5-6 godina, ovako sada regenerise telo otprilike - on je i mene presisao sa optimizmom, priznajem :smiley2: drzim pesnice da je u pravu naravno 

• Ha-ha 1
Posted

ma sa sivom nema greške, u bilo kojoj varijanti (kao ni sa teget;)

dakle u Tel-avivu se gazda vraca na tour, lepo. uvek volim kad se strkne u nove destinacije mimo ustaljene raspored šeme

• Like 4
Posted
3 hours ago, Cojep said:

ma sa sivom nema greške, u bilo kojoj varijanti (kao ni sa teget;)

dakle u Tel-avivu se gazda vraca na tour, lepo. uvek volim kad se strkne u nove destinacije mimo ustaljene raspored šeme

Ma nije to ona čista siva, to vuče na neku mješavinu prljavo zelene i sive.Zato su majica i patike tako dobro legle...

Posted
2 minutes ago, Helena said:

Ma nije to ona čista siva, to vuče na neku mješavinu prljavo zelene i sive.Zato su majica i patike tako dobro legle...

Zelensky style, to je sada popularno 🤮

• Ha-ha 1
Posted (edited)
1 hour ago, Helena said:

Ma nije to ona čista siva, to vuče na neku mješavinu prljavo zelene i sive.

Ovo zvuči odvratnije nego što izgleda, a zapravo i nije tako loše :classic_biggrin:

Edited by alcesta