gggggggg Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 10 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 10 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Moje mišljenje je da će igrati oi mada ne znam koliko je pametno s obzirom da to počinje za par nedelja. Relativno brzo posle toga ide uo na kome Novak ima samo tri titule što je prosto neverovatno. Rafa ima više. Dakle Nadal ima više od Noleta uo i rg. S obzirom da je najjači igrač na šljaci ikad, to je prosto ok ali da ima više uo od Noleta...Da ima 5 godina manje, oi bi bez problema mogao da ubaci u ovako gust raspored. Ovako, ne znam... Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Ja se nadam da će igrati u Tokiju ako je zdrav, mada verovatno nije pametno jer praktično neće imati vremena za odmor. S druge strane, ako ove godine ne osvoji Njujork, koji mu je tradicionalno baksuzan i bez ovogodišnjeg pritiska, mislim da neće sebi oprostiti ako ispusti ovu poslednju šansu na OI. Za tri godine imaće već 37 godina i igraće se na šljaci, mnogo je kume. Kako god prošao makar će znati da je pokušao. A ovde kod nas će ga isto pljuvati ako ne ode u Tokio i ako ode pa izgubi, tako da na ti ne treba da se obazire. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 ovo mu je verovatno poslednje oi gde ima sanse da je osvoji, jedini veliki turnir koji jos nije osvojio. bice bas glupo ako ne ode. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 falimtebože Izgleda da neće na OI. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Ako ide na OI podrzavam, ako ne ide potpuno razumem. Nole najbolje zna sta mu je ciniti. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Ma ne treba da ide na OI, srbende mu nece zameriti jer je pobedio danas u mrskom Londonu. 😄 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žulj Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Ovo mu je poslednja šansa za zlato na OI. Za slemove ima bar još 5 gde će biti legit favorit br. 1 .. Kako god da odliči, podržaću ga, ali neće mi biti pravo ako ne ode na OI. Pre svega, to mu može biti pripremni turnir za USO.. OI, Sinsi i USO.. Sasvim ok redosled. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 (edited) Mislim, 'ajmo da zadržimo fokus: ne igra Noksa rekreativno, na izi levelu Diablo 2, pa da mu je cilj da skupi sve gemove i šta već, da svaki kvadratić bude popunjen. Pravac bosanska piramida i Rtanj do početka Sinsija, nebitno je da li će ga osvojiti, pola veka niko nije bio u situaciji da mu samo US open fali za Grend slem, mora da ispoštuje priliku. Kakve crne OI... Edited July 11, 2021 by stray_cat 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Olimpijada je nesto sto samo americka kosarkaska reprezentacija najvise vrednuje. Svi ostali vrednuju svetska prvenstva, sto mu u ovom slucaju dodju GS turniri u tenisu. Mislim da ce Novak ici na Olimpijske igre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 OI su nebitne i da sam na mestu Novaka, preskočio bih lagano, jer su slemovi i nedelje na prvom mestu. Mislim da je Novak bolje da ne ide, jer mu za samo dve nedelje počinje turnir,a i ko zna u kakvom će se stanju tamo pojaviti. Deluje mnogo da u mesec dana trenira na sve tri podloge... Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Koji je tacno raspored? Kad se igra OI, koliko meceva ima? Kad je USO? #mrzimedaguglam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 OI počinju 26. jula i traje nedelju dana, a USO počinje 30. avgusta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 7 minutes ago, Drakaris said: OI počinju 26. jula i traje nedelju dana, a USO počinje 30. avgusta. To bas ne valja. Ok, preskaci OI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unagi Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 OI da igra samo ako je potpuno zdrav. Ako ima i najmanji problem treba da preskoci. Kalendarski GS je ,,sveti gral'' u tenisu gde postajes besmrtan, OI su smesne u poredjenju sa ovim. 2016 je igrao OI I US Open povredjen i nije uzeo nijedan i gde je propustio mnogo slemova i nije mogao da se vrati skoro 2 godine. Godine cine svoje nadam se da nece terati po svaku cenu jer ako se povredi u ovom delu karijere to ce biti pogubno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Ipak Koza jbt. Nisam verovao, da budem iskren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 5 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 1 hour ago, stray_cat said: Borg osmi, Marej 13. pa ovo je neka zajebancija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Just now, McLeod said: Borg osmi, Marej 13. pa ovo je neka zajebancija. Nije bitno ko je 8. a ko 13. Bitno ko je prvi Salu na stranu, algoritam je open source, po mom misljenju nije los, ali eto onda se dese neke cudne stvari u plasmanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Dok god je Marej u top 50, algoritam ne valja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 10 minutes ago, Losmi17 said: Ipak Koza jbt. Nisam verovao, da budem iskren. Mentalni patuljak 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Ovo je definitivno vanredna situacija, alcesta ovoliko gifova nije postovala od kad je na forumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts