Jump to content

Sombor Shuffle

Član foruma
  • Posts

    1,069
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Sombor Shuffle

  1. Hteo sam da napisem na kraju one tamo prosle sedmice, kako je Naz Rid dao vestacko disanje mojim plejof nadama sa onom partijom protiv Lejkersa. Posto je delovalo kako bih ispao u 1. rundi protiv koga god, zbog uzasnog rasporeda. Medjutim skoro citava ekipa je odigrala izuzetno prethodnu sedmicu, tako da vise nisam siguran. Ali ipak je raspored bio uzasan, uz samo po 2 meca Lebrona i Rida.
    Problem je sto ce to biti jako tesko ponoviti. 😅

    Srecno mojim protivnicima i svim preostalim cetvrtfinalistima. I neka bolji pobedi. :classic_biggrin:

  2. On 1/16/2024 at 1:06 PM, Göbekli Tepe said:

    Ovaj PO se za sada odvija baš kako treba. 

    Za tebe kao navijaca Dzajantsa, ova vajldkard runda ispala bolja nego da ste se usunjali u plejof nekako. :classic_biggrin:

    On 1/16/2024 at 2:22 PM, Göbekli Tepe said:

     

    Jason Kelce odučio da "okači kopačke o klin", a vrlo moguće da s  njim u penziju ide i guzni podguranac. Nije isto kad je Kelce C u odnosu kad je tu bilo ko drugi. 

    Istina, on i Frenk Regnou iz Detroita su za klasu ispred ostalih na toj poziciji.

    Dobra borba za sada u Baltimoru, ali strim mi je toliko los i konstantno puca, tako da sam otprilike pola akcije propustio.

  3. Ozbiljan potop, zaista i veliko razocarenje za mene.
    Delovalo je kao da jedini nacin da odbrane nesto, je da Straud promasi igraca. Sramota, za verovatno najbolju odbranu lige ove sezone.

    Da vidimo moze li ELITE da napravi jos jedno cudo :classic_biggrin:

  4. 7 minutes ago, L' Imperatore said:

     

    Ja stvarno mislim da nije toliko nemoguče. Kao što sam rekao, da sam u toj situaciji, nikakav problem ne bi imao sa tim.

     

     

    Moguce, mada sudeci po predjasnjim iskustvima koje sam imao, to je bas tesko, jer je prakticno nemoguce animirati ljude, kad su vec jednom odlucili da odustaju ili pauziraju.
    Narocito ako se uzme u obzir velicina lige i da se treba boriti za samo 2 ili 3 mesta. A plejof cesto ume da bude lutrija, pa mozes ostati "zaglavljen" godinama.
    A mislim da je jasno da bi svako radije igrao visi rang, pre svega jer borba za pozicije traje duze, obicno do samog kraja. U ligi koja nema ispadanje, ako krene po zlu, brzo dodje do odustajanja, a to niko ne voli.

  5. 1 minute ago, L' Imperatore said:

    Razumem argument da se ponudi mesto onima koji su bili tu ranije. Ima mesta za debatu, Ali po mom mišljenju, mesto u prvoj ligi više zaslužuju oni koji su uskočili da spase sezonu, nego oni zbog kojih je sezona skoro propala. Ja razumem da fantasy football i forum nisu životni prioriteti, pa ne zameram ljudima koji su nas "ispalili" i nisu se javili za početak sezone. Mislim da niko od njih neče doči augusta i reči, ej ja sam pre dve godine bio prvoligaš, zahtevam da mi se vrati moje mesto. Nego če bez problema igrati drugu ligu i tražiti povratak u prvu. Barem bi takvo moje razmišljanje bilo u toj situaciji.

    U vezi ovoga, ja mislim da je sansa da se neko vrati i krene iz pocetka u B prakticno ravna nuli.
    A sve sto sam pisao je u cilju da se zadrze 2 lige, ako je moguce, jer je bolje za takmicenje.

  6. Ne razumem zasto takvo ponasanje, mada kada se vratim i procitam kako je to izgledalo letos
    Prvo, na predlog da se spoje lige

    On 9/1/2023 at 4:17 PM, karipesic said:
    On 9/1/2023 at 4:13 PM, L said:
     
    Ja sam za superligu. 14-16 timova recimo. I žrebom odredimo ko vodi samostalno, a ko ima co-GMa

    Ja ne zelim to. Pre igram normalnu B ligu i samostalno vodim tim nego da vodim kao co owner a kao mi neka A liga. Hvala na pozivu, picimo mi nase dole, makar ako se ja pitam. Nas dole ima 12 btw.

    pa onda sam sebe ubaci na mufte, a ostali na koje je bio red da im se ponudi se ne pitaju nista

    On 9/1/2023 at 10:05 PM, karipesic said:

    Igracu ja i A ligu. Nadjite jos 2 i igramo?


    da upotrebim i ja analogiju, ovo mu dodje kao neko ko se uglavi na tudje parking mesto, a kad ga pitaju da se skloni, on kaze "pa bilo je slobodno, sad je moje, necu da se sklanjam"

    lepo je ggg rekao malo nize, srpska posla

  7. Kao sto rekoh, ja od ovoga nemam nikakav benefit, niti bilo sta licno protiv bilo koga od vas. Ali ne razumem zasto bi kaznjavali ljude koji su zasluzili plasman, na racun onih koji su bili tu da popune mesto.
    Koja je onda poenta igranja 2 lige?

    Hvala vama sto ste pomogli da se odigra liga, ali ne vidim zasto bi vam to garantovalo mesto i naredne godine, kad niste bili na redu za ulazak letos. Vrati se pa pogledaj sta si napisao na predlog da se spoje lige.

  8. Ne bih rekao da je tako.
    Neko je cak i pomenuo da je bilo upadanje preko reda, a sigurno postoji i lista plasmana iz B prosle sezone. A ti si bio izricit da ne zelis da se A popunjava na stetu B i da ne zelis spajanje liga, kao i da ti je svejedno koju ligu igras.

    Mislim meni nit' iz dzepa ni u dzep, ali za sta su se onda ostali borili, kad vi koji niste po plasmanu ni kroz B mogli da se plasirate, dobijate free pass za A ligu. 
    Ako ostane na ovome, onda ce svakako B da trpi dogodine, a mogla je i trebala da bude liga koja se popunjava letos, sto je svakako i bilo logicnije nego ovo sto smo uradili.

  9. Ne znam za ostale, ali ja nisam za to, posto su skoro svi, valjda ukljucujuci i njega upali preko reda kad se popunjavala liga. Izuzev Linekera, koga sam na kraju predlozio kao treceg, a i zasluzio je realno, jer je izgubio finale zbog onog nesrecnog slucaja sa Hamlinom, sto ne znam da li se ikada desilo ranije.

    Mnogo je zakomplikovalo situaciju sto niste dozovolili da se ljudi po plasmanu prebace u A, posto se sad prakticno vracamo tamo gde smo bili proslog leta.

    Meni nekako najpostenije deluje, da prvo pustimo ljudima koji nisu mogli da igraju ove sezone a trebali su da budu clanovi ove lige, da se vrate ako mogu i zele i nastave gde su stali, a posle da se popunjava po redosledu iz B.
    Tako da mislim da B treba da se racuna sve kao do sada. Dok iz A da ispadaju poslednja 2 koji su trebali da budu clanovi lige, pre popunjavanja.

    I obavezno da se prebrojimo barem 20 dana pred pocetak sezone, pa da vidimo da li da se krate lige na 12. ucesnika.

  10. Kombinacija svega, a ponajvise srece. 😄
    Ja sam npr. a mislim da ne preterujem kad ovo kazem, imao najjacu ekipu citavim tokom sezone, sto i rezultati govore. Toliko da sam negde od 5. ili 6. sedmice zapustio vejvere kao nikad do sada i propustio neke odlicne igrace. Sto ce me verovatno kostati puno, jer su kasnije krenule povrede, a sada i ovo sa Herbertom, ako ostanem bez WR1, lose mi se pise.

    Ipak, to nije bilo dovoljno da preuzmem prvo mesto na tabeli niti jednog trenutka. Ne znam ko je Nikola, ali cestitke na tome, verovatno ni sam ne zna kako je odolevao sve vreme. :classic_biggrin:
    Sva 3 poraza su dosla od ekipa sa samog dna tabele, kojima je ta sedmica bila presudna. Posebno bih istakao onu protiv @Immanuel Kant. Pomenuo sam da mi se nikad nije desilo kao na ovom draftu da mi se toliko igraca uzme ispred nosa. I to po 5-6 u nizu, izmedju 2 runde, posto sam birao 11.
    Nakon sto sam pogledao ekipe, vece nakon drafta, dok traje period toplo/hladno utisaka i kajanja, video sam njegovu ekipu (on birao sa 14.) i zakljucio kako bih identicno birao prvih 6 rundi sa te pozicije. 

    Pred nas duel u 8. kolu, on ulazi sa skorom 1-6, poslednji na tabeli, a ja sa 6-1 i vec tada oko 150 ukupno postignutih poena u odnosu na drugog. Naravnom pobedjuje me to kolo i pravi seriju, gde sam jedino gledao da nekako njega izbegnem iz donje polovine kostura u 1. rundi, jer mislim da bi mi trebala odlicna sedmica da ga izbacim.
    Upravo to je najveca draz ovog fantazija, i zato mi je ovo verovatno najdrazi deo sportske sezone. 

    Na kraju je ispala zanimljiva takmicarska sezona, iako smo se jedva skupili. Sam pogled na tabelu, od 4. mesta pa na dole sve govori. 🙂
    Ne znam samo sta cemo da radimo sa ekipama koje ispadaju, odnosno trebaju da udju u visi rang, to smo trebali ranije da resimo.

    • Like 2
  11. Dzamal, Sags
    Derozan, Lever, Hardi
    Lebron, Keldon
    Rendl, Buser
    Luni, Rid, Dramond.

    6. runda ce se ispostaviti kao greska. U panici sam pokupio Lunija jer su mi svi centri i ostali visoki na redosledu pokupljeni pre tog pika. Posle sam pokusao da se izvadim sa ovom trojicom 😅
    Deluje kao ekspresni povratak nazad u drugu ligu, ako se makar jedan od prva 3 pika povredi na duzi period. :classic_biggrin:

    @Kurc Emuchelo verovatno najjaca ekipa u ligi

    • Love 1
  12. 16 minutes ago, Lmx said:

    @Шеф стручног штаба      Rubin Vinjaks

    @realno *w                        RP McMurphy's team

    @Nele                               Duvaniste Royals

    @Brat od Korneta              1945

    @Bogoljub Gagic               Team Bogoljub Gagic

    @Nellthe                            Nosebleed Section

    @tsva                                Uprava napolje tsva

    @Jerotije Pantic                 team jerotije  

     @Admiral                          Admiral's team

    @Del Piero                         Kratak raspon ruku

    @picknroll                          PicknRoll

    @Predragdjape                  MNP United

    @stari djed 33                   El_nuggets

     

     

    Samo 10  glasova (isti broj glasova) vreme drafta je podeseno kao i prosle sezone.

     

    Vlasosa je 15, ako se javi jos neko liga ce biti sa 16 ucesnika.

     

    U B idu 3, na osnovu broja ucesnika. Prvi u generalnom plasmanu i 2 kroz play-off.

     

    60s za izbor igraca, ostala podesevanja ista kao i prosle sezone.

     

     

     

    @cabke je negde pitao ima li jedno mesto, pa pretpostavljam da ovo znaci da ima.
    Da i ja budem od neke koristi. 😄

     

  13. Kakva je ovo sedmica ahaha
    Evo pade i Filadelfija, i to ni manje ni vise nego od Zek Vilsona. :lol_2:
    A vec sam krenuo da pisem kako mi je daleko impresivnije 6-1 49ersa nego ovih njihovih 7-0.

    Sudije pogurale Klivlend ranije danas, a onaj lik ladno promasio 2 FG, pre toga bez ijednog jedinog. Ali mislim da je veca briga za SF sto se CMC povredio. U eri gde je jasno da je uticaj RB nikad manji, on zaista ima veliku vrednost za ovaj tim. Maltene je jedinstven po tome trenutno.

  14. Jebem ti... :classic_sad:
    Kakva brutalna sezona sa povredama do sada. Retko koja ekipa je ostala bez neke teze povrede. Bas ne pamtim da se ovoliko season ending povreda desilo u prvih 5 kola. 
    Jos sinoc kad su javili za Kelcea, prva asocijacija svima je bila da je ahilova, zbog podloge.
    Odbrana Bafala je osakacena povredama poslednje 2 godine. Nasledili su Baltimor iz ranijih sezona po tome. 

  15. Da li ce se Jahu smilovati da stave aut za Barklija. Njihov sajt je miljama ispred svih ostalih za fantazi, ali ova opsesivna potreba da drze Q tag glavnim igracima do poslednjeg trenutka, iako je dan nakon povrede javljeno da propusta 3 sedmice, i evo jutros opet Sefter da ne igra danas, me uzasno nervira. Proverio sam u IDP ligi koju igram, 3 defanzivca koja nisu igrala prosle sedmice i najavljeni kao questionable, svoj trojici stoji Out do jutros. 
    Ja sa Barklijem nit sam mogao vejvere da probam, vec sam morao da dropujem igraca, a sad ne mogu da ga prebacim na IR, iako se zna da ne igra. Bukvalno vezane ruke.

    Inace izgleda je vreme za prvi poraz. Bedno izdanje odbrane Vasingtona, dok naravno nisam uzeo Tomasa, a kad spucam vejver na njega u sredu, ima da bude 2 poena naredne 3 sedmice.
    Znao sam da ce ova biti mnogo teska i zbog loseg rasporeda i puno bye, ali nisam ocekivao da budem autsajder nakon cetvrtka vec. Jedino ako Mahomes ne poludi sa 40+ partijom.

×
×
  • Create New...