Jump to content

Forums

1. O Forumu

1. 2.2k

1. 91k

1. 171.4k

1. 12.7k

• BOLD 1: Prije mjesec fana su nekog dobili Rocketsi, i išao sam pogledati highlightse i Durant je igrao stvarno dobro (koliko možeš vidjet u highlightsima, jer nitko ko završava napad ne igra loše), ali su iz nekog razloga skoro svi komentari bili na turskom. I svi do jednog su krivili Duranta za sve loše. Usrao je još jednu momčad, upropastio je Alpija. Alpijev elitni playmaking pati zbog KDa, KD je opet uzeo previše šuteva. Srao je po suigračima i upropastio sezonu. Alpi ne može sam. KD je Alpiju teret. Alpi treba loptu u rukema da završava utakmice.....Znam da sam otišao pogledati statstiku, i KD je zabio, ne znam, 30 uz tipa 80% iz igre i 75% za 3. Tako nešto suludo. Sengun je zabio tipa 12 poena uz 40% iz igre, 5 asista i 5 turnovera. BOLD 2: Na žalost, znam točno na što misliš.
    • Lik je realno kvalitetan igrac za ekipe od 12 do 16 mesta, pa ako se jedne sezone iskoraci do 10og super, ako ne nikome nista, bice nekih zabavnih sadrzaja za mreze. U odbrani rupa, u napadu ko sto rece, niti sutira niti ume ledjima da igra, vrlo neartikulisan, sa vise nego cestim promasivanjem zicera da bi bilo slucajno. Njegovu odbranu ne bih ni komentarisao, dovoljno govori ovaj klip iznad. Sve u svemu cirkusant kakvih je u evropskoj kosarci sve vise i vise. Mi u nasem timu imamo kvalitetniju cetvorku od njega, da ne idemo dalje.
    • Naravno da mogu. To je moje mišljenje bazirano na činjenicama sa kojima sam upoznat i mog razumevanja istih.    Ako su krstaši gledali da ispune Hristove ideje i ideale (što je veoma diskutabilno), trebalo bi vezati.    To je kao kada bi neko sada rekao da Muhamedova pisanja nemaju nikakve veze sa muslimanskim teroristima. 
    • Čim sam pogledao onaj video u kojem snima kuću vidio sam da čovjek ima ozbiljne probleme. U ovakvom društvu(cijeli Zapad) i sistemu vrijednosti je to za pohvalu i biva interesantno. Ja sam se odmah zabrinuo kad sam tamo vidio neke stvari. Čovjek živi kao Patrika Bejtmen. Samo manje kultivisan i edukovan.    U jednom podkastu sa Batlerom on govori da mu se nije igralo u tom klubu jer saigrači nijesu bili nešto oduševljeni kad ga vide na treningu. Ja sad pitam - je li Crvena zvezda El Dorado Čime Monekea i ostalih košarkaških cirkuzanata ili je ozbiljan košarkaški klub?    Košarkaškaški skil: sad ću da se zaletim u desno. Jedina četvorka na ovom nivou koja je spojila to da ne umije da šutira trojke i da ne zna da igra leđima. I oprostio bih mu čak i to da barem igra odbranu, ali tamo je cirkus kad preuzme, stalno je neko sam nakon pika. Zato voli da raširi ruke saigračima kad nešto zajebi.    Mene nikad nije prevario da je neki specijalan igrač. Može se reći najprecjenjeniji igrač u EL kad se uzme u obzir plata i status koji ima. Kao ličnost kandidat za glavnu ulogu kod Hičkoka, Finčera, itd. Ili možda jedan bizarni lik iz kuhinje Braće Koen ili Kventina Tarantina.
    • Ne bih se ja brinuo oko Saletovog angazmana. Pobice se ELigasi oko njega. Takav je to znalac.
  • Popular Contributors

• Most Contributions

• Create New...