Jump to content

• Popular Now

• Topics

• Oduvek sam "pljuvao" navijače kad krenu da uleću predmeti na teren, noćas sam prvi put pomislio "ma gađaj, ko mu jbm"...  Nek kazne koliko hoće, ne zanima me. Ovakvo veštačko vraćanje ekipe u život ne patmim kad sam video, šta bi bilo da smo ušli u zadnjih 6-7 minuta u egalu, umesto sa +10!?   I to sve doživiš protiv mrtvog Milana, šta će biti protiv ovih uticajnijih ekipa? Bolest.   Sad sam iz hale, telefon mi se ispraznio, sad sam tek video ovaj faul nad Bolmarom. Iako je to bio samo delić onoga što su nam priredili večeras, aspolutna sramota. Ne znam koji je sudija svirao, ali ovaj što trči iza ima savršen ugao, gleda u tom pravcu i vidi šta se desilo. Ali očigledno ne postoji namera da se tu svira ono što je trebalo, a to je aut za nas.
    • Janis Sferopulos sa Crvenom zvezdom u EL ima skor 28-38, procenat pobjeda 42%.   Da li je to po vama zadovoljavajuci skor uzimajuci u obzir budzet ekipa sa kojima je radio, mogucnosti zadrzavanja glavnih igraca, budzeta i podrske sa tribina?
    • Verovatno jedini trener na planeti koji je losije resenje i od Sferopulosa je Sasa Obradovic, tako da ne sumnjam da cemo ga dovesti.
    • Ono što je meni malo mučno i utisak jeste da čim kola krenu nizbrdo (a krenu jako brzo) deluje mi da ni igrači, ni klupa, ni trener, ni publika ne veruju u preokret i pobedu; uključujući i mene. Posle onih faulova Monekea i serije Bajerna, znao sam da gubimo lagano.   Uvukao se luzerski mentalitet duboko u guzice. E sad, zašto to, ima milion faktora, ali je neprijatno jako za gledati i ne pamtim to kod zvezde.    Takodje igrači stihijski pokušavaju da stignu. Ishitreni šutevi na -5/-7, idemo na -12 i onda se više nikom ne igra košarka, samo se čeka kraj. Odlika loše vodjene low IQ ekipe.
    • Ajde da se uključimo malo, posle ljeta, počela sezona..imali smo nekih zanimljivih poteza kao npr Sasa Kovliar na tri godine potpisan,cini mi se, ili na dvije. Istrpjeli napade i iskulirali ponudu za Tanaskovica, finansijski vrlo dobru, i jos mu dali traku. Ferel mislim da se nigdje nije zadrzao tri godine iako nisam njegov ljubimac cak naprotiv. Nismo mogli da zadržimo Rajta i Kamenog, jbg, sitni su to ugovori bili a Dubai ih je dogovorio isto za sitne novce u odnosu koliko se plaćaju evroligasi. Posebno za Mekinlija. On bas fali, volio bih da je tu umjesto Ferela. Centrarska linija ima prostora za doselekciju u pravom momentu.  Odbrana spolja mislim da je tanka za neki napad na bilo koje od ova dva takmičenja. Ali vidjecemo.   Ovo veceras ....pu pu pu, da ne ureknemo...brutalno. Jos je rano za bilo kakve zaključke o snazi timova. Ali ajde da vidimo...   I da, imamo najjace moguce dresove....odusevljen sam.  I zaboravih ...ovo je prvo gledanje ovog tima jer nismo mogli nigdje gledati predsezonu....
  • Popular Contributors

1. 1
      NMX
      NMX
      501
    2. 2
    3. 3
      JPM
      JPM
      320
    4. 4
      Sector