Koliko Dramicanin i Djurovic mogu pomoći na sp, Dramicanin je fino telo, mada tu je sa Lukicem i Kusturicom pozicija( verovatno ce Lukic biti bek i imaćemo bas ozbiljan size).
Pavlović je fino delovao na Antg, možda će biti ispred Simjanovskog u rotaciji čak.
Ne znam ko je Marsenić, nikad čuo za njega, a kapiram da nikad više i neću čuti za njega. Ćuta mi, od kad se pojavio na političkoj sceni Srbije, prosto vrišti "DB" pa sve i da nije. Ali posle ovoga
mislim ipak da mi je početni utisak skroz ispravan.
Jednostavno kad god ga gledam imam osećaj neprijatnosti kao i da konstantno muti vodu oko kristalno jasnih stvari.
Ne mora Miljenović da postane baš pass-first tip PG, uostalom i Obradović je izjavio: "treba da zna da ne bude jedino plejmejker-strelac". Znači mora naći neki balans i naučiti da u igru uključi i saigrače ukoliko će igrati 1, pošto npr. trenutno u ABA ima skoro identičan AST% kao Jordan Nwora, a manji nego Dvejn Vašington, Musa, Prepelič... Takve brojke su mu bile i u Megi (zapravo još za nijansu lošije), tako da niko od njega ne očekuje da ode u drugu krajnost i odjednom zaigra kao Kalates, nego da pokaže makar neki basic nivo kreacije za saigrače i organizacije igre koji zahteva pozicija PG. A ako to ne poseduje, onda je ovo kukanje zašto ne igra baš na toj poziciji još besmislenije i kudikamo bi bilo logičnije da se priziva na za njega prirodnoj poziciji SG umesto npr. Kartera (koji je očekivano potpuno van forme).